• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar sizlere birsey soracam ben çalışmıyorum ama sigortami disardan yatirip dofum paramida almak istiyorum bilgisi olan varmi yada benim gibi yapacak olanlarda vardir belki arastirmislardir ben birine sordum-10 ay yatirilma sarti varmis boyle birsey varmi bilgisi olan varmi
İstege baglımı yaptırıp ödüyorsun yoksa iş yeri seni sigortalımı gösteriyor

Sat ım 23 eylül:) en son 6. Haftada gitmiştim. Evet bayağı büyümüş maaşallah çok şükür. Kıpırdıyodu:)
Ben çok zor bi hamilelik geçiriyorum. Çok bulantım var. Birde inanılmaz bir tükürük birikimi... Hep yatıyorum:KK43: inşallah sağlıcakla alırız canım bnm bebişlerimizi kucağımıza..
Ay o tükürük sorunu bendede var ve cok zorluyo. %5 ihtimal olurmu gebelerde oda bize denk geldi galiba. Surekli elimde siseyle geziyorum ve tükürüyorum yaa seninde aynimi canim?

Ben de yapıcam. 90 gün çalışma diyor. Bu yakında bir tanıdığım ofisinde çalışıyor gösterecek beni ben sigorta parasını onlara ödeyeceğim.
Haftalarimiz ayni cnm sen nezaman basliyacaksin yatirmaya canim banada yol gosterirsen sevnirim benimde tanidiklarim var bende oyle yapayim

hatunlar kaç kilo aldnız bu süreçte ben 10. haftanın içindeyim 1,5 kilo aldım :KK43: 16.haftaya kadar hiç alınmasa bile oluomuş... şimdi kendmi zor tutuorum yoksa çok abartcam yaaa:KK61:
Cnm ben 64 le hamile kaldim simdi 68 olmusumm yuvarlanacam heralde

Kizlar sizlere birsey soracam ben çalışmıyorum ama sigortami disardan yatirip dofum paramida almak istiyorum bilgisi olan varmi yada benim gibi yapacak olanlarda vardir belki arastirmislardir ben birine sordum-10 ay yatirilma sarti varmis boyle birsey varmi bilgisi olan varmi
Dogum parasi dedigin?

hatunlar kaç kilo aldnız bu süreçte ben 10. haftanın içindeyim 1,5 kilo aldım :KK43: 16.haftaya kadar hiç alınmasa bile oluomuş... şimdi kendmi zor tutuorum yoksa çok abartcam yaaa:KK61:
Bn dktora ilk gttigimde 5. Hftadaydim 58.5 tum suan 11+4 um 61 kiloyum boy 1.70 o yzden suan blli olmuyo bi gobek var ama 70 kiloyu asmamam lazim

Cnm calisan hamile bayanlara devlet raporlu oldugu gunlerin parasini veriyor ya o iste ilk defa duydun galiba
Ilk defa duymadim calistigim icin de bide dogum yapinca devlet ilk cocuga 300 lira veriyo ya onun icin mi acaba diye sordum cnku onun icn esin sgkli olmasi yeterli ama ztn calisiyo gozuksende maas kadar alinmiyo para ve 1 sene icinde yatiyo para oyle hemen alinmiyo yani

Hic bilmiyorum canim nasil yapacagimi bilenlerden bilgi bekliyorum
Eger dogum iznine kdr 90 gun sigortali olursan para alablran muhtemelen ama kolay syler dgl doktrn dogum raporu vericek onu sgk ya gdp onaylticaksn paran cok gec yatick bide 1000 lir maas aliyo gbi dursan 500 600 lira bi para odick dvlet san ugrasmaya dgmez adamlr sut parasi adi altndaki 100 lirayi bile cok gec veriyo

Eger dogum iznine kdr 90 gun sigortali olursan para alablran muhtemelen ama kolay syler dgl doktrn dogum raporu vericek onu sgk ya gdp onaylticaksn paran cok gec yatick bide 1000 lir maas aliyo gbi dursan 500 600 lira bi para odick dvlet san ugrasmaya dgmez adamlr sut parasi adi altndaki 100 lirayi bile cok gec veriyo
Ben kizimda calisiyordum ve 2600 civari dogum parasi aldim cnm sut parasida icindeydi bu dedigini oyuzden anlamadim

Hic bilmiyorum canim nasil yapacagimi bilenlerden bilgi bekliyorum
Doguma 8 hafta kala çalışamaz raporu alacaksın seni sigorta yaptıran işyerinin muhasebecisine vereceksin doğumdan 8 hafta sonrada çalışır raporu alıp teslim edeceksin sgk günlük paranın 2/3 sana analık izni diye ödeyecek. Tek şartı çalışan olman ve gecen yıldan en az 90 gün sgk yatırılmış olması

Back
X