• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ama %60 çok orta bir rakam.. kızıma 3. Ayda 90 la bilmişti bebek uyuyordu belki tam göremedi .. bu arada haşa kimse bilmiyor hamile olduğumu.. cinsiyetini kesin öğrenince söylerşm annemle re kaynanamlara.. sürpriz bebek bu :anneadayı:

Ben senin annen olsam çok üzülürdüm bu zamana kadar paylaşmadığına

selam kızlar nasılsınız ben 2 gündür çok ağrım var belim inanılmaz derecede ağrıyor doğrulamıyorum sürekli geçmeyen bel ağrısı var ayrıca kasıklarımda ağrıyor gaz sancısına benziyor ama gazımı çıkardığım halde ara ara ağrıyor 2 gündür sıcak su torbasını bi belime bi kasığıma koyuyorum az önce bi arkadaş zararlı demiş ben baya karnım yanasıya kadar tutuyordum üzüldüm şimdi

AY canım kasığına keske tutmasaydın vücut ayaktan ısınır aklında olsun ben reglkn bile karnıma koymazdım

canım ben özel sigorta + ssk kullanıyorum 12 tl ödüyorum muayeneye. ama ssklıya da 70 tl muayene ücreti. central gerçekten iyi bi hastane. maltepede fatih üni. tıp fakültesini de öneririm. ama randevular biraz zor alınıyor yoğunlar çok.

teşekkür ederim canım :) ssklıyım ben muayaneleri bir şekilde karşılarım da doğum pahalı olur benim için :(

selam kızlar nasılsınız ben 2 gündür çok ağrım var belim inanılmaz derecede ağrıyor doğrulamıyorum sürekli geçmeyen bel ağrısı var ayrıca kasıklarımda ağrıyor gaz sancısına benziyor ama gazımı çıkardığım halde ara ara ağrıyor 2 gündür sıcak su torbasını bi belime bi kasığıma koyuyorum az önce bi arkadaş zararlı demiş ben baya karnım yanasıya kadar tutuyordum üzüldüm şimdi

canım bende 14. haftaya girdiğim den beri bel ağrısından ıkı gün kıpırdayamadım..sanırım haftamızın gereği böle oluyor..agırlık merkezi değiştiği için..ama arka arkaya olmuyor..mesela gecen hafta bi gün oldu aradan 4 gun gectı dun de aynıydı..bugun bişe yok çok sukur..aralıklarla oluyor..sıcak torbayıda ayaklarına koy bence..direk beline karnına koyma..

Canim 5 yillik evliyim 4 kaybim var evde dinlenerek geciricem hamileligimi esimle oyle karar aldik..is bulunur neticede..onceliklerim degisti bebegimle beraber..Rabbime sukurler olsun hayirlisiyla dogmasini nasip etsin hem bana hem sizlerin bebislerinede...ozel sektor birde marketteydim..bikirsin hareketli ortamlar yani..benimde dikkatli olmam lazim..

en iyisini yapmışsın canım Allah yardımcınız olsun, sağlıcakla yavrunu kucağına almanı dilerim.

kızlarr bende iki haftadan sonra bugun kontrole gidicem:KK49:..dilerim hersey yolundadır...kızçemin:KK200: hareketlerini görmek onu hissetmek istiyorum..korkularım bitmıyor nedense..sanırım gecmişte yasadıgım kötü tecrübelerden...Rabbim bir daha yaşatmasın(AMİN)...sizleri okuyorum sürekli ama arada yazabılıyorum..okulda dersler cok yogun ve ben halsizlikle mücadele ediyorum:KK43:...hepinize sağlıklı gebelikler diliyorummm:anneadayı::KK15:

bende ilk olarak bebek arabası ve araba koltuğunu mu alsam diye düşünüyorum hepsini birden alırsak maddi olarak sıkışabiliriz bu nedenle başlamak istiyorum açıkçası yanlış mı düşünüyorum ?

biz başladık canım almaya eşim çok sabırsız, ama etrafımdaki herkes olumsuz konuşuyor şimdiden almak iyi değil vs. insanı korkutuyorlar.

