2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok erken sevinmisim canım bulantilar yine başladı istifra ettim midem kötü yine reflüde cabası hersey minikler için onlar sağlıklı olsunda insallah
Canım ya kusmak çok kötü ama kuru bulantı daha da kötü :( çalışıyorsan ztn hayat çekilmiyor. reflü için gaviscon veriyor doktor.

Kızlar bı arada bir şey söyleyeceğim. Benim küçük bir defterim var. Arada sırada oraya duygularımı yazıyorum. Doktorla görüşmelerimi kan sonuçlarımı yazıyorum. İlerde hatıra olur çocuğuma. Hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün başladım

Ay biliiyomusun bende öyle bi defter yaptım :)

Bende de ayiptir soylemesi vijada buyuk bir sanci var sanki bicak sapliyorlar iceriyi bickla oyuyorlar sanki surekli,

benzerini yasayan var mi aranizda?
Canim tam olarak nasil bilmiyorum ama benimde ara ara hafif sizi giriyo doktora sordum oradaki damarlarda degisiyo genislemeye baslicak falan cok normal demisti. Zaten kanamasiz ve cok buyuk sanci olmadigi surece butun agrilara normal dedi. Ama sen yinede bi sor doktoruna herkes farli sonucta. Vajinal muayne yapar belki

kızlar selam 3 4 gündür yazamadım amcamı kaybettik yoğunluk vardı.benim 3 gündür karnımın kenarlarında ağrı var sanki karnımı geriyorlar gibi bir de bel ağrım başladı sizlerde de var mı bu durum yoksa üzüntüden mi olmuştur?

kızlar selam 3 4 gündür yazamadım amcamı kaybettik yoğunluk vardı.benim 3 gündür karnımın kenarlarında ağrı var sanki karnımı geriyorlar gibi bir de bel ağrım başladı sizlerde de var mı bu durum yoksa üzüntüden mi olmuştur?
Canım başın sağolsun. Dikkat et yorma kendini. Bendede bi kaç gün bel ağrısı oldu hatta neden bu kadar erken dedim kendi kendime. Ya yorgunluk ya dikkatsizlikten olmuştur.

günaydın, başın sağolsun canım üzüntü ve yorgunluk etkilemiş olabilir. oğluma 7 aylık hamileyken anneannemi kaybetmiştim o beni çok etkilemişti. daha fazla uzanıp dinlenmeye çalış geçer inşallah

basin sagolsun cnm. nur icinde yatsin amcan. bence uzuntuden olmustur. ben aglayinca veya uzulunce cok kasiliyor ve agriyor. buyuk ihtimal uzuntuden uzanip biraz dinlensen hfifler belki. bebisin icin dikkat et kendkne

Basin sagolsun canim. Allah sana bebegine saglik versin. Arkadaslarin dedigi gibi uzuntuden olmustur gerilmen belki dinlenmeye calis. Bel agrisi arada oluyo bendede

Kızlar bı arada bir şey söyleyeceğim. Benim küçük bir defterim var. Arada sırada oraya duygularımı yazıyorum. Doktorla görüşmelerimi kan sonuçlarımı yazıyorum. İlerde hatıra olur çocuğuma. Hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün başladım
Bende günlük tutuyorum ani kalsın diye

O bende de var cnm.ya heran bisi olcakmis gibi hissediyorum en cokda kalbi atiyormu ki diye düşünüyorum başkalarının sorununu okuyunca bendede olcakmis gibi hissediyorum hep bi vesvese yani hayırlısı olsun 3 haftadır görmedim bende yarın bida gircem ultrasona inşallah
Harika haberlerle don insallah cnm. Bana da moral olsun :)

Günaydın kızlar.
Lutfen cvp verin.
Çok tedirginim...... :(
Bi uyandm bu sabah gögüslerimde hic hic hic hasasiyet agrı yok.
9 cu haftayn icndeyim. Normalmi?
Doktora mi gideyim.

Basın sağolsun bazı gebe arkadaşlarim bu tarz ağrıları olduklarını duymuştum ciddi birsey değil ama dinlen mutlaka

Günaydın kızlar.
Lutfen cvp verin.
Çok tedirginim...... :KK43:
Doktora mi gideyim.
Arada belirtiler kesilir korkma bende de oluyor kanama vs yoksa telaş yapma üzme kuzuyuu iceride

Günaydın kızlar.
Lutfen cvp verin.
Çok tedirginim...... :KK43:
Doktora mi gideyim.
Korkma cnm gecen gun benim de hassasiyet azalmisti bi kac gun sonra bi kalktim hareket edince bile agriyordu. Arada olur oyle.

Back
X