2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Safak hast esra hanim hastanenin e eski doktorlarindan muayene 85 ikili 75 canim

Ben inci diye bi doktor vardı safak ta ona gitmiştim hiç memnun kalmadım..ayin 7 sine randevum var ikili icin bu defa İstanbul şafak hastanesinde Defne hanim var ona gidecem inşallah memnun kalırım onda devam ederim hamilelik boyunca..

Acaba nedir nedir :KK70:
Biz ufakligi herkesten sakliyoruz hala ama bizimki kendini gosteriverdi :KK70: hemde okadar belliydiki p.piyi birak testislerini bile gorduk beyaz olarak. Doktor okadar belli olmasina ragmen ilk kez gorundugu icin %90 ihtimal dedi yanilma payi herzaman olur dedi.ruyamda hep erkek goruyodum cidden hissettimde. Ama belirtiler hep kiz diyodu. Belirtilere sakin inanma canim yani:KK20:

Biz ufakligi herkesten sakliyoruz hala ama bizimki kendini gosteriverdi :KK70: hemde okadar belliydiki p.piyi birak testislerini bile gorduk beyaz olarak. Doktor okadar belli olmasina ragmen ilk kez gorundugu icin %90 ihtimal dedi yanilma payi herzaman olur dedi.ruyamda hep erkek goruyodum cidden hissettimde. Ama belirtiler hep kiz diyodu. Belirtilere sakin inanma canim yani:KK20:
Hadi hayırlı olsun canım. Yok ben ne belirtilere ne teorilere rus çin takvimlerine falan inanmıyorum araştırmadımda o yüzden saçma geliyor. Bakalım bizde cumartesi öğreniriz inşallah bende erkek hissediyorum :) kaçıncı haftadasın ?

Hadi hayırlı olsun canım. Yok ben ne belirtilere ne teorilere rus çin takvimlerine falan inanmıyorum araştırmadımda o yüzden saçma geliyor. Bakalım bizde cumartesi öğreniriz inşallah bende erkek hissediyorum :) kaçıncı haftadasın ?
Sagol canim insallah sende cumartesi ogrenirsin hayirlisiyla haber ver mutlaka. Biz bugun sata gore 12+2yiz ama ufaklik 12+5 oldu onden gidiyo.

Sagol canim insallah sende cumartesi ogrenirsin hayirlisiyla haber ver mutlaka. Biz bugun sata gore 12+2yiz ama ufaklik 12+5 oldu onden gidiyo.
Benimde 13+1 olacak gittiğimde bizim ufaklık tam gününde gidiyor çok uyumlu maşşallah :) yazarım tabi canım büyük bir zevkle inşallah öğrenelimde

Kızlar kaç gündür kahverengi leke görüyorum var mı aranızda böyle olan yarın doktora gitcem inşallah bişi yoktur :KK17:

Kızlar kaç gündür kahverengi leke görüyorum var mı aranızda böyle olan yarın doktora gitcem inşallah bişi yoktur :KK17:

Canim doktora git mutlaka bende de kahverengi leke vardi 7. Haftamda doktora gittim ve kanama alani gordu progestana basladik halen daha devam ediyorum

Progestan geciriyor, vaji. Muayene yapacar dr buyuk ihtimal

Bende de ayiptir soylemesi vijada buyuk bir sanci var sanki bicak sapliyorlar iceriyi bickla oyuyorlar sanki surekli,

benzerini yasayan var mi aranizda?

kizlar bastan sona okudum cinsiyet ogrenenler hayirli olsun rahmi kalp seklinde olan varmis benimde oyle doktorum yorma kendini dedi bisey olmaz belki bi iki hafta erken olabliomus icini daraltma hic stres iyi gelmiyo kahverengi lekem benimde azaldi bugun yine gittm igne oldum prulaton deport progestanda iciorm ve yatiyorum kanama alani gozukmedi ulturasonda tam adet donemim gelende eski koyu kan belki alakasi vardr Allah hepimze ic huzuru ve saglik versinn

Slm kızlar ablam ultrasona girdi 4 buçuk. Aylık ve oğlu olcani öğrendi tabi 4cu çocuğu gittiği doktor benim normal kontrollere gittiğim doktor kendisi hem ultrason yapıyor hemde gnecolok.. ama tedavi ile hamile kaldım için ona gitmiyorum şimdi kendisi ne rica ettim ultrason a girebilirmiyim diye yarın gel saat 9da dedi ve yarın ultrasona gircem inşallah herşey yolundadır çok.heycanlandim gel.diyince dua edin lütfen .. Ben fransadayim burda hamilelik boyunca 4 ultrason oluyor ondan çok. Sevindim
Doğum tarihlerimiz aynı seninle ,iki hafta kendi doktoruma randevum olmasın rağmen dayanamayıp pazartesi başka bir doktora gittim çok şkür iyi olduğunu gördüm . Sende güzel haberler alırsın inşallah❤️

Günaydın arkadaşlar, benim sancı gaz sancısıymış zaten tüm karnımdaydı ve baya gazlıydım gece:) eve gelip hemen yattım sabaha lekelenme ve sancı yoktu. Fikir veren herkese çok teşekkür ederim. İnsan çok evhamlı oluyor hamilelikte. İşe gidiyorum bakalım zaten oturuyorum bütün gün.
Cumartesi İkili taramam da var. günler geçmiyor. Her gittiğinde daha belirgin oluyor sıpalar :) tüm tarama testine gireceklere hayırlı haberler dilerim.

Back
X