2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cuma günü için randevu aldım bakalım inş güzel geçer. cumartesi günü içinde Özelokmeydanı hastanesinden de randevu almıştım. Ali bey ile devam edersem Özelokmeydanı hastanesini iptal ederim:)
İyi yapmışsın canım. Aklına takılan her soruyu rahatça sorabilirsin. Doğum için Okmeydanında yeni açılan Kolan Hastanesi ile görüşmek istiyorum. Çok büyük ve sıfır bir hastane fiyat alacağım. Maalesef bu çevredeki özel hastaneler çok pahalı :KK57:

rapor yazdırmaya gidince bir vesikalık aldık bebişten:) varmı cinsiyet tahmini olan hanımlar?? buarada çıkıyorum birazdan akşam hooop rizeye, çok şükür Allaha emanet olun
12+3.webp

rapor yazdırmaya gidince bir vesikalık aldık bebişten:) varmı cinsiyet tahmini olan hanımlar?? buarada çıkıyorum birazdan akşam hooop rizeye, çok şükür Allaha emanet olunEki Görüntüle 1699769
Kız diye geçti içimden sen ne istiyosun iyi yolculuklar bu arada dikkat et uçaklamı arabaylamı gidiyorsun

gunaydin kimsenin niyeti baskasini korkutmak veya endiselendirmek degildir bundan eminim ama sende hak verki hepimiz farkliyiz ve hepimiz bu sureci farkli yasiyoruz. cogumuz zaten ilk defa anne olacak ve cogu kisinin burda daha öncedende kyiplari var dogal olarak tedirginlik oluyor. allah hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Evet cnm benim 1 kaybım var ondan ister istemez endişeleniyorum kendi adıma tabi önceki hamilelikte 7hafta da bitti ama hiç bulanti olmamıştı belki erkendi ama Ocak annelerine bulanti yok diye yazdığımda ise azarlayan bile olmuştu hiç unutmam ondan ben sorunumu yazıyorum kendimi rahatlatmak için belki çok şükür iyim şimdi sabahda gördüm ultrasonda,, 3 yıldır tedavi görüyordum ben Allahım kimseye yaşatmasın herkeze versin
@kedifatos da haklı biyandan başkalarıyla kendimizi kıyaslıyoruz ben yani öyleyim ama şimdi geçti korkularım şükür insallh böyle devam eder

rapor yazdırmaya gidince bir vesikalık aldık bebişten:) varmı cinsiyet tahmini olan hanımlar?? buarada çıkıyorum birazdan akşam hooop rizeye, çok şükür Allaha emanet olunEki Görüntüle 1699769
Bana erkek gibi geldi canim. Bitane oglun var gerci buda kiz olur insallah ikisinide tadarsin saglikli bi sekilde. Buarada hayirli yolculuklar..

Günaydın hanımlar.
Diyeceklerimi yanlış anlamayın kötü olsun diye demiyorum ama herkeste hep böyle "karnım ağrıdı, belim ağrıdı, ay bulantım bugün olmadı bir şey mi oldu acaba, göğüslerimde hassasiyet kalmadı çocuğumun kalbi mi durdu" telaşları. Böyle yaparak o kadar endişeli yaşıyorsunuz ki lütfen azıcık sakin olun. Belki başkalarını da korkutuyorsunuzdur. Doktorlar hep kanama harici diğer şeylerden korkmayın diyor.
Üstelik iştah ve uyku değişiklikleri, bulantı kusmalar, ağrılar falan vücut yeni durumuna adapte olmaya çalıştığı için. Artık hepimiz 3 ayı devirdik nerdeyse. İkinci üç ay bu tarz şikayetlerin yavaş yavaş azaldığı bir dönem. Bazılarınd 9 ay boyunca olabilir ama o da normal sonuçta, herkes hamileliğini farklı yaşıyor.
Lütfen panik olmayınız hanımlar, kimseleri de endişelendirmeyin.
Allah korur bebeklerimizi. Yanına da alırsa ne yapalım, Allahın takdiri diyeceğiz.
Biz düzgünce hayatımızı idame ettirmeye devam edeceğiz, beslenmemize dikkat edelim yeter
Iyi hoş diyorsun canım benim.
Valla panik yapmak bende istemem.
Niyetimiz kimseyi üzmek degil.
Bagzıları kayıp nedir bilmezken,burda benim gibilerinin kayıplarıda var 1 degil 6-7 kayıp olanı var.
Çok normal. Rahatsiz olan varsa çıkarız olur biter

kızlar selam 3 4 gündür yazamadım amcamı kaybettik yoğunluk vardı.benim 3 gündür karnımın kenarlarında ağrı var sanki karnımı geriyorlar gibi bir de bel ağrım başladı sizlerde de var mı bu durum yoksa üzüntüden mi olmuştur?
Canım basın sağolsun öncelikle.Karnimda ağrım yok ama bel ağrısı çekiyorum.

