• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kizlar degerlerinize baktirip mutlaka verilen ilac ve vitaminleri alin bazen gidadan yeterli olmuyor. bende normalde zaten anemi var daha 2 aylik hamileyken igne ve vitaminlere basladim. ihmal etmeyin cok gucsuz kalirsiniz bebekte beslenemez. bende gucsuzluk disinda nefes almakta zor oluyor kan akisi normal olmadigi icin

Gunaydin anneler? nasilsiniz? aksamlari koltukta uyuya kaliyorum sabahlarida 6-7 oldumu uyaniyorum.. yemek yapmayi yemek yemeyi özledim ben ya :KK43:((

aynen akşamları erkenden sızıp sabah ezanıyla uyanıyorum , haftalardır yemek bile yapamıyorum keşke iyi olsam da yapsam diye haftaların geçmesini bekliyorum.inşallah 12.haftada bu sorunlar bitero_O

Kızlar acayip başım ağrıyor parol içtim dün geçmedi, başka ağrı kesici ne alabilirim. DoktorlariniZ hiç farklı ağrı kesici önerdi mi

başım ağrıdığında bende parol içmiştim ama bisaat bile olmadan kusmuştum ve bi gün ağrısını çektim.. Allah sabır versin:110:

kizlar degerlerinize baktirip mutlaka verilen ilac ve vitaminleri alin bazen gidadan yeterli olmuyor. bende normalde zaten anemi var daha 2 aylik hamileyken igne ve vitaminlere basladim. ihmal etmeyin cok gucsuz kalirsiniz bebekte beslenemez. bende gucsuzluk disinda nefes almakta zor oluyor kan akisi normal olmadigi icin
Canım kizimda hgb 9a düştü , çok zorluk çektim..damar yolundan vermemiz lazım dediler allahtan gerek kalmadi.. ama o haplar acayip iştah açıyor.. ben de çok kilo yapti..

Günaydın kızlar bi sorum olcak ya dün çok kokrtum ben bebege bisi olmaz demi hep aklım onda inş bisi olmamıştır

Canım kizimda hgb 9a düştü , çok zorluk çektim..damar yolundan vermemiz lazım dediler allahtan gerek kalmadi.. ama o haplar acayip iştah açıyor.. ben de çok kilo yapti..
gecmis olsin cnm bu sefer dikkat et :( benimki 10dan birden 9a dustu simdi 9.9 falan sinirin az altinda.. dikkat etmek lazim

BenidrUOTE="Melos21, post: 43798807, member: 663691"]gecmis olsin cnm bu sefer dikkat et :KK43: benimki 10dan birden 9a dustu simdi 9.9 falan sinirin az altinda.. dikkat etmek lazim[/QUOTE]
Benim de 11den 9a düştü.. ama merak etme ilaç çok etkili.. ki sen yolun başındasın.. 4 kutuda yükseldi benim

Günaydın kızlar bi sorum olcak ya dün çok kokrtum ben bebege bisi olmaz demi hep aklım onda inş bisi olmamıştır
Günaydın bende geçen gün çok korktum titredim resmen ama bebek iyi. Doktora sordum korkuyla kalbi durur mu diye bayılmadınsa ya da kendinden geçmedinse bir sorun olmaz dedi.

Evet canim ilaclari yazdi zaten 12.haftadancsonra kullanilmak uzere. Folikasitide 12.haftadan sonra birakicaksin dedi. Central hospitale gidiyorum.sendemi istanbuldasin hangisine gidiyosun

tatlım central hospitalın fiyatları nasıl ben maltepe bölgeye gidiyorum ama gönlüm central da :)

Bende Maltepe'de yim ama devlete gidiyorum bölge hastahanesi kötü diye duymuştum görümcemin kızının bebeğini alıcaklardı kalbi durdu diye oda deltaya gitti hiçbi sorun yok kalbi atıyor demiş az daha bebeğinden olacaktı

BenidrUOTE="Melos21, post: 43798807, member: 663691"]gecmis olsin cnm bu sefer dikkat et :KK43: benimki 10dan birden 9a dustu simdi 9.9 falan sinirin az altinda.. dikkat etmek lazim
Benim de 11den 9a düştü.. ama merak etme ilaç çok etkili.. ki sen yolun başındasın.. 4 kutuda yükseldi benim[/QUOTE]
Benim doğumda okadar düşüyor dikkat edin hanımlar benim hgb 13.4 dü enson

Günaydınnn.. Bugün 3 de taramam var bebişimi görücemm çok mutluyumm :KK68:
guzel haberlerle dön insallah. mutlaka tok git.. ben bi saat öncesinde az visnesuyu icip veya minik bir dilim cikolata atiyorum agzima. kesin cinsiyeti söyler bence

Bende Maltepe'de yim ama devlete gidiyorum bölge hastahanesi kötü diye duymuştum görümcemin kızının bebeğini alıcaklardı kalbi durdu diye oda deltaya gitti hiçbi sorun yok kalbi atıyor demiş az daha bebeğinden olacaktı

hadi yaa :(( böyle bir hata nasıl olur.. Selin hanım iyi diye duymuştum, ona gidiyorum bende ama kafam karıştı şimdi..

merhaba hamişler nasılsınız çok yazamıyorum ama takip ediyorum ne güzel cinsiyet öğrenenler var haftaya salı benim de kontrolüm var bakalım en son 3 hafta önce gitmistim ara ara kusmalarım oluyor süt içemiyorum doğru düzgün sağlıklı şeyler yiyemiyorum ne yapmam gerekiyor:KK43:

Kızlar nerdende yaptım su ikili testi diken üstündeyim resmen keşke yapmasaydım 3 lü testi kesinlikle yapmıcam

Günaydınlar hamiskolar. . Aslında 8 den beri dersteyim falan. Çok aciktim ben ya. Neyseki ders bitecek birazdan. .Merak ediyorum acaba biz boyle çok acikinca bebis etkilenir mi. Hani çikolata yiyince hareketleniyorsa ...

Back
X