• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
slm kızlar bende 2016 haziranda İNŞALLAH bebegimi kucagıma alıcam suan tam 11, haftamızdayız düşük tehlikemiz vardı ama Allaha sukur bugune kadar sorun cıkmadı 2 hafta sonra kontrolum var ıkılı test yapcaz dedı doktor nasıl oluyor kanla mı sadece yaptranlar cvp verrse sevnırım

Canim 5 yillik evliyim 4 kaybim var evde dinlenerek geciricem hamileligimi esimle oyle karar aldik..is bulunur neticede..onceliklerim degisti bebegimle beraber..Rabbime sukurler olsun hayirlisiyla dogmasini nasip etsin hem bana hem sizlerin bebislerinede...ozel sektor birde marketteydim..bikirsin hareketli ortamlar yani..benimde dikkatli olmam lazim..
Boşver çok iyi yapmışsın market yoğun olur is bulunur sen kuzuya dikkat et yeter

Günaydın lar.güzel bir hafta olsun hanımlar. Ben 12.haftamda yım ve Grip oldum
Baş ağrisi (sinuzitlerimi dolu sanırim), burun tıkanıklığı (nefes alamıyorum), hapşuruk,sulu gözler ...
Ve deneme sınavı olduğu için, çocuklar geri kalmasın diye okula gideceğim bugün :(
Neler yapabilirim.tavsiyelerinize ihtiyacım var.

slm kızlar bende 2016 haziranda İNŞALLAH bebegimi kucagıma alıcam suan tam 11, haftamızdayız düşük tehlikemiz vardı ama Allaha sukur bugune kadar sorun cıkmadı 2 hafta sonra kontrolum var ıkılı test yapcaz dedı doktor nasıl oluyor kanla mı sadece yaptranlar cvp verrse sevnırım

hem kana bakılıyor hemde DR ultrasonda ensekalınlgı ıle burunkemıgını ölçüyor

OTE="newmoon142, post: 43803508, member: 250538"]cnm bende 15gundur ugrasiorm iki kere kanama gerisi kahverengi leke hala devam ediyo bugun gidicem kontrle gittiklerimde bebek iyi kanama gozukmuyo dediler parca dedgn kan pihtismysidi suda dagilir kansa zaten
Canim benim çok yoğundu kanamam adet kanamasından bile fazlaydı acile zor yetişti k pihtidan çok et parçasıydı ben düştü sandım cuma günü kontrolü m var korkuyorum günler gecmiyor[/QUOTE]
korkma bak bebis iyiyms bende korkuyorm ama elden bisey gelmyo cok zor gebelikte kanama yat hic kalkma imkanin warsa ben oleyim suan:(

Gunaydin annisler..sukur kavusturana..biz bu sabah kontrola gittik..10+5 olduk folik asite devam bitince decavite gecicekmisiz..kizlar kac haftalikken ikili yaptirdiniz..docent olan doktorum 12+5 dedi uygun zamani..burdaki doktorumda 11.hafta dedi kafam karisti..bu arada biz artik bebegimle evdeyiz..dun son is gunumuzdu isi biraktik...
Merhaba.bende 11. Haftada gitmek istedim ama doktorum 12. Ve 13. Haftalarda daha iyi olur dedi.bence 12. Haftada git.

lar.güzel bir hafta olsun hanımlar. Ben 12.haftamda yım ve Grip oldum
Baş ağrisi (sinuzitlerimi dolu sanırim), burun tıkanıklığı (nefes alamıyorum), hapşuruk,sulu gözler ...
Ve deneme sınavı olduğu için, çocuklar geri kalmasın diye okula gideceğim bugün :KK43:
Tuzlu su yapip siringayla burna sıkılınca
burnu actıgını duymustum dene istersen

Canim benim çok yoğundu kanamam adet kanamasından bile fazlaydı acile zor yetişti k pihtidan çok et parçasıydı ben düştü sandım cuma günü kontrolü m var korkuyorum günler gecmiyor
korkma bak bebis iyiyms bende korkuyorm ama elden bisey gelmyo cok zor gebelikte kanama yat hic kalkma imkanin warsa ben oleyim suan:KK43:[/QUOTE]
Allah bebislerimizi korusun canim biz elimizden geleni yapmaya calisiyoruz

Günaydın lar.güzel bir hafta olsun hanımlar. Ben 12.haftamda yım ve Grip oldum
Ve deneme sınavı olduğu için, çocuklar geri kalmasın diye okula gideceğim bugün :KK43:
canım ben grip olmadım hamilelikte ama günlük bir tatlı kaşığı toz zencefil bal yarım limon ve sıcak su boğazı rahatlayor geceleri benim burnum tıkanıyordu bunu vicksle çözdüm burun deliklerime sürüyorum ama geniz akıntım çok ona çözüm bulamadım

Resmini çekiyim atarım :) biraz karışık gerçi :)
bende ilk olarak bebek arabası ve araba koltuğunu mu alsam diye düşünüyorum hepsini birden alırsak maddi olarak sıkışabiliriz bu nedenle başlamak istiyorum açıkçası yanlış mı düşünüyorum ?

listeni bizimle paylaşmaz mısın peki :)
IMAG0966.webp
IMAG0967.webp

bende ilk olarak bebek arabası ve araba koltuğunu mu alsam diye düşünüyorum hepsini birden alırsak maddi olarak sıkışabiliriz bu nedenle başlamak istiyorum açıkçası yanlış mı düşünüyorum ?
hepsi para işi evet belki yavaştan alnımalı ama bence bebek arabası en son iş bana göre araba koltuğu olarak pusetlerde araba koltuğu gibi kullanılıyor ben
Wei-B WB-1016 FORSCH TRİO PUSET bunu düşünüyorum ama bakalım yani babanneye veya ananeye kitlicem

Sonunda açıldı forum kavuştuk :) cumartesi taramam çok güzel geçti ense kalınlığı için normal dedi doktor. Cinsiyet içinde kemik yapısına göre %70 kız dedi :) bu sefer kıpırdamadı bebişim minnoş minnoş yatıyodu çok tatlıydı :) resimde paylaşıyorum ilk defa bakın teyzeleri.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 149
hepsi para işi evet belki yavaştan alnımalı ama bence bebek arabası en son iş bana göre araba koltuğu olarak pusetlerde araba koltuğu gibi kullanılıyor ben
Wei-B WB-1016 FORSCH TRİO PUSET bunu düşünüyorum ama bakalım yani babanneye veya ananeye kitlicem
canım çok teşekkür ederim. ben onlara daha ağırlarını yükledim bu nedenle arabayı ben alıcam. kırmızı istiyorum iki cinsiyete de uyar diye

Back
X