• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gunaydin kiZlar nasilsiniz havalar nasıl olursa olsun sizin havanız guzel olsun ben halen bebisimin hareketlerini hissetmedim kizlar kan ilacina basladim basliyali cok feci kabizim napacam bilmiyorum sizler nasilsiniz

Canim sana ufak bi tavsiye..ben cok kabiz olma yapisina sahibim ve kan hapini ilk basladigimda su ile ictim..inanilmaz kabiz oldum..sonra araştırdım sordum ve c vitamini olan guzel taze bi bardak portakal suyu ile icince hem emilimi dha kolay oluyor hen de lif aldigin icin kabiz olmuyosun..ben her gun tazeiki portakal ssıkıyor m hatta okula bile getiriyorum cunku kan hapini ben saat 10.30 gbi iciyorum..sakin sütle falan icme bi de..dene bence:))

Canim sana ufak bi tavsiye..ben cok kabiz olma yapisina sahibim ve kan hapini ilk basladigimda su ile ictim..inanilmaz kabiz oldum..sonra araştırdım sordum ve c vitamini olan guzel taze bi bardak portakal suyu ile icince hem emilimi dha kolay oluyor hen de lif aldigin icin kabiz olmuyosun..ben her gun tazeiki portakal ssıkıyor m hatta okula bile getiriyorum cunku kan hapini ben saat 10.30 gbi iciyorum..sakin sütle falan icme bi de..dene bence:))
cnm kan hapını kan değerlerine bakıp mı verdi. benim dr bana kan hapı vermedi. kan değerlerime de gebeliğin en başında bakılmıştı bi daha da bakılmadı.

Çok mantıklıymış dediğin canım. Ancak bir sorum olacak kan hapını doktor bana sabahları aç karnına kahvaltıdan 1 saat önce iç dedi sen kahvaltıdan önce mi içiyorsun

cnm kan hapını kan değerlerine bakıp mı verdi. benim dr bana kan hapı vermedi. kan değerlerime de gebeliğin en başında bakılmıştı bi daha da bakılmadı.
kan değerin kaç canım benim 11.9'du 1 buçuk-2 ay önce tekrar bakmadan kan hapı verdi bana doktorum bir de zayıfım ondan da vermiş olabilir. Gerçi kilo alıyorum moralim bozuluyor :)

kan değerin kaç canım benim 11.9'du 1 buçuk-2 ay önce tekrar bakmadan kan hapı verdi bana doktorum bir de zayıfım ondan da vermiş olabilir. Gerçi kilo alıyorum moralim bozuluyor :)
benim de 12ydi cnm. 5 haftalık hamileyken bakılmıştı. kilo yapıyorsa iyi ki vermemiş ztn 3 kilo almışım :))))

Merhaba arkadaşlar , bende Allah izin verirse Haziran 2016 annesi olacağım. Bu hafta 12. haftamın içindeyim. Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum.. Aynı dönemde doğum yapacak kişilerin bilgilerini birbirleri ile paylaşacağı bir ortamın olması çok güzel..

Merhaba arkadaşlar , bende Allah izin verirse Haziran 2016 annesi olacağım. Bu hafta 12. haftamın içindeyim. Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum.. Aynı dönemde doğum yapacak kişilerin bilgilerini birbirleri ile paylaşacağı bir ortamın olması çok güzel..
hayırlı olsun cnm bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

bence değere bakılmıyor çünkü benim kanım düşük doktor 12 den sonra kana başlıcaz dedi arkadaşımın kanı oldukça yüksek onada 12 den sonra verdiler

benim de 12ydi cnm. 5 haftalık hamileyken bakılmıştı. kilo yapıyorsa iyi ki vermemiş ztn 3 kilo almışım :))))
kan hapının kilo yapıp yapmadığını bilmiyorum henüz canım. ben daha 2 gün önce başladım. ilaçlarla alakalı olmayan bir sorunum var; çok az bir şey yesem dahi karnım direk şişiyor sanki dünyaları yemişim gibi sabah düz uyanıyorum akşama kadar balon oluyor adeta bu şişkinlik durumunu yaşıyor musun ya da yaşayan var mı ?

kan hapının kilo yapıp yapmadığını bilmiyorum henüz canım. ben daha 2 gün önce başladım. ilaçlarla alakalı olmayan bir sorunum var; çok az bir şey yesem dahi karnım direk şişiyor sanki dünyaları yemişim gibi sabah düz uyanıyorum akşama kadar balon oluyor adeta bu şişkinlik durumunu yaşıyor musun ya da yaşayan var mı ?
ben akşama doğru şişkinlikten patlayack gibi oluyorum cnm çok fazla da gaz oluyor gün içinde yok ama öğleden sonra şişmeye başlıyorum. sabahları göbeğim eskisi gibi hafif var ama akşam gören hamile der kesin :)

Bi kaç güne kadar hep sabahları evden çıkmadan tost yapar yerdim midem bulandığı için gün içinde hep ekmek atıştırırdım tabi bunlar bana kilo olarak döndü ve ben sabahları artık düzenli yemeye başladım. 1 yumurta (haşlama) 2 yeşil zeştin 1 tane üçgen peynir (arada değişiyor) 1 dilim ekmek kuru kayısı ve ceviz. Avakado aldım onun yumuşamasını bekliyorum onuda kahvaltılık olarak hazırlayıp arada onu yicem. Kahvaltı en önemli öğün. İşe gelincede acıkıyorum salatalık peynir yiyorum. Öğlen iş yerinin yemekleri güzel azar azar yiyorum ikindi saatine de ayırıyorum. biraz atıştırma yapıyıorum saat 4 gibi. Arada iki kere sabah ve akşam meyve molası yapıyorum. Akşamları eve gidince çorba ve sodalı ayran içiyorum. sodalı ayran çok rahatlatıyo. Şuan beslenme düzenim böyle sebze et yemeği yiyebiliyorum ama balık henüz yok süt yok. Bakalım nolcak. Sizlerin düzeldimi beslenmeniz.

ben akşama doğru şişkinlikten patlayack gibi oluyorum cnm çok fazla da gaz oluyor gün içinde yok ama öğleden sonra şişmeye başlıyorum. sabahları göbeğim eskisi gibi hafif var ama akşam gören hamile der kesin :)
Gaz bendede çok var gece yarısı çıkardığım seslerden ben utanıyorum :KK22:

aynen benim de öyle canım bunun için yapılabilecek bir şey var mı acaba ya. çok rahatsız ediyor beni bu şişkinlik :(

Back
X