- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.861
Kızlar bebeğim bugun hep uyudu , acaba Açlıktan mı diyorum , birde bana bildiğiniz küs , emzirirken kafasını okşardım , saçlarını duzeltirdim , şimdi kafasına dokunduğum an ittiriyor , emerken sinirli sinirli çekiyor , ters mi tepti acabagece uykusunu guzel almıştı , gündüz de hep uyudu sevemedim bir türlü , ne yapsam bıraksam mı ben bu emzirme kampını resmen İbrahim Tatlıses'in "o eski halimden eser yok şimdi " diye BAKIYOR uyanık kaldığı an yarım saat onun dışında 2-3 saat uyudu bugun , normalde tam tersi oluyordu gündüzleri , açana büyüme atağında mı ? Hemşirede tırstı
Kızlaaaaaar oğlum anne demiş Hemde baya baya demiş kv kp gormcem eşim hepsi duymuş bi ben duymadım mutfaktaydimönce inanmadım ama gerçekten söylemiş tabi istemsiz olmuştur ama bakalım bidaha nezaman dicek :)
Merhaba kızlar
Bugünler stresli geciyor
Eşim perşembe iş başı yapacak ya
Strese sokuyor beni. Obsesif.
Kiloma kafayı takıyor.
Ev temizliğine kafayı takıyor.
Evi b.k götürüyor diyor ya.
Günaşıri süpürüyorum. Wc banyo temizliyorum.
Halı koltuk silemiyorum sorun o.
Oğlumla özel ilgilenmek istemiyor, ona da ben bakmaliyim. Kızımın yaz ödevini ben takip etmeliyim. Bi de üstüne tabldot yemek ve tatlı. Bunları yaparken bebeği 5dkdan fazla tutmak istemiyor. Ütulerini benim yapmamı istiyor. Herşeyini ütuleyecekmisim ki o sadece ütulenenleri giymek zorunda kalmak istemiyormuş.
Oldu. Herşey dahil otel suit oda hizmeti veriyoruz zaten. Hem de bedava.
Ne deniz görüyorum ne yayla.
Burnumun dibinde ikisi de.
Götürmez. Çocuklarla gezmeyi sevmez.
Herşeye susacagim çünkü çalışmıyorum.
Ama susamam ben. Önce susarim da sonra sakinlesince sayarım derdimi.
Anlar, işine gelirse yapıcı olur, değilse inatlikta bir numaradir.
Oğlumun durtusel hareketleri de bizi birbirimize düşürüyor
Geçen yıldan beri yapmıyorum ütüsünu o da eksik kalsın. Mutfakta tastamam herşey. Ev de temiz.
Konserve günü de uyuz olduğum şeyler oldu. Buraya yazarlen sarjim bitti. Bi daha da yazamadim. Ama eşime dedim gelecek yıl evimde yapacağım diye.
Oğlum sabah yanıma gelip emiyor 5-10sn
Sonra da öptüm diyor lezzetli diyor. Kıskançlık ikisinde de var. Bebeğim uyuduğunsa veya Eşim kızım bebekle ilgilendiğinde oğlumla ilgileniyorum.
Kızım da ilgi bekliyor. Gece kabuslar görüyor.
Bi de eşim ilgi bekliyor
9ay anne olduk ya artık hemen büyüyutulerek koskoca anne yerine konuluyoruz. Sorumluluklarını üstümüze atıyorlar. İçimizdeki ilgi bekleyen çocuktan kimsenin haberi yok.
Arada eşi dişisi olduğumuzu hatırlatmak gerekiyor.
Erkekler edilgen olmayı tercih ediyor. Komut vereceksin yapacak.
Etkin olmaya çalışmıyorlar.
Ain't your mama
Ain't your mama
Şu klibi izletsem diyorum o kadar ediyor yani.
Yarın nasıl geçecek bakalım:)
@falling_water geçmiş olsun Canım
Şimdi nasılsın?
Kaynar su sutun pismesine neden oldugu icin tavsiye edilmiyo canim. Yapisi bozuluyo.valla ben kaynar suya koyuyodum :)
Kiz iki saat elele mi uyuyosunuz valla isin zormus :) uyku arkadasina alistirmaya bak onu tutarsa belki seni birakir daha guzel uyur. Bi de kundak dicem ama havalar o kadar sicak kii off ben kiyamiyorum cogu zaman kundaklamaya ya..Bir de benimki gündüzleri uzun uyuyamıyor artık 15 20 dk belki anca. Bazen 5 dk. Ama ben yanında yatıp elini tutunca 2 saat uyuyor. Alıştı mı acaba.
