• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aa ikinciyi ne zaman dusunuyorsun cnm? Gene metin beye mi gidersin?

Sagol cnm Allah razi olsun:) senin adin peri mi? Oyle yazmissin sadece peri mi?

Sagol canimmm:)
Degilmis cnm ablasinin ismiymis:)
Pukka home canim memnunum yatagindan bir yere giderken (tatile vs) goturuyorum yanimda :KK70:

Her seyin hayirlisi olsun cnm:)

Dr bana da merhem vermemisti ben buradan okuyunca dr umu aradim ise yaramiyoe ama yine de istersen al demisti guya izi kalmasin diye her gun suruyorun

Benimki de kirmizi gorunuyor ama ip gibi
Sagol canim :)
Aynen ben de hamile.kaldigim kiloya dustum ama.pantolonlarimi giyemiyorum dugmeleri kapanmiyor

Tesekkur ederim cnm buro hazir babaminkiyle yanyana olacak ama Adem Gunes annelerin calismasini pek desteklemiyor kafam kurcalaniyor bebegimi buroya mi gotursem ya 6 aydan sonra cocuk buroda durur mu:)

Doktoruma soyledim gerek yok fln dedi ama ben yine de getirtmek istiyorum kuzenim amerikadaydi ama.bulamadi getirten kisi iyi kosullarda mi getiriyor cnm hani 30 derece ustu olmamaso gerekiyor ya onu dusundum ucakla gelecekse o kisi ucaklarda bagajlarin oldugu yer muazzam sicak oluyor mesela saglikli kosullarda mi geliyor o vitamin bunu merak ediyorum
Cnm bugun daha yeni gire ebildim foruma ya k bakma pukka home
emzirirken
Canim ben de annenin çocuğuna yönelmesi ve onu takip etmesinden yanayim.
Mecbur kalmazsan çalışma ama büroyu bebeğe uygun hale getirebilirsin

Danışmanlık neyse de duruşma için saatlerce beklemek falan stresli olabilir
kaç saat süreceği belli olmayabiliyor
Biriyle ortak çalışacak mısın?

Adem Güneş i takip eden var mı? Adem Günes in tavsiyeleriyle cocuk buyutmus birini bulsak super olr iyi mi olmus kotu mu :)

9ay 9ay sen takip ediyorsun mesela, 4 yasa kadar cocukla ayni yatakta yatmaya ne diyorsun? Annelerin calismasini pek desteklemiyor ne diyorsun?
Diş hekimi bir arkadaşım adem Güneş hastası , onun her dediğini uygulamaya Çalışıyor çocuğu 2.5 Yaşında, istifa etti çalışmayı Bıraktı , 3 sene daha çalışmayacağım diyor , Çoxuğunu Kreşede vermeyecekmiş ... Çocuk uysal ,söz dinleyen bir yapısı var, belki Yapısal belki de eğitimle olmuştur onu bilemeyeceğim

Adem Güneş i takip eden var mı? Adem Günes in tavsiyeleriyle cocuk buyutmus birini bulsak super olr iyi mi olmus kotu mu :)

9ay 9ay sen takip ediyorsun mesela, 4 yasa kadar cocukla ayni yatakta yatmaya ne diyorsun? Annelerin calismasini pek desteklemiyor ne diyorsun?

Canım ben de takip ediyorum Adem Güneşi
Benim komşum ailecek görüşüyordu
Adem güneş in 4çocuğu var ve harika diyordu.

Ben bebeklikten beri yanimda yatırırım.
Oğlum doğduğunda kızım da yanımda yatıyordu.

Benimkiler isteyince yanımda yatarlar
Oğlum yalnız uyur. Ama bazen sabah karşı babasının ya da benim yanımda yatar. Reddetmeyiz.
Kızım yalnız yatabiliyor.
Bazen o da gelir. Reddetmem. Kendi sarılır sonra isterse geri gider

Şimdi yeni nesil amneler, erkeklerden de anne kadar özveri bekleyerek boşuna beklentiye giriyorlar. Çocuk için anne hep en önemli sorumlu ve özverili kişi olmalı.
Bu yüzden bence anne çocuğunu en iyi tanıyan takip eden teskin eden kişi olmalı.

Anne eşini çaktırmadan yavaş yavaş sorumluluğa alıştırmali.