Bagzıları kayıp nedir bilmezken,burda benim gibilerinin kayıplarıda var 1 degil 6-7 kayıp olanı var.
sacmalama sen niye cikiyosun sen korkutmak icin yazmadinki burdaki eksiksiz herkes ultturasona girene kadar bebegini merak ediyo sende supheni yazdin tecrubesi olanlar yardimci oldu bu forumun amaci ztn dertlesmek destek olmak herkes gebeligi iyi gitsin ister ama insaniz kimin nolucagi belli olmuyo lutfen uzulme

Ben hisar hastanesi ya da memorialı düşünüyorum canım. Anadolu yakasındayım. Doktorum kadıköyde özel muayenehane si var. Çok memnunum yeşim yerçok adı.

MErhaba yorumunu şimdi görebildim. İlk defa kullanıyorum alışacağım sanırım. Anadolu yakası uzak bana ama tavsiye için çok teşekkür ederim

kizlar benim resmen sakalim cikiyor :( beyaztenliyim siyah siyah tuylenme yuzumde cenemde deli olacam. agdayls 10 gunde bir almak zorunda kaliyorum veet kremler fayda eder mi acaba

kizlar benim resmen sakalim cikiyor :KK43: beyaztenliyim siyah siyah tuylenme yuzumde cenemde deli olacam. agdayls 10 gunde bir almak zorunda kaliyorum veet kremler fayda eder mi acaba
hic etmez ztn kimyasal cekicez benmde oyle cimbiz elimde geziorum dayncz 9ay cocuklar.dogunca bize baba dicek hahaha:)

Cnm niye kafana takiyosunki herkes görüşünü yazmakta özgür biz burda sorun larımızı anlatıyoruz içimizi rahatlatıyoruz tabiki sorunlarımızı paylasicaz bende paylaştım herkes paylaştı çıkma lütfen

Canim erkeklik organi genelde daha once belli oluyomus oyuzden once gorulur diyolar heralde. Senin ufaklikta herhangi bi cikinti yada orda beyaz iki nokta oluyo onlari gormediyse kiz gibi demistir ama emin olmak icin bikac hafta daha bekliyolar daha sonradan cikarmi diye. Benim doktorumda daha cinsiyet soyleme bidaha gorelim bazi kizlardada o bolge cok kabarik oluyo geliskin oluyo oyuzden erkege benziyo ama sonra kayboluyo dedi. Ki bana %90 ihtimal verdigi halde. Heralde daha once basina gelmistir cunku cok uzman bi doktor cok inceledi 3boyutlu 4boyutlu falan cok netti. Tabi ben simdiden erkek annesi modunda geziyorum :KK36::KK67:
Bende moda girmek istiyorum ama internette baktım 12. Haftada kiz ve erkek organi cok benziyor sonra kızın kayboluyormus. Yani benzettim demeleri yapıya bakarakmis. Bende bekliyorum o yüzden ne olur ne olmaz diye. Biri yazmis hatta 15 haftaya kadar kizmıs kesin ayrintıli ultrasonla ama organ sonradan sekillenmis ve oğlu olmus.

burası sıkıntımızı,derdimizi,hastalığımızı,sağlığımızı,mutluluğumuzu paylaşabileceğimiz bunun için varolan bi platform rahatsız olan konuyla ilgilenmez olur biter defalarca aynı konu açıldı daha öncede söyledim yine söylüyorum rahatsız olan varsa ya konuyla ilgilenmez konuşanlara saygı duyar ya da çıkıp gidebilir.şahsen ben ilgilenmediğim ya da bilgim olmadığı konularda susmayı tercih ediyorum sizede nacizane tavsiyem bu yönde.

Bu durumu daha öncede konustuk. Ama ben burada okusamda okumasamda aklima gelecekse geliyor. O kadar bilgi varki. Biz burada soruyoruz ki ayni seyi yaşayan bilen duyan varsa destek olsun. Bence rahatsız olacak birsey yok kesinlikle. Neden cıkasın hepimiz yazdık kanamam oldu endiseliyim diye çoğunluk gitmeli o zaman

Back
X