Yazik ya insan gozu gibi baktigi evladina ne yapmis olursa olsun boyle biseyi nasil reva gorur.. Komsuyu iyi taniyo muydunuz? Burda bizim komsularla iletisimimiz sifir.. Ayni olayi yasasak gitmeye korkariz adam psikopat midir eli bicakli midir nasil insanlardir bilemedigimizden.. Oyle olmasa bile esin cok cesaretliymis tebrik ederim.Bugun apartmanda komsumuz "yetisin kurtarin kapiyi acin!!!" Diye feryad ediyordu esim kostu hemen meger adam cocugunu dovuyormus hem de nasil öldürecek cocuk dedigim de delikanli lise caginda esim adamin elinden kurtardi cocugu kan govdeyi goturmus resmen
Cok uzuldum cok
Cocuklarimizla ilerde boyle olmayiz insaallah
Bebek yatagi istemedik, yanimda yatiriyorum evde de oyle yatioruz. Bosuna almisim bebek yatagini zaten. Daha huzurlu uyorum yanimda yattiginda :)Nerde yatırıyorsun peki
Vicdansizlik resmen. Bi anne baba nasil kiyar ki kendi evladina yaa anlayamiyorum. Herkes beceremiyo veya o duygu yu tasiyamio benceBugun apartmanda komsumuz "yetisin kurtarin kapiyi acin!!!" Diye feryad ediyordu esim kostu hemen meger adam cocugunu dovuyormus hem de nasil öldürecek cocuk dedigim de delikanli lise caginda esim adamin elinden kurtardi cocugu kan govdeyi goturmus resmen
Cok uzuldum cok
Cocuklarimizla ilerde boyle olmayiz insaallah
Bugun babası gelince , kucağımda ama hiç bana bakmıyor Babasına laf atıp durdu , gülüştüler baya yarım saat falan bende izledim , Kampı Bırakma kararı aldık , geç kaldık galiba , artık 2. Bebeğe Tecrübe ediniriz :))) olduğu kadar , şükür bebeğim sağlıklı Yanımda ... Sarı inadı var, babasıda bende inatçıyım maalesef ...Ah canim küsmüs olabilir cunku esime küstü bebegimiz ondan biliyorum esim surekli serum fizyolojik yapiyordu resmen küstü çocuk o yuzden seni anlayabiliyorum oy cnm valla uzuluyorum durumuna
Ben uyuyamam Can'ım öyle korkarım ezmekten gözüme uyku girmez. Bebek yatağı isteyince veriyorlar mı? Bilmiyordum. Park yatak alayım diyordum ben kendim böyle seyahatler için ?Bebek yatagi istemedik, yanimda yatiriyorum evde de oyle yatioruz. Bosuna almisim bebek yatagini zaten. Daha huzurlu uyorum yanimda yattiginda :)
Sürekli takmak gerekiyor iki üç gün salayım kendimi hemen 7 aylık gibi oluyor göbeğim. Ömür boyu korse ile mi yaşayacağım artık bilmiyorumIkı gundur gunduzleri takıyorum bakalım toparlıcakmı
Yenidoganken sutu bitiriyodu hep gogsum boslaiyodu snrada hep oyle gitti dediklerini deniyorm ama hemen dolmuyo sut bebem ac kaliyo agliyoSimdi bende yapamamki 15gunlukken bitane göğsümün ucunda iltihap oldu emzirwmedim aciyodu oyuzden doktor sağ onu dedi öyle biriktirdim. Sende keşke küçükken yapsaydın ama varmiydiki fazla sütun ozaman tabi. Ama sagdigim göğsümde daha çok süt oluyo şuandassağmak arttırıyor bence de. Sende bi ögün emzirsen bi ögün sagsan falan onu biberonla versen cogalmazmi acaba. Yada emdiktwn sonra sagmayi dene meme ucu uyarildiktan bikac dakika sonra tekrar süt geliyo çünkü bence dene biraz ugrastirir ama olsun elinden pompayi dusurme
Kullan tabi toparlarKızlarr korseyı taksam göbeğimi toparlarmı biraz
Yok kundak çıldırtıyor benimkini. Kundak aldım boşa gitti :):) uyanıp da kundaklı olduğunu fark edince başlıyor ağlamaya yine uyanıyor yani :) 2saat el ele uyumak şu an işime de geliyor :) önce kendi uyurdu da bu aralar seyehat kalabalık vs düzenini bozdu belki huzursuzdur diye yanında yatıyorum. Çünkü uyanınca gözleri kocaman açıyor bir oraya bir buraya bakınıp duruyor :)Kaynar su sutun pismesine neden oldugu icin tavsiye edilmiyo canim. Yapisi bozuluyo.