Ben de Adem güneşe katılıyorum ve çalışmıyorum.
Ama evde sürekli keyif halinde değilim.
çocukların gelişimlerini ve psikolojilerini düşündüğüm için yoruluyorum.
Bence bu tatlı bi yorgunluk
Huzur veren bi yorgunluk

Bi anne annelikten haz alamiyorsa zaten psikolojik destek almalı yoksa çocuğa yazik olur..

Kızlar ya nasıl kilo veriyorsunuz? 76 ile doğurdu 70 ile hastaneden çıktım hala 70 kiloyum. @GlnU göğüslerle ilgili yorumuna koptum :) benim de küçük ve şekli bozuldu maalesef
Alla alla aslında sağlıklı da besleniyorsun biraz kilo vermen gerekirdi ama
Annen gelsin de sana biraz yardımcı olsun

Canım hayırlı olsun avukatlığın , okumuştum ama yazamamıştım :) ben ofisime götürüyorum canım , benimki Dükkan şeklinde ama daire Tarzı bir yer mi tutsam yoksabir süre ara mı versem kararsızım , çok Zor oluyor, tam müşteri geldiğinde Huysuzluğu tutuyor , uyumak istemiyor :KK43: birsürü projem birikti ...

Tesekkur ederim cnm zor mu oluyor ya tuh gerci daha bebegin kucuk.. Ben bakici kesinlikle istemiyorum ztn esim home office calisiyor eve kadin alamam herkes bakici ara diye tutturuyor bakici İS-TE-Mİ-YO-RUM yaw istemiyorum iste..

emzirirken
Canim ben de annenin çocuğuna yönelmesi ve onu takip etmesinden yanayim.
Mecbur kalmazsan çalışma ama büroyu bebeğe uygun hale getirebilirsin

Danışmanlık neyse de duruşma için saatlerce beklemek falan stresli olabilir
kaç saat süreceği belli olmayabiliyor
Biriyle ortak çalışacak mısın?

Buroya goturmeyi dusunuyorum bebegimi ama nasil olur kesin annem babam fln herkes karsi cikar gibi geliyor bana

Babam avukat cnm burolar yanyana aradaki duvar yikilacak iki buro birlesecek

Diş hekimi bir arkadaşım adem Güneş hastası , onun her dediğini uygulamaya Çalışıyor çocuğu 2.5 Yaşında, istifa etti çalışmayı Bıraktı , 3 sene daha çalışmayacağım diyor , Çoxuğunu Kreşede vermeyecekmiş ... Çocuk uysal ,söz dinleyen bir yapısı var, belki Yapısal belki de eğitimle olmuştur onu bilemeyeceğim

Ay evet adem gunes krese de pek sicak bakmiyor ya nolcak boyle napsam bilemiyorum

Canım ben de takip ediyorum Adem Güneşi
Benim komşum ailecek görüşüyordu
Adem güneş in 4çocuğu var ve harika diyordu.

Ben bebeklikten beri yanimda yatırırım.
Oğlum doğduğunda kızım da yanımda yatıyordu.

Benimkiler isteyince yanımda yatarlar
Oğlum yalnız uyur. Ama bazen sabah karşı babasının ya da benim yanımda yatar. Reddetmeyiz.
Kızım yalnız yatabiliyor.
Bazen o da gelir. Reddetmem. Kendi sarılır sonra isterse geri gider

Şimdi yeni nesil amneler, erkeklerden de anne kadar özveri bekleyerek boşuna beklentiye giriyorlar. Çocuk için anne hep en önemli sorumlu ve özverili kişi olmalı.
Bu yüzden bence anne çocuğunu en iyi tanıyan takip eden teskin eden kişi olmalı.

Anne eşini çaktırmadan yavaş yavaş sorumluluğa alıştırmali.

Ben de Adem güneşe katılıyorum ve çalışmıyorum.
Ama evde sürekli keyif halinde değilim.
çocukların gelişimlerini ve psikolojilerini düşündüğüm için yoruluyorum.
Bence bu tatlı bi yorgunluk
Huzur veren bi yorgunluk

Bi anne annelikten haz alamiyorsa zaten psikolojik destek almalı yoksa çocuğa yazik olur..

