- Emoji Skoru
- 33.825
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #11.921
Günaydınlar hamiskolar
bugün 8 saat ders var . 1 ı gitti . Hadi bakalım. Bebişimle gidem derslere 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynen Lily gibi kız à çok uzak fikirdeyken kız olabilir dedi..12 +1 die .pek ihtimal ı yüksek tutmuyorum hala erkek hissediyorum ya hayırlısı. Keşke kaptirmamak hissetmemek elde olsaKendini bu kadar şartlamasaydın keşke kız çıkarsa üzülürsün istemeden.
Ben göbegimş yavrum diye seviyorum şartlandırmayın kendinizi fark etmeden üzülürsünüz bebek strese girerBen de aynen Lily gibi kız à çok uzak fikirdeyken kız olabilir dedi..12 +1 die .pek ihtimal ı yüksek tutmuyorum hala erkek hissediyorum ya hayırlısı. Keşke kaptirmamak hissetmemek elde olsa![]()
Kesinlikle üzülmem hiç olurmu öyle şey dedim ya kız erkek hiç farketmez benim ki sadece his :)Kendini bu kadar şartlamasaydın keşke kız çıkarsa üzülürsün istemeden.
Aynen öyle canım içten gelen bişey ki oBen de aynen Lily gibi kız à çok uzak fikirdeyken kız olabilir dedi..12 +1 die .pek ihtimal ı yüksek tutmuyorum hala erkek hissediyorum ya hayırlısı. Keşke kaptirmamak hissetmemek elde olsa![]()
Hih iste aynı benim tarif etmeye çalıştığım agri. Benim sağ kasigimda agri. Ama normal sanırım bebis iç organlarimizi bile ittiriyor kendisine yer açmak için ☺
anneler 13-17 ocakta anne bebek fuari varmis istanbulda haberiniz olsun :)
Ben basladm mustella kulniyormKızlar göbek catlamamasi için yağ kullanmaya başladınız mi kacinci haftada başlamak gerwk bi de badem yağı Tüylenme yapar diyorlar. Var mı bilgisi olan hangi yağları kullanmak gerwk
Ayyyyyy maşallah cok tatli kac gaftalksn cnm.Eki Görüntüle 1701889 kızlar buda benim miniğim bir tahminde ben alabilirsiniz.
Ay maşallahEki Görüntüle 1701889 kızlar buda benim miniğim bir tahminde ben alabilirsiniz.
İkinci resmi nasil net allahim 3 boyutlu mu yoksa..minicik bacaklar eller kollar..ne guzel çikmis masllah..minicik bacaģinı azicık asagi indirseymis annesi gorucekmissin cinsiyetini sanirim..Eki Görüntüle 1701889 kızlar buda benim miniğim bir tahminde ben alabilirsiniz.
12 hafta 2 günlük buradaAyyyyyy maşallah cok tatli kac gaftalksn cnm.
Kız gibi geldi bana
Valla bende fenayim o yumurtanin beyaznaKızlar haşlanmis yumurta yiyebiliyomusunuz..ben evveldende sevmezdim...ne bileyim o beyazi mahfediyor beni lastik gibi...kırıp yiyorum...ayni sey olur mu bilmem ama haslasam mi diyorum ama yiyemezsem ya..
ben hamile kalmdan önce her sabah kahvaltiya bir haslanmis yumurta yerdim. 5-6 haftalarda yedim ama sonra bulanti basladi yiyemedim hala denemedim biraz daha bulantinin gecmesini bekliyorum sonra mutlaka yicem...Kızlar haşlanmis yumurta yiyebiliyomusunuz..ben evveldende sevmezdim...ne bileyim o beyazi mahfediyor beni lastik gibi...kırıp yiyorum...ayni sey olur mu bilmem ama haslasam mi diyorum ama yiyemezsem ya..