Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar bende doktordan ciktim ayrintili ultrason sukur hersey yolundaydi.. cinsiyet tahmini icin ukalalik olabilir dedi ama yuzde 90 kiz dedi gercekten mi flaan dedim kac defa inceledi gösterdi bak burasi vulva diye..burda herkes ultrasona göre erkek dedi ben bile zor inandim kiz diyince ama daha cok erken ilerleyen zamanlarda tekrar baktiririm pembe pembe tutuler almak icin tutuyorum kendimi ne olur ne olmaz diye :)
En güzeli bence çok seviyorum öyle doktorları. komsunun bebegine kız dediler herşeyi pembe aldılar 6. Ayında şimdi erkek oldugu ortaya çıktı altın emzik bile almışlar değiştiremiyorlar da aldıklarını çok üzüldüler
Sende bendensin omlet olarak yesekte olur sanirim..ozele gittigim doktor hic birseyi zorlayarak yapma dedi cunku..illa oyle yicem diye bir kural yok degil mi ama...
Benimkinin %55 kız demesi gibi. Bugünde uyuyordu göremedik. 20 aralıkta gideceğim artık. Net olmadan gelmeyeyim dedim 20 aralıkta gel dedi bekleyeceğım artık.
Benimkinin %55 kız demesi gibi. Bugünde uyuyordu göremedik. 20 aralıkta gideceğim artık. Net olmadan gelmeyeyim dedim 20 aralıkta gel dedi bekleyeceğım artık.
Aynen cnm cok rahatsiz edici dun camlari actim yetmedi kisa kollu giyeyim dedim ama tekrar hasta olurum diye cok korktugumdan yapmadim. Uykusuzluk hele berbat bi de surekli tuvalet icin uyaniyorum geceleri en az 4 kez tuvalete gidiyorum
Soğuktan şimdilik korunmaya çalışıyorum işi gidip glirken zor oluyor bu biraz ama napalım ayak ve burunu koruyunca birazda sıvıyı fazla tüketirsek sanırım korunuruz ama hala su içince midem bulanıyo komposto maden suyu meyvelerle idare ediyorum şuan
Kiz bebekleri olacak arkadaslara cok imrendim valla masallah minnoslara :) tabi saglikli olmasi cok daha muhim ama yillardan beri hayalimdir kizimin olmasi :) buna ragmen erkektir diye kendimi alistirmak icin esimle kiza isim dusunmedik erkek ismimiz hazir :)))) Mckenzie
allah gonlune gore versin cnm az daha sabret ogrenirsin yakinda.
Soğuktan şimdilik korunmaya çalışıyorum işi gidip glirken zor oluyor bu biraz ama napalım ayak ve burunu koruyunca birazda sıvıyı fazla tüketirsek sanırım korunuruz ama hala su içince midem bulanıyo komposto maden suyu meyvelerle idare ediyorum şuan
benimkide aynen çok temkinli. bende 10+3ken gittim bidaha 15+3 ken gel dedi. bi şikayetin yoksa olabildiğince sonraya gel diyo ultrason iyi değil diyo. o zamana cinsiyetini öğreniriz zaten çok büyük ihtimalde değişmez dedi. bende ikili yaptırmadım yaptırmıcamda öyle bilgi verdik doktora. yalnız ense ölçümü vs yapması için ben 15.haftada gidersem geçmi kalmış oluyorum ondan bahsetmedi hiç ? kaçınca haftada yapılıyo acaba