Ayyy kizim olursa ben de Duru düşünüyorum hatta Asya DUru :KK200:
benim kociş duru da duru deyip duruyor:KK53::KK53:..hatta sabah bile çocugun adı duru kaldı beaaa yaptımm:KK53:...tmm sen ne dersen o olacak ama duru da güzel beeee dedi..artıkın elif duru kalır benımkı:KK45::KK45:...Amannnn sağlıklı olsunlarda ne kız ne erkek ne de ismi fark ederrr...Rabbim sonuna erişmeyi, sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinn..

canım bende 14. haftaya girdiğim den beri bel ağrısından ıkı gün kıpırdayamadım..sanırım haftamızın gereği böle oluyor..agırlık merkezi değiştiği için..ama arka arkaya olmuyor..mesela gecen hafta bi gün oldu aradan 4 gun gectı dun de aynıydı..bugun bişe yok çok sukur..aralıklarla oluyor..sıcak torbayıda ayaklarına koy bence..direk beline karnına koyma..
sanırım normal ama epey şiddetli acaba şiddetli olması da normalmi o endişelendiriyor beni.yok bir daha asla koymam bugün bebeğimin iyi olduğunu duymak bana inanılmaz mutluluk vericek umarım bi sorun olmamıştır
AY canım kasığına keske tutmasaydın vücut ayaktan ısınır aklında olsun ben reglkn bile karnıma koymazdım
ah bilseydim asla koymazdım çok pişmanım

sanırım normal ama epey şiddetli acaba şiddetli olması da normalmi o endişelendiriyor beni.yok bir daha asla koymam bugün bebeğimin iyi olduğunu duymak bana inanılmaz mutluluk vericek umarım bi sorun olmamıştır

ah bilseydim asla koymazdım çok pişmanım
bundan sonra yapmazsın düşünme insanlık hali herşeyi bilmek zorunda değiliz zarar verebileceğini düşünsen ztn yapmazdın.

kızlarr bende iki haftadan sonra bugun kontrole gidicem:KK49:..dilerim hersey yolundadır...kızçemin:KK200: hareketlerini görmek onu hissetmek istiyorum..korkularım bitmıyor nedense..sanırım gecmişte yasadıgım kötü tecrübelerden...Rabbim bir daha yaşatmasın(AMİN)...sizleri okuyorum sürekli ama arada yazabılıyorum..okulda dersler cok yogun ve ben halsizlikle mücadele ediyorum:KK43:...hepinize sağlıklı gebelikler diliyorummm:anneadayı::KK15:
cnm o korkulr bendede war onceki kotu tecrubelerden ama.guzel dusnmeye calisiorm allah hepimize ic ferahligi wersin biran once tekmeleri hissetelm

Çıktı canım çok şükür risk 10000 de 1 bile değilmiş nasıl sevindim anlatamam çünkü daha önceki gebelik kayıplarım da embriyoda sorun var demişlerdi o yüzden gergin bekleyiş bitti darısı herkesin başına

aminnnn canım, gözünaydın :)

cnm o korkulr bendede war onceki kotu tecrubelerden ama.guzel dusnmeye calisiorm allah hepimize ic ferahligi wersin biran once tekmeleri hissetelm

aynen canım korkular hıc bıtmıyor..hala ultrason ekranına bakamıyorum..dr um guzel bişe deyınce gözümü açıyorum..sonra da doymıyorum..bugn de guzel gecerse hayırlısıyla bı daha bı ay sonra cagıracak sanırım..bakalım sağlıklı olsun da ben bı ay da dayanırm...sanırım tekmelerı 20. haftadan önce hissetmek zor..hele benım gibi 70 kilo ile hamıle hkalıp şöle yağlı bi göbek varsa ıkı hafta daha koy ustune..dr um sok oldu kılomu duyunca..sen 70 misin:KK57: hiç göstermıosun die:KK57:..şimdeden 73,5 oldum ama:oops:

Ense kalınlığı 1.1 yanlış hatırlamıyorsam bu iyi bir sonuç acil güzel yorumları bekliyorum :KK17:

Arkadaşlar benim geceleri uyurken karnıma bir ağrı giriyo tamda anlayamıyorum karın ağrısımı mide ağrısımı diye ama uyutmayan bir ağrı neden olabilir sizce böyle bişey yaşayan varmı

Back
X