2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlarrr:) çiktim simdi doktordan bizim bebek ters dönmüs oturmuş uyuyordu tamamen kapaliydı bacaklari. Hicbir yorum yapamadı doktor. Ikili taramada risk 10000 dende az cıkmıs hesaplamamıs bile:) 20 aralikta net öğreneceğiz cinsiyeti kesin olsun diye bekleyeceğm. Bu arada sata göre 13+2 ama 14 haftalık cıktı tam doktor normal dedi doģum tarihi değismezmis.

Çok zor uyuyorum çok erken uyanıyorum akşam çok güzel uyudum niyahet dar, sıkan, viskon, polyester türü giyisilerden uzak dur onlar bile etkiliyor
Ayni durumdayiz cnm. Bu hafta izin aldim dinleneyim diye ama dogru duzgun uyuyamadim insallah gecer bu uykusuzluk halleri ztn minnoslar dogunca uyku diye bisey kalmayacak :)

Canım bende iki haftaya kadar geceleri uyuyamazdım yatağa sıcak su torbası koyup ayağımda uyuyorum öyle dalabiliyorum. Üşüyünce uyuyamıyorum.
Beni tam tersi sicak basiyor cnm ustumu aciyorum guzduz coraplari filan atiyorum esim dun aradi kombiyi ac diyor ben cami acmis oturuyordum haberi yok :) onceden de cok uyuyordum iste bi ortasini bulsak iyi olacak :)

Kızlarrr:) çiktim simdi doktordan bizim bebek ters dönmüs oturmuş uyuyordu tamamen kapaliydı bacaklari. Hicbir yorum yapamadı doktor. Ikili taramada risk 10000 dende az cıkmıs hesaplamamıs bile:) 20 aralikta net öğreneceğiz cinsiyeti kesin olsun diye bekleyeceğm. Bu arada sata göre 13+2 ama 14 haftalık cıktı tam doktor normal dedi doģum tarihi değismezmis.
Masallah cnm darisi basimiza :)

Beni tam tersi sicak basiyor cnm ustumu aciyorum guzduz coraplari filan atiyorum esim dun aradi kombiyi ac diyor ben cami acmis oturuyordum haberi yok :) onceden de cok uyuyordum iste bi ortasini bulsak iyi olacak :)

Ben donuyorum ya sürekli üşüyorum :( hele ayaklarım kendimi ısıtamıyorum hiç. Hasta olurum diye korkuyorum.

kizlar bende doktordan ciktim ayrintili ultrason sukur hersey yolundaydi.. cinsiyet tahmini icin ukalalik olabilir dedi ama yuzde 90 kiz dedi gercekten mi flaan dedim kac defa inceledi gösterdi bak burasi vulva diye..burda herkes ultrasona göre erkek dedi ben bile zor inandim kiz diyince ama daha cok erken ilerleyen zamanlarda tekrar baktiririm pembe pembe tutuler almak icin tutuyorum kendimi ne olur ne olmaz diye :)

Merhaba,
Bende 10 haftalık hamileyim.Bu haftaya kadar yemek düzenimde bir değişiklik yokken artık çok sık acıkıyorum.Normalden farklı şekilde midem kazınıyor.Benimle aynı dönemde olan arkadaşlarım sizlerde bu durumu yaşıyor musunuz?
evet canım bende cok sık acıkıyorum ama yıyıncede cok şişiyorum

Benide daha çok sıcak basıyor üşüme kadar rahatsızlık vericiymis onuda öğrenmiş oldum. Uyku ise tadı tuzu yok bu sıralar...

kizlar bende doktordan ciktim ayrintili ultrason sukur hersey yolundaydi.. cinsiyet tahmini icin ukalalik olabilir dedi ama yuzde 90 kiz dedi gercekten mi flaan dedim kac defa inceledi gösterdi bak burasi vulva diye..burda herkes ultrasona göre erkek dedi ben bile zor inandim kiz diyince ama daha cok erken ilerleyen zamanlarda tekrar baktiririm pembe pembe tutuler almak icin tutuyorum kendimi ne olur ne olmaz diye :)
Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına Allah kucağına aldığın günleri de göstersin.

Canim ultrasona bakip yapilan yorumlar sag sol falan hepsi hikaye doktor net soyleyene kadar belli bi cinsiyete yogunlasmamak lazim. Sayfada goruntu koyup doktor goremedi sizce ne diye soranlar oluyor burda kimse doktorlardan bilgili degil ve o teorilerin hepsi curutuluyo... Allah im sanada bizede saglikli hayirli evlatlar versin :)

Evet canım 9 eylül :) üşüdüğüm içinde çok sık idrara çıkıyorum.

benimde aynı 9 eylül :). bende idrarde değişme olmadı ne rengi koyulaştı ne arttı. ama ayaklarım ısınmıyo pek. çorapla yatıyorum artık.halbuki ev de sıcacık. havalarda iyi gidiyo ama üşüyorum. Cinsiyet tahmininde bulundumu doktorun hiç ?

Back
X