- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #8.801
Doktora gidip bir kültür testi yaptır canım kahverengi pembe sarı duydukta yeşil ilk defa duyuyorum iltahap olabilir miKızlar nolur yardım Edin yeşil akıntı yaşayanınız oldu mu gebelikte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gidip bir kültür testi yaptır canım kahverengi pembe sarı duydukta yeşil ilk defa duyuyorum iltahap olabilir miKızlar nolur yardım Edin yeşil akıntı yaşayanınız oldu mu gebelikte
Kızlar nolur yardım Edin yeşil akıntı yaşayanınız oldu mu gebelikte
Evet ya. Doktor bile şaşırdı. Çok erken gösterdi diyor. Maşallah oğluşuma. Kıx istiyodum ama hatta ağlamaklı oldum) ama aluştım şmdi
Evet ya. Koca ayak bi de:))allahım nasıl güzel yaa yerim o pipiyi ayagıda nasıl belirgin oyyy maşallah![]()
Evet canım ilk. Ben de onu diyordum eşime. Bana düşkün olacak diye:) allah bağışlasın seninkileri de. Erkek isim bakıyorum şimdi. Pelin diye seviyodum saf gibi:))İlk çocuğun mu? Erkekler anneye düşkün olur. Bence şanslısın. Benim ilk çocuğum erkek şimdi 3 yaşında
Bebek değilde belden aşağısı gibi orası. Bacakları ve pipisi var:))Hangisi p*** hangisi bebek anlamadım![]()
Bende bunun aynisini istiyorum ama bıraz pahali geldi bana;(
Tebrik edrim hayırlı sağlıklı bi evlat olsun kucağınada al :)) bende erkek bi kız istiyorum ama bakalım kısmet hayırlısı :)Evet canım ilk. Ben de onu diyordum eşime. Bana düşkün olacak diye:) allah bağışlasın seninkileri de. Erkek isim bakıyorum şimdi. Pelin diye seviyodum saf gibi:))
Maşallah canım benim ya akıllı oglusun. Merakta bırakmadan annesini göstermiş. Peki sende belirtiler neydi yani erkek belirtilerine uyan oldu muBebek değilde belden aşağısı gibi orası. Bacakları ve pipisi var:))
yok ne olursa olsun evladimdir allah saglik versin ama benim doktor sadece kantesti yapmiyo detayli olarak inceliyo heryerini onun icin yapayim diyorum :) kolan hadtanesi mehmet beye gidiyorumMelos21 ikili testte çok güvenme canım yanı sakin moralini bozma ben bu yüzden yaptırmayı düşünmüyorum Allah nasip ederse. bizde hhamdolsun iyiyiz geriden geliyordu farkı kapatmak uzereymis tabi bu ooynamalar cihazdan da kaynaklanabilir . evet yakinizz hangi hastaneye gidiyorsun canimm
Evet canım ilk. Ben de onu diyordum eşime. Bana düşkün olacak diye:) allah bağışlasın seninkileri de. Erkek isim bakıyorum şimdi. Pelin diye seviyodum saf gibi:))
Canim esim osmaniyeye geliyor havalar sicak demisler cok kalin biseyler koymadim inşallah usutmezGunaydin anneler nasilsiniz butum hamislrrimizi ve bebeklerini ve bizi korusun rabbim yar ve yardım cimiz olsun adanadan guzel bir sabaha merhaba
İnşallah cabuk gecer vakit canim bi anda geldigini görürüm hayirla gidip gelsin inşallahCanım aynı şeyleri bende paylsşıyorum hatta çok lafını etmekten artık akışına bıraktım tek başımayım tek başıma doktora gittiğim çok oldu alışamadım nöbetten çıkınca hep evde tek başımaydım eşimin bazen işi oluyor tek başımaydım ne bi dost ne bi akraba alışamadımda zaten. Tek alıştığım yalnızlık ve mücadele etmek oldu. Dua edelim hep ... Onun sayesinde iyi olalım her şey olur inşallah canını sıkma. Yaptığımız işin sevabını karşılığını alırsın o şekilde canım inşallah.
annen gelsin bi aktaban ya da bi süre. Benim öyle oldu evlendi hala annesinş bırakmıyo diyolsrmış ama eşimde hiç sorun yapmıyo yalnızlık ne yapalım yani :))
canımm görevi ne eşinin..Kizlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun minigimin kalp atislarini gorduk ve azda olsa dinledik Rabbimin mucizesi bu cok şükür yalniz kese icinde bi karati gibi bisey gordu tam bisey soyleyemem ilerki haftalarda belli olur dedi inşallah kotu bisey degildir boyle biseyle karsilasan oldumu 4 hafta sonra gel dedi ekstra kanaman olursa gel dedi inşallah bi sorun olmaz gunu gunune giderim hic ikili testten bahsetmedi bende sormayi unuttum gittigimde heralde 11 haftalik olcam esimi az once ugurladim aglamamamaya calisiyorum once vatan sonra canan vatan sagolsunda miniklerimiz huzurlu bi dunyada yasasin dimdik durmaya calistim karsisinda İnşallah 1 ay sonunda mukafatini minigim buyuyerek babasina verr Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Sen demi şirinevlerdesin
Çok güzel isimler dÜnmüşsün. Defneler çok tatlı olur canım allah gönlüne göre versin. Bu arada buğra ismi de güzelmiş heheheHayırlısıyla al kucağına inşallah. Benim oğlumun adı Buğra. Şimdi de kız hissediyorum bakalım salı günü öğrenebilecek miyim? Aklımda bi kaç isim var Burçak, Defne, Öykü, Derin gibi. En beğendiğim Defne :) hiç erkek ismi düşünmedim valla![]()
doktor fitil yazdı ama ilk 3 ay kullanılmasında dikkat edilmeli yazıyor kaldım böyle hiç bir şey yapamıyorumAy enfeksiyon kapmış olmayasın, dikkat et kendine. Bence kesin doktorunu aramalısın