2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm nasilsin şimdi sikinti yok deilmi sende ikili test yaptirdinmi cnm senin bhcg kac cikti
yatiorm lekelenmem devam ediyo cnm saolasn ben yaptrmadm ulturasonda ense we burun kemgi normal gozuktu gerek gormedm bende ama benm icime hep kiz doguyodu soledmde burda hisseetm cok erkekde hemen gosterio bde cok eksi yedim

Cnm zaten gen baskente gidiyorum ama bu ay gittim ve ekstradan 2li icin birdaha gitmem gerekti eee ucretleride fazla giderlerde var yani bizi asti ama neyapalim onumuzDeki ay dr a gitmeyi veririk yaratacağız paeayi yine baskente gidecem cnm bilgi icin tskler canim senin muayene nekadar ikiliyi kaca yapiyorlar bende inşaallah carsamba gidecem 12+6 da
Ben de 12+3 e randevu aldım. Arkadaşım 70 falandı demişti sanırım. Umarım sürpriz çıkmaz.fazla mebla olunca doktorumuz sağolsun Balcalıya falan yönlendiriyor.başkenti n muayene ücretleride daha pahalı.yengem ve ark.hakan beyin hastalarıydı memnunlardı.ikili için ne kadar verdiniz?

Gerçekten doğru.. ben hamileyken sorunlarım vardı çok ağladım uyuamıyordun.. kızım da huysuz oldu.. aksama kadar ağlardı ki hala huzursuz ve uyku problemi var çok çektim..hem lohusalık psikolojisi hem susmayan bir bebek.. bunalıma girdim.. hamileliginizi stressiz ve düzenli uykuyla geçirin..etrafimda anne hamileyken ne yaparsa bebek de doğunca aynısını yapıyor demişlerdi..
Aynen canim ben cok tanik oldum hamileyken sinirliyse anne bebekde aynısı oluyor gorumcem derdi sakin olacam bu sefer ama olamadi cocuk duvara turmanacak o derece yanii hersey sinirli bi,cocuk hemde

Merhaba 2016 haziran anneleri :) ben 2015 haziran annesiyim.. Sizleri görünce çok duygulandım yazmak istedim. Geçen sene ben de sizler gibiydim, bebeğimi kucağıma almak için gün sayıyodum.. Çok şükür aldım da.. Anne olmak dünyanın en güzel duygusu.. Umarım hepiniz sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz, kolay doğumlarınız olur. Benim kızım şu an 5 aylık.. :) seneye bu zamanlar sizlerinki de yaklaşık bu aylarında olucaklar, Allah hepinize o günleri göstersin.. Taze anneyim şu an ama sormak istedikleriniz varsa sorun :) ha bi de cinsiyetleri çok merak ediyosunuzdur şimdi, doğruluk payı var mı bilmem ama benim kızım sol tarafıma yerleşmişti ilk şişliği sol tarafında hissettim, bilginize:)
Guzel dileklerin icin cok sagol canim rabbim evladinizi size bagislasin insallah benim snaa sorum ikili testte free beta hcg degerin kac cikmisti hatirliyomusun

Kızlar aranızdan ayrılıyorum..çok üzgünüm..bebeklerimi(ikizlerimi) kaybettim..çok kötüyüm, içimde kocaman Bi boşluk var şimdi..bende haziran annesi olacaktım ama olmadı..hiç beklemiyordum bunları yaşayacağımı, çok bağlanmışım bebeklerime..darmadağınığım..yaşadığım üzüntüyü kelimelerle anlatamıyorum..Allah bu duyguları bana yaşatmaz bidaha inşallah..duanıza çok ihtiyacım var..
Hepinize hayırlı sağlıklı mutlu doğumlar diliyorum.
Kendinize iyi bakın..
Ayyy cnaim benim ne denirki sana rabbim sabır versin bunda da vardır bi hayır insallah yine guzel sağlıklı gebeliklerin olur