Kendi cocuklarinin durumunu ogrendigim iyi oldu sonucta adamin once kendi ailesine bakmak lazim oyle tavsiyelerine uymak lazim

2 yil emzir 2 yil calisma diyor ya ben 3 4 cocuk istedigime gore sanirim bi 8-10 sene calismamaliyim :)

Ne yapsam bilemiyorum oyle maddi zorluklarda da degilim calismaya mecbur degilim babam annem cok istiyor babam ozel okulda okuttu beni ne bileyim yaa offfff cok zor

Tesekkur ederim cnm zor mu oluyor ya tuh gerci daha bebegin kucuk.. Ben bakici kesinlikle istemiyorum ztn esim home office calisiyor eve kadin alamam herkes bakici ara diye tutturuyor bakici İS-TE-Mİ-YO-RUM yaw istemiyorum iste..

Buroya goturmeyi dusunuyorum bebegimi ama nasil olur kesin annem babam fln herkes karsi cikar gibi geliyor bana

Babam avukat cnm burolar yanyana aradaki duvar yikilacak iki buro birlesecek

Ay evet adem gunes krese de pek sicak bakmiyor ya nolcak boyle napsam bilemiyorum

Kendi cocuklarinin durumunu ogrendigim iyi oldu sonucta adamin once kendi ailesine bakmak lazim oyle tavsiyelerine uymak lazim

2 yil emzir 2 yil calisma diyor ya ben 3 4 cocuk istedigime gore sanirim bi 8-10 sene calismamaliyim :)

Ne yapsam bilemiyorum oyle maddi zorluklarda da degilim calismaya mecbur degilim babam annem cok istiyor babam ozel okulda okuttu beni ne bileyim yaa offfff cok zor
Bir arkadaşım ofisinde büyütüyor canım. Onlar karı koca reklamcı. Bir oda yaptılar bebeğe, sadece ona ait. Tüm ihtiyaçlarının karşılanabileceği bir büyük oda, bakıcı da tuttular, bebekle ilgileniyor ama anne bebekle iken ofisi derleme toplama falan da yapıyor. Çok rahat etti.

Dogum kilosuda onemli diyip gecistiriyorum ozmn konuyu :). Saka biyana seninkinin kilosu da normal ki. Ben sadece diger 7-8 kilo olan bebeklere imrendim bi an
2800 doğduk 2600 e kadar düştük malesef doktor iyi diyor şimdilik bakalım takmıyorum ama Burdaki tombiş Bebek'lere ben de imreniyorum :)) platformun en zayıfı benim cadı sanırım

6 sına gün almıştık ama 4ünde suyum geldi :)

Eveet hatirliyorum:)) ama.yine de sezaryen olmustun di mi?
Bebisin kac kilo dogmustu?

Bir arkadaşım ofisinde büyütüyor canım. Onlar karı koca reklamcı. Bir oda yaptılar bebeğe, sadece ona ait. Tüm ihtiyaçlarının karşılanabileceği bir büyük oda, bakıcı da tuttular, bebekle ilgileniyor ama anne bebekle iken ofisi derleme toplama falan da yapıyor. Çok rahat etti.

Ay ne guzel:) ben de ofise goturecegim ya ama eminim ailem ve tum sulalem karsi cikacak. cok guzel bi kamera aldim telefondan yonetiyorsun kamerayi saga sola yukari asagi hareket ettirebiliyorsun fln cocugu koyarim yan odaya hem onu izlerim hem de oyun oynar o orda

Ztn asil avukat babam ben yan avukat olcam yani biz de babamla calisacagiz iste

Eveet hatirliyorum:)) ama.yine de sezaryen olmustun di mi?
Bebisin kac kilo dogmustu?

Ay ne guzel:) ben de ofise goturecegim ya ama eminim ailem ve tum sulalem karsi cikacak. cok guzel bi kamera aldim telefondan yonetiyorsun kamerayi saga sola yukari asagi hareket ettirebiliyorsun fln cocugu koyarim yan odaya hem onu izlerim hem de oyun oynar o orda

Ztn asil avukat babam ben yan avukat olcam yani biz de babamla calisacagiz iste
Plasenta previa dan dolayı sezaryen oldum zaten sancım da yoktu hiç suya ve kanamaya rağmen
2800 doğdu öyle de zayıf gidiyor çok az kilo alıyor ama yine de mama vermiyorum obez olmak zorunda değil her çocuk
Can'ım çok güzel bir mesleğin var bırakma mesleğini sakın bebeğini götür ofise sen zaten babana yardım edeceksin yani zorlanmazsın

Back
X