- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #11.341
Bencede panik yapma canim hemen. Hepimizin donem donem oluyo. Regl zamaninda oluyo daha cok hassasiyet. Diger zamanlarda normal ama. Bebegin senin her halini hisseder unutma bosuna uzme onuGünaydın kızlar.
Lutfen cvp verin.
Çok tedirginim......
Bi uyandm bu sabah gögüslerimde hic hic hic hasasiyet agrı yok.
9 cu haftayn icndeyim. Normalmi?
Doktora mi gideyim.
Mideme kramp giriyor kusunca mahvoluyorum raporluyum çok şükür riski atlatana kadar böyle evde olunca daha rahat tabii ben gaviscon icemiyorum rennie Duo içiyorum bendeCanım ya kusmak çok kötü ama kuru bulantı daha da kötüçalışıyorsan ztn hayat çekilmiyor. reflü için gaviscon veriyor doktor.
İlk haftalarda hassasiyet ağrılar çok fazla oluyor sonra hafifliyor çok normal canım kendini dinleme sürekli bişey olmaz :)Teşekkür ederim kzlar rahatlm
Ben de bazen sancılar hissediyorum idrar enfeksiyonu yaşayan kişilerdede görülüyomuş ama ... Çok sık olmuyor canım..Bende de ayiptir soylemesi vijada buyuk bir sanci var sanki bicak sapliyorlar iceriyi bickla oyuyorlar sanki surekli,
benzerini yasayan var mi aranizda?
Stres ve üzüntü olabilir başın sağolsun allah rahmet eylesin. Doktoruna danıştın mı canım benimde karnımda oluyor ama bel ağrısı tehlikeli diye biliyorum çok şiddetli ve başka bir nedeni yoksa...kızlar selam 3 4 gündür yazamadım amcamı kaybettik yoğunluk vardı.benim 3 gündür karnımın kenarlarında ağrı var sanki karnımı geriyorlar gibi bir de bel ağrım başladı sizlerde de var mı bu durum yoksa üzüntüden mi olmuştur?
Endişelenme bence zaman zaman geçiyor azalıyor ilk zamanlar ki gibi olmuyor canım yanlış hatırlamıyorsam gicektin zaten doktora yakında..Günaydın kızlar.
Lutfen cvp verin.
Çok tedirginim......
Doktora mi gideyim.
günaydın cnm bende aynı şekildeyim ve çok korkuyorum bişey mi oldu diye en son cumartesi gitmiştim doktora kalp atışı herşeyi normaldı şimndi içim içimi yiyiyorGünaydın kızlar.
Lutfen cvp verin.
Çok tedirginim......
Doktora mi gideyim.
Ben hisar hastanesi ya da memorialı düşünüyorum canım. Anadolu yakasındayım. Doktorum kadıköyde özel muayenehane si var. Çok memnunum yeşim yerçok adı.merhaba bende 10. haftamdayım. İnşallah Haziran annesi olacağım:)İstanbulda doğum için hastane belirleyeniniz oldu mu? Ben hala tam olarak doktoruma karar veremedim. Avrupa yakası 4 leventte oturuyorum. Tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Varsa tekliflere açığım:)
Benimde 12+4 te tahmin etti kiz gibi diye erkek olsa belli olurdu herhalde. Bu cuma 13+2 olacak ama 3 gunde ilerde 13+5 olacak belki tahmin eder.Sat a gore 12+1 ama bizim ufaklik 3gun onde gidiyo bikac haftadir. Cok belli bi erkek bebek canim.
