• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar kilo durumlarınız nasıl benimki çok kötü zaten aşırı kiloluydum 13. haftadayım şuan ve 3 kilo aldım bide son üç günde 1 kilo almışım nasıl bitircem ben bu hamileliği az yersem bebek için kötü olur mu?
Zaten hamilelikten cok acikiyoruz canm az yesen zarari olmaz az az aik sik ye 2 3 saat arayla yani aksamda 8 den sonra bence yeme

J
canim acikcasi ben korkuyorum yanasmiyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri hic olmadi doguma kadarda dusunmuyorum ama rahat olmak onemli kendini kasmamak bunu yaparak normal iliskisine devam edenler var onlara hayranim o ayri:KK48:
Ben de korkuyorum leke olunca daha da korktum..Eşin ne dio bu duruma peki

Arkadaşlar kilo durumlarınız nasıl benimki çok kötü zaten aşırı kiloluydum 13. haftadayım şuan ve 3 kilo aldım bide son üç günde 1 kilo almışım nasıl bitircem ben bu hamileliği az yersem bebek için kötü olur mu?
Yemen gereken şeyleri ye mutlaka ama gereksiz yere şekerli şeyler yeme zaten vebeğe yararı yok. İyi bir kahvaltı yap et balık ye sebze meyve. Salata fln ama çok pilav makarna yemene grk yok arada bulgur ye mesela. Hamilelikte beslenme yax google da çok güzel günlük beslenme önerileri var.

Adanada ev sahibi benim.kizlar tek adanalida sayfada benim galiba burada havalar bize gore sogudu biz soba yakmaya basladik

Sonunda ben de grip oldum :( öff keşje bugün cuma olsaydı. İlaç alamıyoruz da grip olunca

Yemen gereken şeyleri ye mutlaka ama gereksiz yere şekerli şeyler yeme zaten vebeğe yararı yok. İyi bir kahvaltı yap et balık ye sebze meyve. Salata fln ama çok pilav makarna yemene grk yok arada bulgur ye mesela. Hamilelikte beslenme yax google da çok güzel günlük beslenme önerileri var.
Yemek yaparken midem bulanıyo o yüzden hep aparatif şeylerle beslendim o yüzden böyle oldum heralde inş bundan sonra daha sağlıklı ve kilosuz beslenebilirim tesekkurler önerin için bakıcam hemen

Yemek yaparken midem bulanıyo o yüzden hep aparatif şeylerle beslendim o yüzden böyle oldum heralde inş bundan sonra daha sağlıklı ve kilosuz beslenebilirim tesekkurler önerin için bakıcam hemen
Keşke yardım edecek birileri olsa. Bundan sonra sağlıklı beslenirsen çok kilo almazsın merak etme.

mraba kızlar en son k.rengi lekelerden dolayı doktoruma gittiğimde ilişkiyi yasaklamıştı..:oops:utanarak soruyorum sizin ilişki durumunuz nasıl doktor bişi dedi mi merak ediyorum da:KK22:
Bizde yasak yok, eskisi kdr sık degil yani haftada 1-2

Sagol canım zaten doktorum beni bırakmıyor 3. Aya kadar takip etmesi gerekiyor normalde 3. Aydan sonrada devam edecegiz sana verdigim testleri yaptır gel yeter dedi. Allah razı olsun yapılmayan o igne yüzünden çok telaşlandı bebegi kaybetme riskim yüksekmiş. progestanı agızdan alıyorum canım vajinalden daha etkili ama kullanım kılavuzunda agızdan alınız yazıyordu sabah akşam yutuyorum.
İnşallah olumlu çıkar canım bebegin kesesi, yapısı, suyu gayet iyiydi dün 30mm olmuş.
Tabi canım be olavak ben de baya ağızdan kullandım sevindim doktorunun seni bırakmamasına. İğne için allah bebeğini sana bağışaladı atlattın çok şükür bazı durumlarda kesin gözüyle bakılan hatalar bile olumsuz sonuç vermiyor allahın takdiri canım. Maşallah:nazar:

11+1 gunluguz 1 gun onde.. crl olcumuz 4.24cm olmus..bu haftalarda ölcusu nasil normaldir herhalde degil mi..
Ölçümü tam kaç olması gerekli onu bilmiyorum ama bizimkide o haftada öyleydi. Maşallah allah gönlüne göre versinn cnm.

mraba kızlar en son k.rengi lekelerden dolayı doktoruma gittiğimde ilişkiyi yasaklamıştı..:oops:utanarak soruyorum sizin ilişki durumunuz nasıl doktor bişi dedi mi merak ediyorum da:KK22:
lekelenme varken bana da yasakladı ama ben bi kac haftadır yasağı deldim esimi de ihmal etnek istemiyorum ki zaten progestani bile biraktirmisti doktor dikkat etmem gereken bisey varmı dediğimde simdilik yok dedi en son o yüzden temkinli bi sekilde esimle de berabeligim var benim mahrem bi konu ama dediğim gibi onu ihmal etmekte üzüyordu en azından onun stresi kalktı fakat riskli bi durumun vatsa sen dikkat et bebeğin canı bize emanet sayılır bi yerde ;)

Back
X