• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır KK a gitmiyordum. Bugün sizlere danışmak istediğim bir şey var. 11 haftalık hamileyim. Çarşamba günü birden ayağı kalkınca çok yoğun bir kanama ve çok büyük bi parça düştübbebeğimi kaybettim sandım ama bebeğim beni bırakmamış. Ama ben korkuyorum benim gibi bisey yaşayanlar var mı

ben foliği bıraktığımdan beri öyle rahatımki bebek içinde kendimi eskiden folik mi varmı diye avutuyorum :)
ben bugün son kez kullandım cnm yrn 12. hafta doluyor dr başka ilaçlar verecekmiş. ayyy çok heyecanlıyımm o yüzdenn minnoşum iyidir inşallahhh :) yaa bi de bende acaip unutkanlık başladı bu minnoşlar b12yi çekiyorlar herhalde anneye bişey kalmıyor tabii :)

Gunaydin annisler..sukur kavusturana..biz bu sabah kontrola gittik..10+5 olduk folik asite devam bitince decavite gecicekmisiz..kizlar kac haftalikken ikili yaptirdiniz..docent olan doktorum 12+5 dedi uygun zamani..burdaki doktorumda 11.hafta dedi kafam karisti..bu arada biz artik bebegimle evdeyiz..dun son is gunumuzdu isi biraktik...

günaydınn kızlar, uzun bir ara oldu dün gece döndüm rizeden:KK6:dolu dolu bir tatil geçirdim yeğenlerimle, son gün grip durumum kritikleşti ve malesef kulağıma vurmuş. öğleden sonra kbb ye randevu aldım ama anlatamam nasıl bir ağrı çektiğimi, birde kulağım akıyor daha önce yaşayan varmı aranızda çok korkuyorum muayeneden bile:KK51: cinsiyete gelince doktor hanım çok ketum çıktı bizde çok yüzsüz:KK53: ben 16. haftadan önce prensip olarak söylemiyorum filan dedi ama kıza benziyor dedi bide, ki uzun uzun baktık bende göremedim belirgin bir çıkıntı. Fotoları yüklerim bir ara, herkesler iyidir umuyorum okumam imkansız geçmişi :KK39:
Günaydın canım çok geçmiş olsun. Bide Tülay Hanıma göster ama ordada söyliceklerini sanmıyorum :) maşayllah büyütmüşsün karadenizde bebeği :)

ben bugün son kez kullandım cnm yrn 12. hafta doluyor dr başka ilaçlar verecekmiş. ayyy çok heyecanlıyımm o yüzdenn minnoşum iyidir inşallahhh :) yaa bi de bende acaip unutkanlık başladı bu minnoşlar b12yi çekiyorlar herhalde anneye bişey kalmıyor tabii :)
Evet canım bendede var o unutkanlık ve b12 folik te var :) benim 12 bugun bitti c.tesi kontrolum var o zaman yeni ilaçlar vericek inşallah onlar yan etki yapmaz :(

Eşime dedim ki içimde boşluk var beden dedi, kadınlar kulübü bakımda giremiyorum dedim :KK70:
Ay ben benimkine dedim..hep girme der durur bi sevindi bi sevindi. Birde facebooktaki sayfalarinda uyeler hacklendi mi sayfa demisler valla uzuldumdu sizlerden ayri kalcam diye...

Gunaydin annisler..sukur kavusturana..biz bu sabah kontrola gittik..10+5 olduk folik asite devam bitince decavite gecicekmisiz..kizlar kac haftalikken ikili yaptirdiniz..docent olan doktorum 12+5 dedi uygun zamani..burdaki doktorumda 11.hafta dedi kafam karisti..bu arada biz artik bebegimle evdeyiz..dun son is gunumuzdu isi biraktik...

Aaa neden bıraktın işi sağlık sorunun mi oldu

benim 2li test yrn yapılacak cnm 12+0 olucam yrn. hayırlısı olsun cnm evde daha rahat geçirirsin hamileliği çalışırken zor oluyor valla. bebek biraz büyüdü mü gene işe başlarsın nasılsa.

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır KK a gitmiyordum. Bugün sizlere danışmak istediğim bir şey var. 11 haftalık hamileyim. Çarşamba günü birden ayağı kalkınca çok yoğun bir kanama ve çok büyük bi parça düştübbebeğimi kaybettim sandım ama bebeğim beni bırakmamış. Ama ben korkuyorum benim gibi bisey yaşayanlar var mı
doktora gitmişssin muhtemelen geçmiş olsun bu tarz şeyleri yaşayan çok ya adet döngündesin yada kanama alanın var

benim 2li test yrn yapılacak cnm 12+0 olucam yrn. hayırlısı olsun cnm evde daha rahat geçirirsin hamileliği çalışırken zor oluyor valla. bebek biraz büyüdü mü gene işe başlarsın nasılsa.
Aynen canim..5.gebeligim birde o yuzden daha dikkat ediyoruz..RABBIME cok sukur bize yavrumuzu nasip etti..is bulunur canim..ben 5 yildir cok seyler yasadim valla acikcasi gozum is gormedi onceliklerim degisti..

cnm bende 15gundur ugrasiorm iki kere kanama gerisi kahverengi leke hala devam ediyo bugun gidicem kontrle gittiklerimde bebek iyi kanama gozukmuyo dediler parca dedgn kan pihtismysidi suda dagilir kansa zaten

Aaa neden bıraktın işi sağlık sorunun mi oldu
Canim 5 yillik evliyim 4 kaybim var evde dinlenerek geciricem hamileligimi esimle oyle karar aldik..is bulunur neticede..onceliklerim degisti bebegimle beraber..Rabbime sukurler olsun hayirlisiyla dogmasini nasip etsin hem bana hem sizlerin bebislerinede...ozel sektor birde marketteydim..bikirsin hareketli ortamlar yani..benimde dikkatli olmam lazim..

OTE="newmoon142, post: 43803508, member: 250538"]cnm bende 15gundur ugrasiorm iki kere kanama gerisi kahverengi leke hala devam ediyo bugun gidicem kontrle gittiklerimde bebek iyi kanama gozukmuyo dediler parca dedgn kan pihtismysidi suda dagilir kansa zaten[/QUOTE]
Canim benim çok yoğundu kanamam adet kanamasından bile fazlaydı acile zor yetişti k pihtidan çok et parçasıydı ben düştü sandım cuma günü kontrolü m var korkuyorum günler gecmiyor

Canim 5 yillik evliyim 4 kaybim var evde dinlenerek geciricem hamileligimi esimle oyle karar aldik..is bulunur neticede..onceliklerim degisti bebegimle beraber..Rabbime sukurler olsun hayirlisiyla dogmasini nasip etsin hem bana hem sizlerin bebislerinede...ozel sektor birde marketteydim..bikirsin hareketli ortamlar yani..benimde dikkatli olmam lazim..
Anladım canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. İnşallah hayırlısı olsun hakkında.

Back
X