• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canım kusura bakma çalışıyorum kaçırışım. kayınvalidem bana doğum hediyesi alacak ve yatak odasına ahşap beşikler var onlardan alacak. annemler ise odasını yapacaklar :)

:) ben oda istemediğim için sedece oyun parkı alıcam onuda kendim alırım istediğim puset bebek arabısndan daha ucuz :)

kızlar ya bende bişey sorucam size, ben 8+5 hamileyim haziran sonu hamişi :) yalnız normalde hergün midem bulanırdı, son iki gündür hiç bulanmıyor içime kuşku düştü... bebeğimle ilgili bir sorun mu vardır acaba, sizde her gün bulantı yada belirti oluyor mu? sabahtan beri içim içimi yiyor :KK43: perşembe günü kontrole gidicem ama perşembeye kadar nasıl durucam bilmiyorum. netten araştırdım bebeğin kalbi durunca bulantı bitiyormuş bu konuda bilginiz var mı :KK43:
Saçmalamaaaaa
Benim bir gün bulantım var iki gün yok.
En son 3 gün once gittim doktora iyi çok şükür. Güzel dusunelim guzel olsun.
Korkma Rabbim sağlıkla verir inşallah yavrularımızı

Saçmalamaaaaa

bende aynı durumdayım bi gün iyi bi gün kötü. niye böyle oluyo çok merak ediyorum valla

Saçmalamaaaaa

teşekkür ederim canım benim aminnnnn herkesinkini inşallah...

:) ben oda istemediğim için sedece oyun parkı alıcam onuda kendim alırım istediğim puset bebek arabısndan daha ucuz :)
anladım canım bende oda çok istiyorum hatta bunun için oturma odasını bozucam koltuklarımı falan hep vericem kayınvalideme onlarda kızıyorlar hemen oda yapma diye ama içimde kalır heralde :)

bende aynı durumdayım bi gün iyi bi gün kötü. niye böyle oluyo çok merak ediyorum valla
Yani her gün aynı olacak diye birşey yok ki.
Gogus hasasiyeti bende mesela tamamen biti. Bulantilar azaldı. Ama daha 9+4 teyim. Miletin 9 ay boyunca bulantisi oluyor. Bahzilaeinin hic olmuuor. Yani biraz degisk . Şu haftalar bi gecse hareketleri hissetmeye bir başlasak da rahatlasak :)

kizlar en yakin arkdasim hamile.kalmak istiyodu annelerimizde 1ay arayla.kalmis karsilasiolarmis simdi bana testini atti zorl
IMG-20151130-WA0009.webp
a yaptrdim bence war gidiyo kan vermeye sizede sorim dedim :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

kizlar en yakin arkdasim hamile.kalmak istiyodu annelerimizde 1ay arayla.kalmis karsilasiolarmis simdi bana testini atti zorl Eki Görüntüle 1703379 a yaptrdim bence war gidiyo kan vermeye sizede sorim dedim :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Var bencede cnm. Ama cok yeni daha 2-3 haftalk falan herhalde .... hadi inşallah

kizlar en yakin arkdasim hamile.kalmak istiyodu annelerimizde 1ay arayla.kalmis karsilasiolarmis simdi bana testini atti zorl Eki Görüntüle 1703379 a yaptrdim bence war gidiyo kan vermeye sizede sorim dedim :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
kesinlikle var :) benim çizgim fotoda belli bile olmuyordu hayırlı olsun cnm :)

silik canım ama bence var gibi bir çok arkadaşımın böyleydi hayırlı olsun tatlım :)

saolun kizlar oda cok istiodu insallah guzel cikar kan degeri Allah isteyen herkese nasip.etsn bizde 3ay once yasadk cogumz 2ay oldu 1 ay oldu ama ne cabuk.geciyo gunler smdi.cinsiyet konusyoruz Allah kucagimza almayida nasip.etsin

yaa maşallah barekallah çok sevimli :) ama neden kız dedin bi sen bir de ben vardık baştan beri erkek hisseden şimdi benim de içime kurt düştü :KK66: şaka bi yana ilk çocuğumuz sağlıklı olsunlar da kız ya da erkek hepsi bizim için kıymetli bir can :)
Valla doktor kız deyince beni bir gülme krizi tuttu eşimde aynı şekilde çok şaşırdık erkek erkek derken ama hemende alıştık kıza bencede düşsün içine kurt çevremde herkes erkek dedi ben öyle hissettim ama yanıldık :) sağol bu arada canım. doktorum 11 haftalıkken çok sevimli çok tatlı suratı var demişti şimdi net görünce haklıymış dedim maşşallah minnoşuma :)

canım benim ilk yaptığım testim daha da silikti var kesin hayırlı olsun :)

Yani her gün aynı olacak diye birşey yok ki.
Gogus hasasiyeti bende mesela tamamen biti. Bulantilar azaldı. Ama daha 9+4 teyim. Miletin 9 ay boyunca bulantisi oluyor. Bahzilaeinin hic olmuuor. Yani biraz degisk . Şu haftalar bi gecse hareketleri hissetmeye bir başlasak da rahatlasak :)

evet canım ya bende sabırsızlıkla bekliyorum:anneadayı:

8+5 benimkisi bu hafta kontrolüm var umarım herşey yolundadır :)

tam 3 hafta varmış aramızda. yolundadır Allah ın izniyle. ben de senin haftalarındayken hiç bulantım belirtim yoktu hep korkuyodum bişey var diye. tereddüt ediyodum. ama çok şükür sağlıklı hiçbişeyi yok. hatta gelişimi bi hafta önden gidiyomuş :) .sonra bulanmtım yok belirtim yok diye bunu dert ettiğim için öyle pişman oldumkiii. şimdi sürekli ara ara bulantım oluyo. inşallah sendede bnmki gibi sonradan başlamaz.

anladım canım bende oda çok istiyorum hatta bunun için oturma odasını bozucam koltuklarımı falan hep vericem kayınvalideme onlarda kızıyorlar hemen oda yapma diye ama içimde kalır heralde :)
Hem kendime yeni bir ev istediğim için hemde oturma odamda bi tane koltuk var onu çıkarmaya gerek duymadığımdan oda yapmıyım dedim park yatak alıcam yeter :) bide banyo dolabı alırım :)

Back
X