- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #11.401
Hadi yaz bebeği için liste hazırlayalım. Neler gerekli olabilir neler giydirebiliriz. Tecrübeliler bilenler, tecrübesiz bilmeyenlere anlatsın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah hoşgeldinmerhaba ilk defa yazıyorum 13 haftalık gebelıgım var :) 37 yaşındayım.... tanısmak istedim..
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinmerhaba ilk defa yazıyorum 13 haftalık gebelıgım var :) 37 yaşındayım.... tanısmak istedim..
merhaba ıkı taramada kıza benzetti :) benım 3. gebelıgım bır kızım bır oğlum var esım ve ben 3. bebısı ıstedik :)Maşallah hoşgeldinaynı neredeyse gebeliklerimizin tarihii. Kiz erkek tahmini var mi doktorunnn
![]()
teşekkür ederim cümlemizi inşallah..Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ne güzel ya. Bakalım ne diyecek:) gözünüz aydın. Sıkıntılarınız oluyor mu nasıl geçiyor gebelikmerhaba ıkı taramada kıza benzetti :) benım 3. gebelıgım bır kızım bır oğlum var esım ve ben 3. bebısı ıstedik :)
Bakalim bizimki supriz yapicakmi. Dogana kadar hep bi merak olcak heralde. Alisveris onemli iste mavileri doldurmiyim ben yinede beyaz yapiim simdilikBende moda girmek istiyorum ama internette baktım 12. Haftada kiz ve erkek organi cok benziyor sonra kızın kayboluyormus. Yani benzettim demeleri yapıya bakarakmis. Bende bekliyorum o yüzden ne olur ne olmaz diye. Biri yazmis hatta 15 haftaya kadar kizmıs kesin ayrintıli ultrasonla ama organ sonradan sekillenmis ve oğlu olmus.
çok şükür sıkıntım olmadı dıger gebelıklerımde de olmamıstı sızın nasıl gıdıyor ıklı yaptırdınız mıNe güzel ya. Bakalım ne diyecek:) gözünüz aydın. Sıkıntılarınız oluyor mu nasıl geçiyor gebelik![]()
Benim kızım yazın doğmadı ama doğanlardan duyduğum kadarıyla (akdeniz bölgesi için) sıfır kol şort citcitli ve bir çorap yeterli temmuz ağustosta. Fazla sıcak bebeğin yüzünde minik sivilceler yapıyorHadi yaz bebeği için liste hazırlayalım. Neler gerekli olabilir neler giydirebiliriz. Tecrübeliler bilenler, tecrübesiz bilmeyenlere anlatsın![]()
Maşallah hayırlı olsun inşmerhaba ıkı taramada kıza benzetti :) benım 3. gebelıgım bır kızım bır oğlum var esım ve ben 3. bebısı ıstedik :)
Valla yapabilir zaten süprizle öğrendim gebeliģide beklerim yaniBakalim bizimki supriz yapicakmi. Dogana kadar hep bi merak olcak heralde. Alisveris onemli iste mavileri doldurmiyim ben yinede beyaz yapiim simdilik
Ikili yaptırdım geçen hafta kıza benziyor ama çok erken dedi. Bakalım hayırlısı. Sonucumu bu cuma alacağım bakalım ama ense kalınlıği ve burun kemiğı normal cıktı.çok şükür sıkıntım olmadı dıger gebelıklerımde de olmamıstı sızın nasıl gıdıyor ıklı yaptırdınız mı
Hoşgeldin canım.. Bebegin resmi var mi..merhaba ilk defa yazıyorum 13 haftalık gebelıgım var :) 37 yaşındayım.... tanısmak istedim..
Bizde tam tersi çok memnunuz. Zaten doktorum dışardan gelecek ama çok iyi bir hastane olmasını istiyorum zamanı gelince detaylı araştırıp hastaneleri gezip karar veririm artık daha çok var:)Hisar a yakın olduğu için acil durumlarda gidiyorum mecburen ama onun dışında eşim de ben de oraya ayak basmamaya yeminliyiz. Çok kötü ilk tecrübemiz var.paylaşmak istedim sadece.
Anadolu yakasında oturuyorum ama şimdi sırf doktor şçin karşıya gidiyorum zor olsa da...
ultrasyon goruntusu var tabıkı 4 boyutluda cd ye cektı dr acıp acıp bakıyorum..:)Hoşgeldin canım.. Bebegin resmi var mi..
cok ıyı 17 haftada uclu ıcın gıdıcem benIkili yaptırdım geçen hafta kıza benziyor ama çok erken dedi. Bakalım hayırlısı. Sonucumu bu cuma alacağım bakalım ama ense kalınlıği ve burun kemiğı normal cıktı.
Buraya da atar mısınultrasyon goruntusu var tabıkı 4 boyutluda cd ye cektı dr acıp acıp bakıyorum..:)
Ben üclü yaptırmak istemiyorum. Ikilidr yaptırmazdimda bir sorun çıkarsa hazirlikli olayım dedim. Hangi sehirdesin?cok ıyı 17 haftada uclu ıcın gıdıcem ben