2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aç olsa uyuyamaz Can'ım

Benim kızım bebeneo marka kullanıyor Can'ım
Markayı hiç duymadım sağlıksızdır diye daha iyi bi emzik aldım ama kabul etmedi
Benim kızımda emzikle uyuyor ama sonra çıkartıyor
Ya da ben çıkartıyorum
Bi sıkıntısı varsa emziği var gücüyle çekiyor
Çok kullandırmamaya çalışıyorum gücünü emziğe vermesin diye

Benim doktorum istediğin kadar sıcak kaynar suda ısınabilirsin hiçbirşey olmaz demişti

Yaa gercek mi? Tiny love di benimki düz yatiyor diye yatak yapacaktım onu. Niye zararliymis ki yaa gerci altinda yatak yok bisey yok. Incecik sunger sonuçta. Olmazsa yanimda yatiririm artik.
Tiny Love da yatabilir bence tam yatak pozisyonu olabiliyor çünkü

Yaa gercek mi? Tiny love di benimki düz yatiyor diye yatak yapacaktım onu. Niye zararliymis ki yaa gerci altinda yatak yok bisey yok. Incecik sunger sonuçta. Olmazsa yanimda yatiririm artik.
Tiny love ne güzel biseymis... bugun ark ona benzer bişiy emanet verdi pillisi. Ama seninki tam yatıyor çok mantikli bizim biraz ice göçüyor gibi.

Reactions: 9ay

Valla aynen.bide menemeni kocaya yaptiriyom sen guzel yapiyon diye:)
Benim kocada balik burcu ama huy iste.herkez de farkli.

Cnm ne Zaman'lar sağmak lazım. Gündüz sağınca bebeğe kalmıyor. Sanırım benim ciddi süt sorunu var. Saatte toplam maksimum 40 ml üretebiliyor pompaya göre
Canim pompa urettigin miktari gostermez. Sut kanallarindaki miktari gosterir. Ben genelde tek göğsümü veriyorun bi ogunde oburunu sagiyorum. Yada sabah cok emmiyor bazen ikisini birden sagiyorum.

Canim pompa urettigin miktari gostermez. Sut kanallarindaki miktari gosterir. Ben genelde tek göğsümü veriyorun bi ogunde oburunu sagiyorum. Yada sabah cok emmiyor bazen ikisini birden sagiyorum.
Benimki bir tanesi ile doymuyor ki sadece sabahları dediğin gibi göğüslerimde süt kalıyor o da gece biriktiği için. Ürettiği kadar birikmez mi süt kanallarında? Bugün tartılacak bakalım çok stresliyim sanki sınava giriyorum :)

Canim yaa :) insallah guzel kilolar almistir. Hayir kiminin sut kanalı buyuk olur kiminin az ama meme dokusu sut yapmaya devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…