Kiz iki saat elele mi uyuyosunuz valla isin zormus :) uyku arkadasina alistirmaya bak onu tutarsa belki seni birakir daha guzel uyur. Bi de kundak dicem ama havalar o kadar sicak kii off ben kiyamiyorum cogu zaman kundaklamaya ya..
Yazik ya insan gozu gibi baktigi evladina ne yapmis olursa olsun boyle biseyi nasil reva gorur.. Komsuyu iyi taniyo muydunuz? Burda bizim komsularla iletisimimiz sifir.. Ayni olayi yasasak gitmeye korkariz adam psikopat midir eli bicakli midir nasil insanlardir bilemedigimizden.. Oyle olmasa bile esin cok cesaretliymis tebrik ederim.
Maşallah kızın iştahlı.Yenidoganken sutu bitiriyodu hep gogsum boslaiyodu snrada hep oyle gitti dediklerini deniyorm ama hemen dolmuyo sut bebem ac kaliyo agliyo
sen elinden geleni yaptın canım. çok çabaladın için rahat olsun. önemli olan sağlıklı ve yanımızda olmaları. yine de belli olmaz çocuklar zamanla huy değiştiriyor. emen bebek emmemeye, emmeyen emmeye başlayabiliyor. benim oğlan bir günde biberon seçmeye başladı mesela, 7 günllükten beri kullandığım biberonu istemez oldu, şaşkınım yani. ben de korkuyorum artık memeyi de böyle bir günde bırakacak diye. belli olmuyo bu bebişlerin işleri, zamana akışına bırak :))Bugun babası gelince , kucağımda ama hiç bana bakmıyor Babasına laf atıp durdu , gülüştüler baya yarım saat falan bende izledim , Kampı Bırakma kararı aldık , geç kaldık galiba , artık 2. Bebeğe Tecrübe ediniriz :))) olduğu kadar , şükür bebeğim sağlıklı Yanımda ... Sarı inadı var, babasıda bende inatçıyım maalesef ...
Ac olsa dalamaz uyuyamaz bence canim. Aglar.Kızlar bebeğim bugun hep uyudu , acaba Açlıktan mı diyorum , birde bana bildiğiniz küs , emzirirken kafasını okşardım , saçlarını duzeltirdim , şimdi kafasına dokunduğum an ittiriyor , emerken sinirli sinirli çekiyor , ters mi tepti acabagece uykusunu guzel almıştı , gündüz de hep uyudu sevemedim bir türlü , ne yapsam bıraksam mı ben bu emzirme kampını resmen İbrahim Tatlıses'in "o eski halimden eser yok şimdi " diye BAKIYOR uyanık kaldığı an yarım saat onun dışında 2-3 saat uyudu bugun , normalde tam tersi oluyordu gündüzleri , açana büyüme atağında mı ? Hemşirede tırstı
Aldim canim bunları. Birde sen denize yada havuza girdirdin mi?Ates ölcer al mutlaka yanina canim ve bol bol bebise badiler ve bebege ozel gunes kremi eczaneden.
Aynen sagdikca cogaliyor süt. Sakin sutum yok sagamam diye dusunmeyin. Bikmadan usanmadan sagin.Simdi bende yapamamki 15gunlukken bitane göğsümün ucunda iltihap oldu emzirwmedim aciyodu oyuzden doktor sağ onu dedi öyle biriktirdim. Sende keşke küçükken yapsaydın ama varmiydiki fazla sütun ozaman tabi. Ama sagdigim göğsümde daha çok süt oluyo şuandassağmak arttırıyor bence de. Sende bi ögün emzirsen bi ögün sagsan falan onu biberonla versen cogalmazmi acaba. Yada emdiktwn sonra sagmayi dene meme ucu uyarildiktan bikac dakika sonra tekrar süt geliyo çünkü bence dene biraz ugrastirir ama olsun elinden pompayi dusurme
Tak canim cok farkettiriyor. Sukur kuculdu benim gobekKızlarr korseyı taksam göbeğimi toparlarmı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?