- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #10.981
Kızlar aranızdan ayrılıyorum..çok üzgünüm..bebeklerimi(ikizlerimi) kaybettim..çok kötüyüm, içimde kocaman Bi boşluk var şimdi..bende haziran annesi olacaktım ama olmadı..hiç beklemiyordum bunları yaşayacağımı, çok bağlanmışım bebeklerime..darmadağınığım..yaşadığım üzüntüyü kelimelerle anlatamıyorum..Allah bu duyguları bana yaşatmaz bidaha inşallah..duanıza çok ihtiyacım var..
Hepinize hayırlı sağlıklı mutlu doğumlar diliyorum.
Kendinize iyi bakın..
Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..3 yaşında kızımda buluyorum teselliyi..Rabbim kızıma sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin..bütün evlatlarımızla beraber inşallah..
Cumartesi kanamam oldu 11 haftalıkken..muayene sonucunda hem bebeklerimin ikiz olduğunu hem de kalplerinin durduğunu öğrendim..yıkıldım tabi ikiz olmasına ayrıca üzüldüm..ikizler tek kesede olduğu için 6 haftalık muayenede tekil gebelik olduğu söylenmişti..neden kalplerinin durduğu şimdilik bilinmiyor..hayırlısı böyleymiş..Rabbim in bi bildiği var demekki..ama annelik psikolojisi bağlanıyosun bi şekilde..inşallah bi daha böyle bi acı yaşamam kimsede yaşamaz..
Hepinize sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum...