• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ayağıma koyuyorum. Sıcak duş zararlı biliyorum ama ayağımı sıcka tutmak zararlı olur mu ki?:110:
Bence ayağa koymanın olmaz gibi çorap giyip yorgana darıyorum ben de:) sadece hastanede duyunca söyleyeyim dedim. Ben biraz pimpirikli bir başak burcuyum da:)

banada yikanmak yasak oyuzden demekki sicagin kanama cogalatan etksi varr Allah korusun
Evet canım ben de ayakta soğuğa yakın ılık su ile duş alırdım:) bir de bezle silerlerdi gösğümü koltukalyımı vs rahatlamam için.

insallah canm suan hic halim.yok dedgin gbi iyi olrsam.hava alicam biraz suan dewam.ediyo istirahat:KK43:
İnan halin de olacak merak etme sadece"yatmam lazım" psikolojisne girme ben kendimden biliyorum:(( lohuslalıkta kendimi hapis gibi hissettim bir yıl evde hamile bir yıl bebek bak derken sinirler yıpranıyor:(

evet cnm perinatolog %70 kız dedi :) kendı dr'umda %90 kız demişti

Hayırlı olsun canım:) kız bebek ismleri düşünmeye başlayabiliriz:)
Kız bebek annesi babası olmak çok farklı, sevgi yumağı oluyorlar:)

Bence ayağa koymanın olmaz gibi çorap giyip yorgana darıyorum ben de:) sadece hastanede duyunca söyleyeyim dedim. Ben biraz pimpirikli bir başak burcuyum da:)

Bende başak burcuyum da :) kendimi pimpirikli olcam sanırdım çok şükür edğilim :)

Hayırlı olsun canım:) kız bebek ismleri düşünmeye başlayabiliriz:)
Kız bebek annesi babası olmak çok farklı, sevgi yumağı oluyorlar:)
Ben isme karar verdim bile değişmezse kız olduğu kesinleşirse Lina olucak inşallah minnoşumun ismi :)

İnşallah iyi sonuçlar çıkar cnm
Çıktı canım çok şükür risk 10000 de 1 bile değilmiş nasıl sevindim anlatamam çünkü daha önceki gebelik kayıplarım da embriyoda sorun var demişlerdi o yüzden gergin bekleyiş bitti darısı herkesin başına

Saol canim..icim rahat simdi..
wlla okurken ben olsam bende aynisni yapardm dedim seninde benm gbi kayiplarin var bosver insan omrunde 9ay nedirki bak keyfine para bulnurda bi seklde saglik bulunmuyo isteynce oyuzden kendine ve bebegine iylik yapmissn cnm

ayyyy merhaba anneler yemin ederim bosluktaydim iki gunde hahaha. nasilsiniz? kontrolu olanlar vardi nasil gecti?? benim kan tahlil ve ilaclarim vardi doktora gittim az önce kendi doktorumda kiz dedi benimki bence kesin prensesssss :) cok mutluyum

Erkek mi dedi canım? Demek ki öyledir işte:) öğrendim sayardım ben olsam
Ama %60 çok orta bir rakam.. kızıma 3. Ayda 90 la bilmişti bebek uyuyordu belki tam göremedi .. bu arada haşa kimse bilmiyor hamile olduğumu.. cinsiyetini kesin öğrenince söylerşm annemle re kaynanamlara.. sürpriz bebek bu :anneadayı:

ayyyy merhaba anneler yemin ederim bosluktaydim iki gunde hahaha. nasilsiniz? kontrolu olanlar vardi nasil gecti?? benim kan tahlil ve ilaclarim vardi doktora gittim az önce kendi doktorumda kiz dedi benimki bence kesin prensesssss :) cok mutluyum
Kız çocuğu annenin , erkek çocuğu karısının serveti derler.. servetin geliyor :KK48:

Back
X