• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
dogrudur dedim ya cok anlamadim bende seyirme de keseden dolayi mi oluyo ki malum biz tecrübesizler hemen evham yapiyoruz ben neden hissedemiyorum acaba bisey mi var diye daha önce birisi de ilk haftalarda kesesine dokunabildigini yazmıştı bana biraz tuhaf geliyo bunlar o yüzden yaptım o yorumu amacım tenkit değil sakın yanlış anlama
Bende hissetmiyorum daha 1 kere yasadim 6 haftalik felandi baya 3 kere seyirme oldu ama gaz mi yok gebeliktenmi bende bilmiyorum benim ikinci gebeligim ama bu durumu ilk kez yasadim canim inşaallah hepimiz saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim

Bende hissetmiyorum daha 1 kere yasadim 6 haftalik felandi baya 3 kere seyirme oldu ama gaz mi yok gebeliktenmi bende bilmiyorum benim ikinci gebeligim ama bu durumu ilk kez yasadim canim inşaallah hepimiz saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim
amin inşallah yaa hep öyle diliyorum bende Rabbim tüm hamile kardeslerimizi saglikla kavustursun bebelerine ve bizleri de inşallah

J
mraba kızlar en son k.rengi lekelerden dolayı doktoruma gittiğimde ilişkiyi yasaklamıştı..:oops:utanarak soruyorum sizin ilişki durumunuz nasıl doktor bişi dedi mi merak ediyorum da:KK22:
canim acikcasi ben korkuyorum yanasmiyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri hic olmadi doguma kadarda dusunmuyorum ama rahat olmak onemli kendini kasmamak bunu yaparak normal iliskisine devam edenler var onlara hayranim o ayri:KK48:

Arkadaşlar kilo durumlarınız nasıl benimki çok kötü zaten aşırı kiloluydum 13. haftadayım şuan ve 3 kilo aldım bide son üç günde 1 kilo almışım nasıl bitircem ben bu hamileliği az yersem bebek için kötü olur mu?

sorma cnm ne sorunlar cikti.. sayacta sorun var igdas randevu verdi ptesi hallolacak iki gundur otelde kaliyoruz. yarin kontrolumden sonra adanaya gidiyoruz anneannemleri ziyaret etmek icin.. evin esyasi geldi ama yerlestiremedik buz gibi ev. donunce yerlestirecez.
Aksilikler geldimi üst üste geliyor zaten adana sıcaktır hem kafan dagılır hayırlı yolculuklar

Back
X