- Emoji Skoru
- 1.519
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #53.261
off ek gıda işi zor valla. aslında nette falan çok güzel tarifler öneriler var. ama uygulamaya gelince yapamıyorum. yaptıklarımı yemiyor bir de ona sinir oluyorum, o kadar uğraşıyorum yani çöpe gidiyor yemeden :/Kızlar valla bu ek gıda olayı bana kafayı yedirdi. Zaten mutfak işinde pek pratik değildim. Şimdi hepten elim ayağıma dolanıyor. Aslında ilk denemelerimiz çok başarılı geçti. Gayet iştahla yedi bebeğim. Ama hazırlık aşaması resmen beni strese sokuyor. Ben de hipp in kavanoz mamasından verdim 1-2 gün. Sonra ne, nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok.
Bu arada alakasız olarak doğum sonrası depresyonu geçiren var mı aranızda? Ben bir süredir kendimi epey kötü hissediyorum. Yardım almayı düşünüyorum aslında ama emzirdiğim için de çok kararsız kalıyorum. Var mı aranızda benim gibi olan?
(Umarım yoktur)![]()
doğum depresyonu değil de sanki, küçük bir bebekle eve kapanmanın verdiği gerginlik var bende. 7/24 evde ve bebeğimleyim. ev işleri bir yandan mızık mızık çocuk ağlaması bir yandan. yani bebeğimden yakınmış gibi de olmak istemiyorum çok şükür benimle olduğu için ama bunaldım bayağı. seninki de böyle bir şey mi? gerçekten depresyon olduğınu düşünüyorsan yardım şart tabii ki.