• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
slm kızlar haftasonu sitede sorun vardı gitmiş sanırım. cumartesi ikili testimizi yaptık biz de ultrason ölçümleri iyi idi. kan sonuçları henüz çıkmadı ama sorun yoktur diye düşünüyorum. vee dr muz dedi ki şurda bir çıkıntı var sanki erkek olabilir dedi :) bakalım... aradaki sayfaları okuyamadım ama sizler de iyisinizdir umarım.

kızlar ya bende bişey sorucam size, ben 8+5 hamileyim haziran sonu hamişi :) yalnız normalde hergün midem bulanırdı, son iki gündür hiç bulanmıyor içime kuşku düştü... bebeğimle ilgili bir sorun mu vardır acaba, sizde her gün bulantı yada belirti oluyor mu? sabahtan beri içim içimi yiyor :KK43: perşembe günü kontrole gidicem ama perşembeye kadar nasıl durucam bilmiyorum. netten araştırdım bebeğin kalbi durunca bulantı bitiyormuş bu konuda bilginiz var mı :(

slm kızlar haftasonu sitede sorun vardı gitmiş sanırım. cumartesi ikili testimizi yaptık biz de ultrason ölçümleri iyi idi. kan sonuçları henüz çıkmadı ama sorun yoktur diye düşünüyorum. vee dr muz dedi ki şurda bir çıkıntı var sanki erkek olabilir dedi :) bakalım... aradaki sayfaları okuyamadım ama sizler de iyisinizdir umarım.
Canım bebeğin resmi var mı..

kızlar ya bende bişey sorucam size, ben 8+5 hamileyim haziran sonu hamişi :) yalnız normalde hergün midem bulanırdı, son iki gündür hiç bulanmıyor içime kuşku düştü... bebeğimle ilgili bir sorun mu vardır acaba, sizde her gün bulantı yada belirti oluyor mu? sabahtan beri içim içimi yiyor :KK43: perşembe günü kontrole gidicem ama perşembeye kadar nasıl durucam bilmiyorum. netten araştırdım bebeğin kalbi durunca bulantı bitiyormuş bu konuda bilginiz var mı :KK43:
korkma canım Allah ın ıznı ıle bebegın ıyıdır benım de 2 gun ıyı oluyorum 3. gün başlıyor üzülme yani ama çok merak ediyorsan erken git derim doktoruna stres de yapma iyidir inşallah

korkma canım Allah ın ıznı ıle bebegın ıyıdır benım de 2 gun ıyı oluyorum 3. gün başlıyor üzülme yani ama çok merak ediyorsan erken git derim doktoruna stres de yapma iyidir inşallah

:(( keşke internetten araştırma yapmasaydım... kurt düştü içime

Çok çok iyi bir sonuc gozun aydin:) benim 0.78di sonuçta güzel çıktı.
Canım ya çok mutlu oldum simdiiiiii ikili test sonucu da 1 hafta sonra Allahım güzel Allahım iyi çıksın inşallah 3 kere dr yanına girdim en son çikolata ve vişne suyu içtim, Enson dr rahatlığı bak alo diye dalga geçti kocam gelmedi diye uzulmustum ama normal ciktiysa gerisi hiç önemli değil

kızlar ya bende bişey sorucam size, ben 8+5 hamileyim haziran sonu hamişi :) yalnız normalde hergün midem bulanırdı, son iki gündür hiç bulanmıyor içime kuşku düştü... bebeğimle ilgili bir sorun mu vardır acaba, sizde her gün bulantı yada belirti oluyor mu? sabahtan beri içim içimi yiyor :KK43: perşembe günü kontrole gidicem ama perşembeye kadar nasıl durucam bilmiyorum. netten araştırdım bebeğin kalbi durunca bulantı bitiyormuş bu konuda bilginiz var mı :KK43:
ARADA es veriyor kanama ağrı yoksa takılma cnm korkma...

cnm hemen kotu dusunme, bulantılar ve dıger belırtıler hergun aynı olmuyor...

aynen canım korkular hıc bıtmıyor..hala ultrason ekranına bakamıyorum..dr um guzel bişe deyınce gözümü açıyorum..sonra da doymıyorum..bugn de guzel gecerse hayırlısıyla bı daha bı ay sonra cagıracak sanırım..bakalım sağlıklı olsun da ben bı ay da dayanırm...sanırım tekmelerı 20. haftadan önce hissetmek zor..hele benım gibi 70 kilo ile hamıle hkalıp şöle yağlı bi göbek varsa ıkı hafta daha koy ustune..dr um sok oldu kılomu duyunca..sen 70 misin:KK57: hiç göstermıosun die:KK57:..şimdeden 73,5 oldum ama:oops:
ay bende oyle doktorun surat ifadesine bakiyorum hala korkular dogana kadar zor isimiz olsun werirsn bizm bi tandik dogurdu 80le kaldi 105 oldu werdi hemen senin bsyn yok

teşekkür ederim canım :) ssklıyım ben muayaneleri bir şekilde karşılarım da doğum pahalı olur benim için :KK43:

doğum ücretlerini hiç bilmiyorum. ama medipol de iyi diyolar koşuyolundaki bikaç arkadaşım orda doğum yaptı ve diğerlerine nazaran uygun olabilir. bi sor istersen.

Back
X