• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kizlar az once test resmi gostermistm size arkadasimin oda hamileymis hemde betahcg 9bin cikti tesekkur ederm yorum yazanlara:)
Ayy ne güzel hayırlı uğurlu olsun. Şimdi ne heyacanlılardır ilk gün çok güzel ve heyecanlı geçiyor. Ben hcg yaptırmamıştım keseyi görmüştük aynı gün çok güzeldi çok mutlu olmuştuk eşim sürprizler yapmıştı akşamı yemeğe çıkmıştık hanım hamile deyip garsonları pervane etmişti başımda :D

Doktorlarınız et balık tüketimi için ne dedi? Ben hala yiyemiyorum acaba omega 3 takviyesi alsam? Alan var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?

Doktorlarınız et balık tüketimi için ne dedi? Ben hala yiyemiyorum acaba omega 3 takviyesi alsam? Alan var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?
bana haftada en az 2 gün balık dedi bugün doktordaydım, bazen 2 yiyemeyebilirim dedim. bana ocean 500mg balık yapı hapı verdi haftada 1 yersen ya da yemezsen her gün iç dedi, eğer haftada 2 balık yersen 1 gün arayla içersin dedi. Aynı zamanda devit-3 ve gyno ferro sanola başlattı. Zaten decavit kullanıyordum şimdi bayağı bir vitamin ve ek takviye oldu.

ben simdilik haftada iki yiyemesemde 10 gunde bir yemege calisiyorum.. omega3 eskiden beri icemiyorum kokusu beni mahvediyo.. yakinda bulantilar kesilecek zaten ozaman bolca balik yemeye calisacam

bana haftada en az 2 gün balık dedi bugün doktordaydım, bazen 2 yiyemeyebilirim dedim. bana ocean 500mg balık yapı hapı verdi haftada 1 yersen ya da yemezsen her gün iç dedi, eğer haftada 2 balık yersen 1 gün arayla içersin dedi. Aynı zamanda devit-3 ve gyno ferro sanola başlattı. Zaten decavit kullanıyordum şimdi bayağı bir vitamin ve ek takviye oldu.
Bana da haftada 2 gün ye dedi ama pek yiyebilecekmişim gibi gelmiyor. Hem denizler de pis balıklardaki civa oranına da güvenemiyorum. Haplarında hangi bakıktan yapıldığı belli değil. Çok karıştı kafam. Gerçi solgar alırsın yşyemezsen dedi ama yine de sorayım dedim

bu arada her gün mutlaka et balık tavuk 3lüsünden birini tüket dedi eğer yiyemediğin gün olursa yeşil mercimek yiyebilirsin dedi. Pirinç pilavı yerine bulgur pilavı, makarna çok istersen kremalı ya da çok yağlı yerine domates soslu yağsız ye dedi. her gün mutlaka 1 kase yoğurt, 1 bardak süt,3-4 parça sert peynir, 2 ceviz,2 badem haftada 2-3gün yeşillik, her gün meyve ye dedi.

Ben artık haftada 1 balık yiyorum 2 ye çıkarıcam inşallah çinekop yiyebiliyorum sadece hafif ve lezzetli ama evde yapamıyorum tanıdığımız bir yer var çok temiz orda pişittiriyoruz. Etide haftada 2 kere yine dışarda yiyorum onuda evde yapamıyorum kokusu mahfediyo.

ben simdilik haftada iki yiyemesemde 10 gunde bir yemege calisiyorum.. omega3 eskiden beri icemiyorum kokusu beni mahvediyo.. yakinda bulantilar kesilecek zaten ozaman bolca balik yemeye calisacam
Kesilmedi gitti bulantılar . Ben hala istifra ediyorum:(

Ben artık haftada 1 balık yiyorum 2 ye çıkarıcam inşallah çinekop yiyebiliyorum sadece hafif ve lezzetli ama evde yapamıyorum tanıdığımız bir yer var çok temiz orda pişittiriyoruz. Etide haftada 2 kere yine dışarda yiyorum onuda evde yapamıyorum kokusu mahfediyo.
Ondan önce hiç omega 3 hapı almışmıydın? Güvenilir marka sorguluyorum kafamda. Ben de bu hafta yedim ama ekmek arası yiyebildim. Bi daha dayanabilir miyim bilmiyorum;)

bu arada her gün mutlaka et balık tavuk 3lüsünden birini tüket dedi eğer yiyemediğin gün olursa yeşil mercimek yiyebilirsin dedi. Pirinç pilavı yerine bulgur pilavı, makarna çok istersen kremalı ya da çok yağlı yerine domates soslu yağsız ye dedi. her gün mutlaka 1 kase yoğurt, 1 bardak süt,3-4 parça sert peynir, 2 ceviz,2 badem haftada 2-3gün yeşillik, her gün meyve ye dedi.
Ben tavuk ağzıma sürmüyorum hepsi ilaçlı çok zararlı hiç bi faydası yok. Balık et ve baklagil yiyorum zaten. Pirinç pilavı makarna yapmıyorum bulgur pilavı yapıyorum makarna çok canım çekerse tam buğday makarna yapıyorum.Salata çok severim her akşam yapıyorum. Cevizi 5 diye biliyodum çok sevmem 2 taneyse iyimiş zorlamıyım :)

Ondan önce hiç omega 3 hapı almışmıydın? Güvenilir marka sorguluyorum kafamda. Ben de bu hafta yedim ama ekmek arası yiyebildim. Bi daha dayanabilir miyim bilmiyorum:KK66:
Yok kullanmadım hiç. Şu anda elevit kullanıyorum doktorum daha sonra balık hapı vericeğini söyledi 20. haftada dedi galiba.

Çok sağol canım. Tavuk yemem herhalde pek güvenemiyorum da . Diğerlerini yapıyorum et balık hariç.

Bana da haftada 2 gün ye dedi ama pek yiyebilecekmişim gibi gelmiyor. Hem denizler de pis balıklardaki civa oranına da güvenemiyorum. Haplarında hangi bakıktan yapıldığı belli değil. Çok karıştı kafam. Gerçi solgar alırsın yşyemezsen dedi ama yine de sorayım dedim
Aynen banada doktorum istanbulda balık yesen nolucak çokta iyi değil dedi.

Doktor bana ilk 16 hafta almamak normal dedide. Almasan daha iyi dedi hatta. Geneldede almamis kimse çok fazla deeplydisturbed deeplydisturbed dısında:KK66: kafam karısti. Cokta kilo almak istemiyorum.
Canım ben 3.5 kilo verdim ve tam anlamıyla istahim hala yok hatta dün yine içim disima çıktı bu gidişle dahada vericem sanırım

Selam millet kaç gün giremedim. Doktora gittim. Her şey yolunda dedi. Çok iyi bir doktordu ilk defa gördüm böyle. Kızım olacak benimde .... Kendinize iyi bakın ben fazla giremiyorum memleketettyim...
Tebrik ederim hemşerim sende erken ogrenenler arasına girdin hersey yolunda olmasına sevindim bugün aklimdaydin bu arada benimde Kırşehirden annem geldi

Back
X