Kızlar günaydın hepinize bugün içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım saat 3 te randevum var miniğimi göreceğim aynı zamanda 2 li tarama testim var inşallah herşey Güzel geçer bebeğim in cinsiyetini de öğrenir im inşallah. Dualarını zi bekliyorum. Bu arada bende 3 kilo aldım şimdiye kadar kıyafetlerim olmuyor.
Nasil gecti,canim randevun bebisin cinsiyetini ogrenebildinmi

Canım keseye aldanma kasılma olmuş rahimde bu yüzden rahmin şekli öyle göründü ve bu yüzden progestan yazdı malesef. Çarşamba doktora gidicez inşallah sorun kalmamıştır
Insallah canim rabbim herkesin gönlüne gore saglikli evlatlar versin hayırlısıyla kucaklarimiza alalim insallah

Ben de 12+3 e randevu aldım. Arkadaşım 70 falandı demişti sanırım. Umarım sürpriz çıkmaz.fazla mebla olunca doktorumuz sağolsun Balcalıya falan yönlendiriyor.başkenti n muayene ücretleride daha pahalı.yengem ve ark.hakan beyin hastalarıydı memnunlardı.ikili için ne kadar verdiniz?
Ewet cnm bende hakan beyin hastasiyim cnm 100 e yakin muayene ucreti var birde ikili ucreti ekstra nekadar bilmiyorum

Sadece ikili ucretimi veriliyor dr muayene ettigi icin muayene ucretide veriliyor diye biliyordum ben

@berilada cnm cok zor cok aci yasayinca anliyor insan ilk gebeligin sanirim kac haftaliktin dr ne dedi benim aklima direk acaba pihtilasmami var geldi bundan sonraki gebelikten once arastir bence cnm rabbim yar ve yardım cin olsun

Günaydın kızlar.
Bugün 10+2 yiz. Saat 15.00 de kontrolüm var. Bu ikinci gidişim. Bakalım 10 haftalık bebek nasıl oluyormuş. Çok heyecanlıyım. Aynı zamanda tedirginim de ya aksi bir şey söylerse doktorum diye.
Doktora da nasıl gideceğim bilmiyorum. Evden çıkıp 1 saat otobüsle eşimin işyerine gideceğim. Eşimin işi yoksa beraber arabayla gideceğiz. Ama eşimin işi varsa taksiyle tek başıma gideceğim. Bakalım nasıl olacak?

Günaydın kızlar.
Bugün 10+2 yiz. Saat 15.00 de kontrolüm var. Bu ikinci gidişim. Bakalım 10 haftalık bebek nasıl oluyormuş. Çok heyecanlıyım. Aynı zamanda tedirginim de ya aksi bir şey söylerse doktorum diye.
Doktora da nasıl gideceğim bilmiyorum. Evden çıkıp 1 saat otobüsle eşimin işyerine gideceğim. Eşimin işi yoksa beraber arabayla gideceğiz. Ama eşimin işi varsa taksiyle tek başıma gideceğim. Bakalım nasıl olacak?
sen çalışıyor muydun

Kızlar :)
Yine degisik birşeyle karsınızdayım.
Beslenme listesi mi yapsak.
Saglıklı beslenme yani.
Çok kilo almadan tamamlayalım diye :)
Ben çok takntılıyım bu kilo muhabbetine.
Canım birsey çekse bile tadıyorm sadece öyle çok yemem.

valla bende çok takıntılıyım bu kilo konusuna ama iştahım baya açıldı kendime hakim olamıyorum :(

Günaydın canımcımlar bugün kontrolüm var endişeliyim biraz rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
Günaydınn:) insaallah çok güzel geçer randevun. Bu günlerde geçince daha rahat olacağız hepimiz.

Günaydın kızlar.
Allah yardımcın olsunn. Insan tedirgin oluyor ister istemez. Ama o hareketleri görünce rahatlıyor iciii;)

Back
X