• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İşte kansız ve ya kanlı deilde herkese verilip dozunu ona göre ayarlıyorlar galiba

aynen. kanın olsa dahi o kan bebek tarafından çekiliyo çünkü. biri günde 2 tane alırken diğeri 2 günde bi alıyo ona göre değişiyo. bana sadece vitamin vermedi çok mutlu oldum valla

annem fırında sebzeli denedi ben evde değildim gittim gene yiyemedim evden çıktım hemen o haldeyim düşün :KK43: en sevdiğim şeydi balık ama artık sevemiyorum. Ama kakao aklımda olsun ben tat versin diye nescafe koymuştum ama öbürüde mantıklı :) ayranı dene memnun kalıcaksın ama sodayı açınca biraz bekle gazı gitsin birazda tuz dök :)
O zaman omega alacaksın sen :) ayran tavsiyesi için çok teşekkür ederim canımm :)

her gün pilav yemiyorum zaten canım az yiyorum yersem de normalde çok sevmem ama eşim çok sevdiği için yapıyorum :) Sodalı ayranı deneyeyim bu akşam çok teşekkürler canım :) bu arada ben de süt içemiyordum çok şişkinlik yapıyor midemi rahatsız ediyor diye. Laktozsuz süte başladım bir de doktoruma süt içemiyorum dediğimde soğuk değil ılık süt iç oda sıcaklığında olsun ve toz kakao koy 1 kaşık öyle iç dedi. kakaoyu hamilelerde öneriyormuş kakao nun faydalarını araştırdım cidden bir çok faydası var hem de tatlı gibi hissediyorsun sütle beraber :)
cnm nesquik de koyabilirsin ben içemiyorum diyince drum o şekilde iç dedi. sütten çok tiksindim çünkü.

Hamilelikte büyük balıklar yasak canım civa oranı çok yüksek küçük balıklardan yemen lazım.
bak onu sormamıştım doktoruma canım, ama her büyük balık yasak değil diye biliyorum canım ben. Zaten aşırı büyük balıktan bahsetmiyorum 25 cmlik falan balık benim dediğim :)

bak onu sormamıştım doktoruma canım, ama her büyük balık yasak değil diye biliyorum canım ben. Zaten aşırı büyük balıktan bahsetmiyorum 25 cmlik falan balık benim dediğim :)
Levrek çupra büyük balığa giriyor canım ben çok araştırmıştım balık konusunu en iyisi hamsi aslında onu bende yiyemiyorum çok ağır. Büyük balıklarda civa oranı daha yüksek oluyor cnm hem büyük hem dipte yaşadıkları için. Yoksa bende levrek çupra çok severim ama yemiyorum hamile kaldığımdan beri.

Levrek çupra büyük balığa giriyor canım ben çok araştırmıştım balık konusunu en iyisi hamsi aslında onu bende yiyemiyorum çok ağır. Büyük balıklarda civa oranı daha yüksek oluyor cnm hem büyük hem dipte yaşadıkları için. Yoksa bende levrek çupra çok severim ama yemiyorum hamile kaldığımdan beri.
o zaman en güzeli dilim somonla devam etmek canım. yoksa ben yiyemiyorum diğerlerini hele ki hamsi rahat 10 sene olmuştur tiksineli bir daha da yemedim düşününce midem bulanıyor.

o zaman en güzeli dilim somonla devam etmek canım. yoksa ben yiyemiyorum diğerlerini hele ki hamsi rahat 10 sene olmuştur tiksineli bir daha da yemedim düşününce midem bulanıyor.
Aynen bende öyle hamsi hiç sevmem. Bu aralar çinekop yiyorum hafif geliyor tamda mevsimi