sağol canım evet öğrendiğim günden beri var ağrı etkileniyor insan tabigünaydın, başın sağolsun canım üzüntü ve yorgunluk etkilemiş olabilir. oğluma 7 aylık hamileyken anneannemi kaybetmiştim o beni çok etkilemişti. daha fazla uzanıp dinlenmeye çalış geçer inşallah
çok teşekkür ederim meloş dikkat etmemiz gerekiyorbasin sagolsun cnm. nur icinde yatsin amcan. bence uzuntuden olmustur. ben aglayinca veya uzulunce cok kasiliyor ve agriyor. buyuk ihtimal uzuntuden uzanip biraz dinlensen hfifler belki. bebisin icin dikkat et kendkne
sağol canım teşekkür ederim.Basin sagolsun canim. Allah sana bebegine saglik versin. Arkadaslarin dedigi gibi uzuntuden olmustur gerilmen belki dinlenmeye calis. Bel agrisi arada oluyo bendede
teşekkür ederim canım uyandıktan sonra daha yoğun hissediyorumBasın sağolsun bazı gebe arkadaşlarim bu tarz ağrıları olduklarını duymuştum ciddi birsey değil ama dinlen mutlaka
sağol canım üzüntüden oldu diye düşünüyorum karın ağrısını.cuma test sonucumu almaya gidicem o zaman sorucam mutlakaStres ve üzüntü olabilir başın sağolsun allah rahmet eylesin. Doktoruna danıştın mı canım benimde karnımda oluyor ama bel ağrısı tehlikeli diye biliyorum çok şiddetli ve başka bir nedeni yoksa...
çok teşekkür ederim canım çalışıyorum henüz eve gidince dinlenmeye çalışıyorum.gunaydin kizlar basin saolsungofredo stres ve yorgunluktan olmustur ayagnin altna yastik koyup uzan biraz bence benimde bugun tam 1hafta oldu kanama lekelenme olali hala kahverengi insallah biter cok sinir bozucu bebekle ilgli olmasada mutlu bulantisz gunler herkese
ay kizceler geliyo desene:) kiz alisweriside baska bi sey ben yegenm yeni oldu erkekti susledk pusledk ama gozum hem kiz cicilerine kayardi:)Benimde 12+4 te tahmin etti kiz gibi diye erkek olsa belli olurdu herhalde. Bu cuma 13+2 olacak ama 3 gunde ilerde 13+5 olacak belki tahmin eder.
gunaydin kimsenin niyeti baskasini korkutmak veya endiselendirmek degildir bundan eminim ama sende hak verki hepimiz farkliyiz ve hepimiz bu sureci farkli yasiyoruz. cogumuz zaten ilk defa anne olacak ve cogu kisinin burda daha öncedende kyiplari var dogal olarak tedirginlik oluyor. allah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsinGünaydın hanımlar.
Diyeceklerimi yanlış anlamayın kötü olsun diye demiyorum ama herkeste hep böyle "karnım ağrıdı, belim ağrıdı, ay bulantım bugün olmadı bir şey mi oldu acaba, göğüslerimde hassasiyet kalmadı çocuğumun kalbi mi durdu" telaşları. Böyle yaparak o kadar endişeli yaşıyorsunuz ki lütfen azıcık sakin olun. Belki başkalarını da korkutuyorsunuzdur. Doktorlar hep kanama harici diğer şeylerden korkmayın diyor.
Üstelik iştah ve uyku değişiklikleri, bulantı kusmalar, ağrılar falan vücut yeni durumuna adapte olmaya çalıştığı için. Artık hepimiz 3 ayı devirdik nerdeyse. İkinci üç ay bu tarz şikayetlerin yavaş yavaş azaldığı bir dönem. Bazılarınd 9 ay boyunca olabilir ama o da normal sonuçta, herkes hamileliğini farklı yaşıyor.
Lütfen panik olmayınız hanımlar, kimseleri de endişelendirmeyin.
Allah korur bebeklerimizi. Yanına da alırsa ne yapalım, Allahın takdiri diyeceğiz.
Biz düzgünce hayatımızı idame ettirmeye devam edeceğiz, beslenmemize dikkat edelim yeter
Başın sağolsun üzme kendini belki üzüntüden olmuştur dinlenmeye çalışkızlar selam 3 4 gündür yazamadım amcamı kaybettik yoğunluk vardı.benim 3 gündür karnımın kenarlarında ağrı var sanki karnımı geriyorlar gibi bir de bel ağrım başladı sizlerde de var mı bu durum yoksa üzüntüden mi olmuştur?
Ya kız gibi dedi ama net demedi bende kaptırmıyorum kendimi. Ne zaman netlesir bilmiyorum. Erkek kiz bir öğrensemmmm.ay kizceler geliyo desene:) kiz alisweriside baska bi sey ben yegenm yeni oldu erkekti susledk pusledk ama gozum hem kiz cicilerine kayardi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?