2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Dün giremedim nasılsınız canlar ... Benim baya sinirlerim geriliyo evdeyim artık kaba etlerim ağrımaya başladı uzanmaktan ... Ve obsesiflik vardı zaten gebelikten önce iyiydim ama şimdi çok kötü sinir bende tavan yaptı kavga gürültü engelleyemiyorum :KK43: bir kere sinirlenirsem arkası geliyor ... Panik atak gibi nefesim daralıyo.. Eşimde sanki numara yapıyorum gibi konuşuyo ya da bana öyle geliyo kendime vurdum dün iki defa sinir krizi geçirdim. sinirimden sabah yine tartıştık ilaç kullansam mı düşük dozda ya çok kızıyorum sonra bebeğe bi şey olcak diye ...
Ya bu tiroit zaten bana sinir yapıyo ama çekmeyen bilmez valla ya. Ben stres kanama alanı bulantı yatıyorum eve geliyo sert sert konuşuyo anlayış bekliyo her lafım batıyo...eve de gelmiyo arkadaşında ders çalışıyo zaten annemle anlaşamıyoruz delircem valla. :110:
tiroid icin ilac kullaniyormusun? bence dozuna falan baktir ilac kullaniyorsan gebelikte zaten sinirli stresliyiz ustune tiroitten dolayi sinir stres yasiyosunuz belki? gecmis olsun lutfen sakin olmaya calis. esinlede sakince konusmaya calis anlat icini dök oda dikkat eder biraz

Kızlar aranızdan ayrılıyorum..çok üzgünüm..bebeklerimi(ikizlerimi) kaybettim..çok kötüyüm, içimde kocaman Bi boşluk var şimdi..bende haziran annesi olacaktım ama olmadı..hiç beklemiyordum bunları yaşayacağımı, çok bağlanmışım bebeklerime..darmadağınığım..yaşadığım üzüntüyü kelimelerle anlatamıyorum..Allah bu duyguları bana yaşatmaz bidaha inşallah..duanıza çok ihtiyacım var..
Hepinize hayırlı sağlıklı mutlu doğumlar diliyorum.
Kendinize iyi bakın..
canım innalillahi ve inna ileyhi raciun Böyle takdir olunmuş uzme kendini Rabbim tez zamanda kucağına alabilecegin sağlıklı evlatlar ihsan etsin bi evladın vardı yanlış bilmiyorsam mevla ona hayırlı uxun ömür versin bi belirti yaşadın mı ya da burada bahsi gecen senmiydin hatırlamıyorum bi arkadasin da ikiz brbekleri vardi birinin kalbi durdugu icin diğeri de riske girmişti bizim bilmediğiniz seyler vardır o şer olan da bi Hayır gizlidir insallah Rabbim sabrini ve mükafatıni versin kendini cok yıpratma..

maşallah ne kadarlık oldu şimdi erkenden söyledi doktorun ya maşallah bebege ismi ile hitap edin diye okumuştum isim düşündün mü :) ben senden cok heyecan yaptim nedense
saol canm eksik olma zaten hepimiz ilk gunden beeri burda ortak oluyoruz sevince derde mina koyucam ismini Allah nasip.ederse 12+3bugun

Kızlar aranızdan ayrılıyorum..çok üzgünüm..bebeklerimi(ikizlerimi) kaybettim..çok kötüyüm, içimde kocaman Bi boşluk var şimdi..bende haziran annesi olacaktım ama olmadı..hiç beklemiyordum bunları yaşayacağımı, çok bağlanmışım bebeklerime..darmadağınığım..yaşadığım üzüntüyü kelimelerle anlatamıyorum..Allah bu duyguları bana yaşatmaz bidaha inşallah..duanıza çok ihtiyacım var..
Kendinize iyi bakın..
cnm Allah sabir versin bende yasadgm icin hic bi soz teselli etmiyo sadece dua edeblriz senin icin kendini yiprtma Allaha sigin verende o alanda her serde bi hayir vardir dua et bol bol gecicek inan

Canım fotosu var mi prensesin :anneadayı:
14482745659131000630527.webp

Kızlar merhaba diğer doktora gittim hafrasonu çıkıntı var erkek gibi dedi:) birde ikili teste hcg 50 nin üzerindeyse kız daha azsa erkek diyolar bnm ikili teste hcg 25,3 çıktı iki ayrı doktorda erkek gibi dedi:) bilmiyorum ne kadar doğru ama sizde deneyin bi bakalım.. newmoon142 newmoon142 cNım sende bi baksana tutuyomu

Kızlar merhaba diğer doktora gittim hafrasonu çıkıntı var erkek gibi dedi:) birde ikili teste hcg 50 nin üzerindeyse kız daha azsa erkek diyolar bnm ikili teste hcg 25,3 çıktı iki ayrı doktorda erkek gibi dedi:) bilmiyorum ne kadar doğru ama sizde deneyin bi bakalım.. newmoon142 newmoon142 cNım sende bi baksana tutuyomu
cnm benn detayli baktrdim kan vermedm ulturasonda ensesi ve burun kemigi normal cikti gerek duymadm acikcasi ama erkek bebek hemen gosterio cikntyi 12.haftada gordu bnm cevremde herkes

Benimde ikili testte hcg 25.1 çıktı. İkili test yaptıranlar hcg sonucunu yazabilirler mi? Karşılaştırma yapalım. İlk çocuğunda ikili test yaptıranlarda kontrol edebilirse çok iyi olur. Benim ilk çocuğum erkek eve gidince eski ikili testime bakacağım.

Benimde ikili testte hcg 25.1 çıktı. İkili test yaptıranlar hcg sonucunu yazabilirler mi? Karşılaştırma yapalım. İlk çocuğunda ikili test yaptıranlarda kontrol edebilirse çok iyi olur. Benim ilk çocuğum erkek eve gidince eski ikili testime bakacağım.

canım benım hcg 60.. bişe çıkmıstı geçen pazartesi...ve dr um kesinlikle kız demişti..kendisi perinatolog..ultrasonları cok detaylı gösteriyor..ben hatta kesin mi dedim:) o da %99.9 ddedi:)..sağlıkla alalım kucağımıza inşaallah...

Kendinize iyi bakın..

Rabbim sabrını versin sana kardeşim..ne denir ki..bunu 4 defa yaşamıs biri olarak her muayeneye bın bır korkuyla gidiyorum bende...benim sağlıklı hiç çocugum yok..dilerim senın vardır da onda bulursun teselliyi..Rabbimden gelene isyan edemiyoruz..bizim şer gördüklerimizde o bi hayır göruyor çünkü..Allahım kalbinin sızısını azaltsınn..

Back
X