- 4 Eylül 2014
- 83
- 32
- 18
- 45
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #11.761
Kızlar canım ABur cümbür istiyor çikolata yedim şimdi de cips açtım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde canım çekti markette görünce birde faydası olunca ayrıca çok sevindimEvet dogru ben haftada 1 yemeğe çalışıyorum. Ilk aşerdigim seydi :)
Benimde cips çekti canım tuzlı tuzluKızlar canım ABur cümbür istiyor çikolata yedim şimdi de cips açtım
ben 2. lekelenmemde kullandim tik 1 günde normale döndü ben hamilelik öncesinde de kullaniyordum hala da tavsiye ediyorum arjadaslarimaÇok yoğun rahatsız edici akıntı ile başım dertte. Bu sayfada bir arkadaşım paylaşmıştı winalite anion ped ile ilgili. İnternettede çok araştırdım. Neredeyse hiç şikayet yok . Akıntıyı resmen tedavi edici özelliği varmış pedlerin. Dün Bölge temsilcisi bayanla görüştüm. Hamileler için sakıncası yokmuş. Yarın kargoyu bekliyorum. İnşallah faydasını görürüm. Sizinlede paylaşırım.
bnmde ole hepsi kendgnden 7de kalbi durdu gebeliklermde kan sulandrci iciorm pihtilasma war die arti corasprin iciodm ama kanamam olunca braktrdi onu sadece igne smdlik Allah yardim etsinnn sanada ins kucagmza alirz bu sefer
Benimde bi ara çok çekiyodu sonra araştırdım internetten hamilelikte yemenin zararlarını inanamadım bi okuyun bence sonra zaten vazgeçeceksinBenimde cips çekti canım tuzlı tuzluiş çıkışı alayım bende,
tamamen katılıyorum içeriği süt tozu onlarınEvde iç canım iş yerinde içme o zaman. Sen bilirsin ama doktorum bu konuda özellikle uyardığı için söyledim.
Kızlar Merhaba benim 2 li testteki ultrason görüntüm bu :) doktorum biraz garantici cinsiyet tahmini bile yapmadı merak içersindeyiz. :) acaba kızmı erkek mi ? Rabbim sağlıklı nasip etsin tabide alışveriş içinde önemli cinsiyet :) tahminleri alırsam çok sevinirim.
Siz paylaşmıştınız dimi, teşekkür ederim. Hiç duymamıştım dün araştırdım harika şeyler okudum hemen sipariş verdim. Yarın kargomu bekliyorum.ben 2. lekelenmemde kullandim tik 1 günde normale döndü ben hamilelik öncesinde de kullaniyordum hala da tavsiye ediyorum arjadaslarima
Uzun ömürlü olan herşey zararlı zaten ilaç var sonuçta içinde. Yoğurtta öyle. Ben kendim mayalıyorum mis gibi rahat rahat yiyorum.tamamen katılıyorum içeriği süt tozu onların
Ben de merak ediyorum cinsiyet ama kız hissediyorum kendimde. Öğrensek de cidden alışveriş başlasa.
Sen hangi hastanede yaptırdın ultrasonu? Yanlış anlama, biraz kalitesiz gibi. Valla ben kolunu bacağını kafasını Falan anlamadım
Ay hiç anlayamadim ..kalbi hisle galiba kızin olucak diyeyimKızlar Merhaba benim 2 li testteki ultrason görüntüm bu :) doktorum biraz garantici cinsiyet tahmini bile yapmadı merak içersindeyiz. :) acaba kızmı erkek mi ? Rabbim sağlıklı nasip etsin tabide alışveriş içinde önemli cinsiyet :) tahminleri alırsam çok sevinirim.
bende cips yedim iki kere akşamda yiyesim var yaKızlar canım ABur cümbür istiyor çikolata yedim şimdi de cips açtım
Doğru zararları çoktur ama azıcık nefis köreltmek için en küçük paketlerinden alayım . Canım çok tuz çekiyor neredeyse tabağa tuz atıp yiyeceğim .Ama haklısın meselr sağlıklı bebişler olunca işler değişiyor.Benimde bi ara çok çekiyodu sonra araştırdım internetten hamilelikte yemenin zararlarını inanamadım bi okuyun bence sonra zaten vazgeçeceksin![]()
Ay hiç anlayamadim ..kalbi hisle galiba kızin olucak diyeyim![]()
Kesinlikle katılıyorum. Ben Sek günlük şişe süt alıyorum. Sek sütlerde hiç bir şekilde katkı v.s yokmuş.Uzun ömürlü olan herşey zararlı zaten ilaç var sonuçta içinde. Yoğurtta öyle. Ben kendim mayalıyorum mis gibi rahat rahat yiyorum.