• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ben tam 6 kılo aldım ya :KK43:

ben 1 kilo almism 61.kiloyum heralde artik baslarim.almaya istahim.acildi cok

ben 1 kilo aldım 58 dim 59 um su an

12.haftaya girmek üzereyim ne aldım ne verdim. hatta vermiş bile olabilirim. kıyafetlerim bol geliyo biraz :KK43:

Doktor bana ilk 16 hafta almamak normal dedide. Almasan daha iyi dedi hatta. Geneldede almamis kimse çok fazla deeplydisturbed deeplydisturbed dısında;) kafam karısti. Cokta kilo almak istemiyorum.

Valla doktor kız deyince beni bir gülme krizi tuttu eşimde aynı şekilde çok şaşırdık erkek erkek derken ama hemende alıştık kıza bencede düşsün içine kurt çevremde herkes erkek dedi ben öyle hissettim ama yanıldık :) sağol bu arada canım. doktorum 11 haftalıkken çok sevimli çok tatlı suratı var demişti şimdi net görünce haklıymış dedim maşşallah minnoşuma :)
ne kadarlikti cumartesi günü sanırım bizim seninle ayni benim tahmini doğum 3 haziran demişti simdi 31 mayis dedi en son 18 kasımda artık haftaları kaçırdım ben :)) insallah benim kuzumda büyümüştur ve cinsiyetini gösterir teyzesi ;)

Doktor bana ilk 16 hafta almamak normal dedide. Almasan daha iyi dedi hatta. Geneldede almamis kimse çok fazla deeplydisturbed deeplydisturbed dısında:KK66: kafam karısti. Cokta kilo almak istemiyorum.
Bendede insilün direnci var o yüzden endokrin dokurum az kiloyla tamamlaman lazım şeker olmaması için dedi. Zayıfım 52 kiloyla hamile kaldım 1,68 boyumda 2 kilo aldım bu zamana kadar. Zaten karbonhidratlar bana yasak meyveyi çok kaçırdım bi ara onuda azalttım şimdilik iyi gidiyo inşallah almam ama kendimi bildim biledi zayıfım ve çok yiyemiyorum.

Doktor bana ilk 16 hafta almamak normal dedide. Almasan daha iyi dedi hatta. Geneldede almamis kimse çok fazla deeplydisturbed deeplydisturbed dısında:KK66: kafam karısti. Cokta kilo almak istemiyorum.
ya bence kilo almıyoruz arada bi ödem falan oluyo gecen aksam 48.5 geldim dun 46.8 bugün 47 bence değişiyor bende 44 ile hamile kaldım zaten daha bebekler buyumedi siz göbek çevresi ölçümü duydunuz mu dokrorlariniz olcuyo mu dün ilkkez böyle bisey duydum bi arka dasimdan

ne kadarlikti cumartesi günü sanırım bizim seninle ayni benim tahmini doğum 3 haziran demişti simdi 31 mayis dedi en son 18 kasımda artık haftaları kaçırdım ben :)) insallah benim kuzumda büyümüştur ve cinsiyetini gösterir teyzesi :KK66:
Benimde tahmini doğum tarihi 3 haziran evet aynıyız canım. Cinsiyetini bizimki de göstermedi doktor kemik yapısına göre söyledi :) inşallah sizde öğrenirsiniz.

ben cok kılo almaya meyıllıyım.. hep dıyet yapıyorum , yoksa ıvme hep yukarı... hamılelıkle beraber dıyetı bırakınca ... bıde ısın ıcıne bazı seylerden tıksınme gırınce hep makarna tost gıbı hamur ısı seyler yedım ve bana donusu 6 kılo oldu :( bence ben 1.sırada tamamlarım kılo almada sayfada :KK43:

Kızlar 13. haftada olup ani kasık batması yaşayan varmı ? Bu haftada normalmiş diye okudum ama başka yaşayan varmı diye merak ettim. Benim ara ara iğne batar gibi sağ alt kasık tarafıma aniden oluyor geçiyor sürekli değil ama arada olup geçiyor hep aynı noktada.

Selam millet kaç gün giremedim. Doktora gittim. Her şey yolunda dedi. Çok iyi bir doktordu ilk defa gördüm böyle. Kızım olacak benimde .... Kendinize iyi bakın ben fazla giremiyorum memleketettyim...

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır KK a gitmiyordum. Bugün sizlere danışmak istediğim bir şey var. 11 haftalık hamileyim. Çarşamba günü birden ayağı kalkınca çok yoğun bir kanama ve çok büyük bi parça düştübbebeğimi kaybettim sandım ama bebeğim beni bırakmamış. Ama ben korkuyorum benim gibi bisey yaşayanlar var mı
Bende yaşadım , ilk önce azıcık bir kan aktığını hissettim daha sonra kan sıvı fazla şekilde akmaya devam etti ardından parça düşürdüm. Bebeğimi kaybettiğimi sandım neredeyse emindim :-( Doktor bebişimin yaşadığını söyledi. O an dünyalar benim oldu. Progesteron kullandım 12. haftamın sonuna kadar. Dinlendim. Şuan 13+1 günlük hamileyim. Bebişimle gayet sağlıklıyız.

kizlar bugun tasindik. nakliyatcilar bugun herseyi getirdi ev altust. baktikca herseye evden kacasim geliyo. dogalgaz zaten okeylenmemis son dk golu.. 1-2 gun baska yerde kalmamiz gerekiyo sinirlerim fena hopladi bugun :(

Kızlar 13. haftada olup ani kasık batması yaşayan varmı ? Bu haftada normalmiş diye okudum ama başka yaşayan varmı diye merak ettim. Benim ara ara iğne batar gibi sağ alt kasık tarafıma aniden oluyor geçiyor sürekli değil ama arada olup geçiyor hep aynı noktada.
banada oluyo gunlerimiz ayni sag karin ustu batma oluyo geciyo normal demekki rahimi tutan baglar geriliyo cunku arastrdim olurmus

Selam millet kaç gün giremedim. Doktora gittim. Her şey yolunda dedi. Çok iyi bir doktordu ilk defa gördüm böyle. Kızım olacak benimde .... Kendinize iyi bakın ben fazla giremiyorum memleketettyim...
gözun aydin cnm hepimiz kizi oluyor ya :)

Vücut sonuçta devasal bir değişime uğruyo ve şaşırıyo yani kilo almayı bu kadar takmayın eğer çok kilolu değilseniz bu benim düşüncem tabiki çok almamak iyi ama bu ne bizim elimizde ne değil :)

ya bence kilo almıyoruz arada bi ödem falan oluyo gecen aksam 48.5 geldim dun 46.8 bugün 47 bence değişiyor bende 44 ile hamile kaldım zaten daha bebekler buyumedi siz göbek çevresi ölçümü duydunuz mu dokrorlariniz olcuyo mu dün ilkkez böyle bisey duydum bi arka dasimdan
Bende ilk duydum :KK57:

ben cok kılo almaya meyıllıyım.. hep dıyet yapıyorum , yoksa ıvme hep yukarı... hamılelıkle beraber dıyetı bırakınca ... bıde ısın ıcıne bazı seylerden tıksınme gırınce hep makarna tost gıbı hamur ısı seyler yedım ve bana donusu 6 kılo oldu :KK43: bence ben 1.sırada tamamlarım kılo almada sayfada :KK43:
Bende öyle canım bulantılar yüzünden hep ekmek makarna tost yedim neyseki yiyebildik boşver doktor 9 ay serumla beslenen hastalarından bahsedince çok şükür dedim

Bende çok oluyor ama sabit bi yerde değil kimi zaman sağda kimi zaman solda

Back
X