- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #11.961
sağol canımSonuçların inşallah iyi çıkar canım. Ben hiç anlamıyorum şu cinsiyet olaylarından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımSonuçların inşallah iyi çıkar canım. Ben hiç anlamıyorum şu cinsiyet olaylarından
Ayni durumdayiz cnm. Bu hafta izin aldim dinleneyim diye ama dogru duzgun uyuyamadim insallah gecer bu uykusuzluk halleri ztn minnoslar dogunca uyku diye bisey kalmayacak :)Çok zor uyuyorum çok erken uyanıyorum akşam çok güzel uyudum niyahet dar, sıkan, viskon, polyester türü giyisilerden uzak dur onlar bile etkiliyor
Beni tam tersi sicak basiyor cnm ustumu aciyorum guzduz coraplari filan atiyorum esim dun aradi kombiyi ac diyor ben cami acmis oturuyordum haberi yok :) onceden de cok uyuyordum iste bi ortasini bulsak iyi olacak :)Canım bende iki haftaya kadar geceleri uyuyamazdım yatağa sıcak su torbası koyup ayağımda uyuyorum öyle dalabiliyorum. Üşüyünce uyuyamıyorum.
Masallah cnm darisi basimiza :)Kızlarrr:) çiktim simdi doktordan bizim bebek ters dönmüs oturmuş uyuyordu tamamen kapaliydı bacaklari. Hicbir yorum yapamadı doktor. Ikili taramada risk 10000 dende az cıkmıs hesaplamamıs bile:) 20 aralikta net öğreneceğiz cinsiyeti kesin olsun diye bekleyeceğm. Bu arada sata göre 13+2 ama 14 haftalık cıktı tam doktor normal dedi doģum tarihi değismezmis.
Beni tam tersi sicak basiyor cnm ustumu aciyorum guzduz coraplari filan atiyorum esim dun aradi kombiyi ac diyor ben cami acmis oturuyordum haberi yok :) onceden de cok uyuyordum iste bi ortasini bulsak iyi olacak :)
Ben donuyorum ya sürekli üşüyorumhele ayaklarım kendimi ısıtamıyorum hiç. Hasta olurum diye korkuyorum.
Lütfi kırdarın yanında canım maçka parkının alt tarafı
erkek gbi geldi ama kiz gbide guzel kafali bilemedimEki Görüntüle 1701889 kızlar buda benim miniğim bir tahminde ben alabilirsiniz.
okurken bile kotu oldm evel ezel yiyemem rafadan yada omlet anca:)Kızlar haşlanmis yumurta yiyebiliyomusunuz..ben evveldende sevmezdim...ne bileyim o beyazi mahfediyor beni lastik gibi...kırıp yiyorum...ayni sey olur mu bilmem ama haslasam mi diyorum ama yiyemezsem ya..
evet canım bende cok sık acıkıyorum ama yıyıncede cok şişiyorumMerhaba,
Bende 10 haftalık hamileyim.Bu haftaya kadar yemek düzenimde bir değişiklik yokken artık çok sık acıkıyorum.Normalden farklı şekilde midem kazınıyor.Benimle aynı dönemde olan arkadaşlarım sizlerde bu durumu yaşıyor musunuz?
Evet malesef anneligin en zor yanı bana göre uykusuzlukAyni durumdayiz cnm. Bu hafta izin aldim dinleneyim diye ama dogru duzgun uyuyamadim insallah gecer bu uykusuzluk halleri ztn minnoslar dogunca uyku diye bisey kalmayacak :)
Benide daha çok sıcak basıyor üşüme kadar rahatsızlık vericiymis onuda öğrenmiş oldum. Uyku ise tadı tuzu yok bu sıralar...Beni tam tersi sicak basiyor cnm ustumu aciyorum guzduz coraplari filan atiyorum esim dun aradi kombiyi ac diyor ben cami acmis oturuyordum haberi yok :) onceden de cok uyuyordum iste bi ortasini bulsak iyi olacak :)
Teşekkür ederim canım yorumun için.erkek gbi geldi ama kiz gbide guzel kafali bilemedim![]()
Evet canım 9 eylül :) üşüdüğüm içinde çok sık idrara çıkıyorum.bende çok üşüyorum ayaklarım ısınmıyo. senlede günlerimiz birebir aynıymış sat 9 eylül mü ?
Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına Allah kucağına aldığın günleri de göstersin.kizlar bende doktordan ciktim ayrintili ultrason sukur hersey yolundaydi.. cinsiyet tahmini icin ukalalik olabilir dedi ama yuzde 90 kiz dedi gercekten mi flaan dedim kac defa inceledi gösterdi bak burasi vulva diye..burda herkes ultrasona göre erkek dedi ben bile zor inandim kiz diyince ama daha cok erken ilerleyen zamanlarda tekrar baktiririm pembe pembe tutuler almak icin tutuyorum kendimi ne olur ne olmaz diye :)
kizlar bende doktordan ciktim ayrintili ultrason sukur hersey yolundaydi.. cinsiyet tahmini icin ukalalik olabilir dedi ama yuzde 90 kiz dedi gercekten mi flaan dedim kac defa inceledi gösterdi bak burasi vulva diye..burda herkes ultrasona göre erkek dedi ben bile zor inandim kiz diyince ama daha cok erken ilerleyen zamanlarda tekrar baktiririm pembe pembe tutuler almak icin tutuyorum kendimi ne olur ne olmaz diye :)
Evet canım 9 eylül :) üşüdüğüm içinde çok sık idrara çıkıyorum.