• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Aleyküm selam hoşgeldin

Benimkide cabaliyo ama geri gidiyo dun aksam babasiyla basinda bekledik koltugun ustunde geri geri gitit sonunda koltukdan indi biz şokk.düşmedi indi yaa:))

Maşallah cnm geri geri gidiyorlar ya çok komik ya:)

PembeLokum PembeLokum benimki iki eli üstüne kalkıyor arkaya itiyor kendini. Ya da ayak parmakları üstüne basıyor popoyu kaldırıp öne itiyor. Az kaldı sanırm

Maşallah bu arada sen kimdin

6. Ay asisindan sonra 1 yasina kadar asi yok mu

9 ayda varmış

ben de lahana gilleri birtek vermedim gaz yapmadı mı ya. ben bayılırım brokoliye. versemmi diye sürekli düşünüyorum. geçen gün yatmadan koca bir biberon yoğurt verdim kaşıkla batırdı ben de direkt biberona döktüm sinirlendim de :) o tüm gece gaz yaptı pırtlata pırtlata bir hal oldu popiş
Bende bir kere sebze püresine karnabahar koydum küçük bir parça. kokusuna ben dayanamadım bizimki şupur şupur yedi gazda yapmadı yaptıysada ağrı sızı olmadı ki ağlayıp huysuzlanmadı. Gazdan çok çektik 3 ay korkarak verdim ama sıkıntı olmadı miktar az olduğu için
Yarın brokoli ekleyeceğim menüye inşallah onuda sever

Canım başlarda çok karmaşık gibi geliyor insana.bir kaç ayda belki daha kısa sürede öğünlerini oturuyorsun o zaman kolay geliyor.ilk bebekte ben de aynen senin gibydim.bilinmeyenli denklem gibiydi gözümde yemek işi:) onu yiyemez bunu yiyemez falan sıkıcı oluyor ama zevkli de:)

Depresyon inşaallah biran önce atlatirsin.seni anlıyorum bende de var aynı durum lar daha iyiyim ama artık.bazen kendimi yapayalnız ve yılgın hissediyorum
Sıkılıyor unmama geçecek inş.:))

Sağolasın. Umarım bi an önce düzene gireriz de bi nebze olsun keyiflenirim.

Vb.
bizim büyükbanne sadece yoğurtla yoğurup yaptı kızıma ama ben içirmicem ya tarhana bana çko boş geliyo onun yerine yoğurt çorbası ver daha faydalı
Anladım canım eşim az baharatlı almış da kendim yicem önce daha 6 aylık olmadı zaten az baharatlı da olsa dokunur herhalde​

Vb.

Anladım canım eşim az baharatlı almış da kendim yicem önce daha 6 aylık olmadı zaten az baharatlı da olsa dokunur herhalde​
baharat dokunur canım alerji yapabilir pişik olur gaz yapar vs bi sürü şeyi var yoğurt çorbası içir

Canm bizim dr yumurta sarısını hergün ver diyo 8 parçaya bölcekmişiz 1 parçasını yiycekmiş
1 çay kaşığı gibi yani :)
➡1 su bardağı su
➡ 2 yemek kaşığı pirinç ➡ yarım su bardağı yoğurt
➡1 çay kaşığı un (yulaf unu da tercih edebilirsiniz)
➡1 tatlı kaşığı zeytinyağı
bir tencerede su ile pirinci yumuşak kıvama gelene kadar pisiriyoruz. Ayrı bir kapta da yoğurt ve unu karıştırıyoruz. Pirincler piştikten sonra biraz dinlendirerek karıştıra karıştıra yoğurt un karisimini ekliyoruz. Tekrar pisiriyoruz. Piştikten sonra zeytinyağı ekleyip afiyetle yediriyoruz.

1 çay kaşığı gibi yani :)
➡1 su bardağı su
➡ 2 yemek kaşığı pirinç ➡ yarım su bardağı yoğurt
➡1 çay kaşığı un (yulaf unu da tercih edebilirsiniz)
➡1 tatlı kaşığı zeytinyağı
bir tencerede su ile pirinci yumuşak kıvama gelene kadar pisiriyoruz. Ayrı bir kapta da yoğurt ve unu karıştırıyoruz. Pirincler piştikten sonra biraz dinlendirerek karıştıra karıştıra yoğurt un karisimini ekliyoruz. Tekrar pisiriyoruz. Piştikten sonra zeytinyağı ekleyip afiyetle yediriyoruz.
Çok saol canım :KK28: Eslemak Eslemak merhaba sen kimdin acaba tanıyamadım :eek:

Back
X