Kızlar ben 45 kilo bir insanım. Hamileliğe 45 kilo ile girdim, hatta şu anda 44,5 falanım. Benim normalde hiç göbeğim yok. Peki bu göbek mi, şişkinlik mi, bebek mi sizce? Dokununca çok sert de değil çok yumuşak da değil. Şişkinliğim gazım da yok.
Bir de azcık göğüslerim büyüdü gibi. Ama etrafındaki pembe halka aynı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 92
Bi kaç güne kadar hep sabahları evden çıkmadan tost yapar yerdim midem bulandığı için gün içinde hep ekmek atıştırırdım tabi bunlar bana kilo olarak döndü ve ben sabahları artık düzenli yemeye başladım. 1 yumurta (haşlama) 2 yeşil zeştin 1 tane üçgen peynir (arada değişiyor) 1 dilim ekmek kuru kayısı ve ceviz. Avakado aldım onun yumuşamasını bekliyorum onuda kahvaltılık olarak hazırlayıp arada onu yicem. Kahvaltı en önemli öğün. İşe gelincede acıkıyorum salatalık peynir yiyorum. Öğlen iş yerinin yemekleri güzel azar azar yiyorum ikindi saatine de ayırıyorum. biraz atıştırma yapıyıorum saat 4 gibi. Arada iki kere sabah ve akşam meyve molası yapıyorum. Akşamları eve gidince çorba ve sodalı ayran içiyorum. sodalı ayran çok rahatlatıyo. Şuan beslenme düzenim böyle sebze et yemeği yiyebiliyorum ama balık henüz yok süt yok. Bakalım nolcak. Sizlerin düzeldimi beslenmeniz.

Hala galeta beyaz peynir ve tost sadece. Onları da tiksinerek zorla yiyorum:(

Evet hem de seninki de küçükmüş benimki gibi :anneadayı: bu sefer de bir paşan olsun inşallah.. his mi belirtilerden mi kız diyorsun

Hem his hem de belirtiler de öyle sanki kız annesymişim gibi hissediyorum:) amin canım inş bir kız bir oğlan olur doğum sayfasını da kaparım artık:) ama her şetin hayırlısı..

Ya arkadaşlar ben öyle bisey yaptım ki. Mide bulantisini geçiriyor diye zencefil çayını duymuştum. Baktım evde dogada nin sallama zencefil cayi var icine bakmadim hic. Koydum güzelce 30 sn bile tutmadım icinde. Yaklaşık bir fincan ictim. Sonra içindekilere bakayım dedim içinde hindiba bamya cicegi var. H amileler kesinlikle icmesin yaziyor. Ne yapi cam ben? Bebeğine birşey olursa nereden anlicam? Kanama falan ne zaman olur? Ya nerden ictim. Çok korkuyorum :cry:

Ya arkadaşlar ben öyle bisey yaptım ki. Mide bulantisini geçiriyor diye zencefil çayını duymuştum. Baktım evde dogada nin sallama zencefil cayi var icine bakmadim hic. Koydum güzelce 30 sn bile tutmadım icinde. Yaklaşık bir fincan ictim. Sonra içindekilere bakayım dedim içinde hindiba bamya cicegi var. H amileler kesinlikle icmesin yaziyor. Ne yapi cam ben? Bebeğine birşey olursa nereden anlicam? Kanama falan ne zaman olur? Ya nerden ictim. Çok korkuyorum :cry:

Canım bir bardaktan birmley olmaz allahın izniyle hamilelerin öok fazla maydanoz vs yemesi de yasak kanama yapar diye mesela ya da badem yağı da düşüğe sebep oluyor, kanıtlanmış ama tüm hamileliği boyunca badem yağı süren insanlar var.
Sen bol bol su iç dinlen bir şey olmaz. Toksin attırdığı için hamile ve emzirenlere yasaktır, düşüğe neden olmaz korkma inş

ben de zararlı olduğunu bilmeyerek ilk haftalarda baya bi maydanoz yemiştim cnm sonradan öğrendim ki düşüğe sebep oluyormuş ama çok şükür bişey olmadı senin de bi taneyle bişey olmaz bence cnm.

Kızlar ben 45 kilo bir insanım. Hamileliğe 45 kilo ile girdim, hatta şu anda 44,5 falanım. Benim normalde hiç göbeğim yok. Peki bu göbek mi, şişkinlik mi, bebek mi sizce? Dokununca çok sert de değil çok yumuşak da değil. Şişkinliğim gazım da yok.
Bir de azcık göğüslerim büyüdü gibi. Ama etrafındaki pembe halka aynı
bence alttan hafif cikik ya göbek gibi duruyo.. tabi siskinlikte olabilir

Back
X