• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Eskiden hastanede yönetimdeydim. Sgk prosedürlerini çok iyi bilirim. Sgk anşalmalı bir normal doğum için 5000tl alamazlar. Eğer arkadaşınız fatura isterse fatura veremeyeceklerdir. Şikayet etmek ile tehdit ederse tahminim 3000lira civarında geri ödeme alır. Aynı dr ile başka doğum düşünmüyorlarsa birkaç hafta sonra fatura diye hastaneye gitmelerini tavsiye ederim. Sonuçta 5000 baya iyi bir para.

acıbadem ataşehir de çok yeni bir hastane o civarda doğum yapılabilinecek.
Normal yapmadı ki epidural sezeryan yaptı. Almışlar valla 5000 i başka arkadaşımda bi kaç sene önce orda doğum yaptı onunda o civardı. Ben anlamıyorum sgk işlerinden gittiğim hastanelerin sgk anlaşması yok. Doktorumunda özel muayenehane si var istediğim hastaneye gelecek. Gezip görüp seçicem artık zamanı gelince. Teminatım kalıcak zaten baya bi.

Ya kızlar siz bu avokado yu nasıl yiyorsunuz ? Allah günah yazmasın ama igrenc bir tadı var.
Birde ben hic balık tavuk eti fln hic tüketemiyorum.
Ek vitamin alıyormusunuz yoksa sadece omega mı ?
Birde saç kestirme konusunda ne düşhnuorsunuz

Bencede git canim ben dktorumu degistirdim bayandi sevimsizdi erkege gidiyorum daha ilgili oluyorlar
Ya kararsızdım doktor değistirmek konusunda ama icime su serptin. Bu persembeye aldım randevu memnun kalırım insaallah o kadar para ödüyoruz hastanelere parayla rezil olmak istemedim. Doktordan yana değil ama hastaneden çok memnun değildim açıkcası.

Ya kızlar siz bu avokado yu nasıl yiyorsunuz ? Allah günah yazmasın ama igrenc bir tadı var.
Ben cevap yazdım ama gorünmemis. Ek vitamin alıyorum ben karısik a e c d var icinde. Birde balık yemezsem balık hapı alıyorum. Saçlarimıda kestirecegim hem canlansın hem vitamin alıyor bosa;)

Pardon ya ben iki kez aynı msj gonderdim :(
Internetim de sorun var kusura bakmayın.
Hemn yarın avokado alıyorum ozaman :)
Saclarım benim çok ince telli....
Hemen yaglanıyor ve kestirmezsem dökülüyor.

Pardon ya ben iki kez aynı msj gonderdim :KK43:
Internetim de sorun var kusura bakmayın.
Hemn yarın avokado alıyorum ozaman :)
Saclarım benim çok ince telli....
Hemen yaglanıyor ve kestirmezsem dökülüyor.
Bende aldırıcam eşime canım çekti iyi oldu çok faydalı :)

Avokadoyu olgunlaşmadan yememek gerekiyor cunku sert oluyor ve tadı olmuyor olgunlasinca ben küp küp dilimleyip tuz ve bol limonla yiyorum canım. Sacları benim de kestirmem gerekiyor cok kırıldı uçları, D vitaminine omega3e ve kan ilacına başladım

Tebrik ederim hemşerim sende erken ogrenenler arasına girdin hersey yolunda olmasına sevindim bugün aklimdaydin bu arada benimde Kırşehirden annem geldi
Evet canım teşekkür ederim :) annen hoş gelmiş sefa gelmiş bu annelerde olmasa gebeliklerde doğumda hastalıkta sağolsunlar :) seninde hayırlı haberleri bekliyoruz... Hemşoo :)

Ya kararsızdım doktor değistirmek konusunda ama icime su serptin. Bu persembeye aldım randevu memnun kalırım insaallah o kadar para ödüyoruz hastanelere parayla rezil olmak istemedim. Doktordan yana değil ama hastaneden çok memnun değildim açıkcası.
Aynen oyle ben,simdi ikisine de ayni parayi veriyorum ama ilgi goruyorum doktorun agzindan cikacak kelimelere bizi dinleyecek doktorlara ihtiyacimiz var bizi konusyurmayanlara degil ben soracam doktor beni aydinlatacak olay bu yanii

Canim mutlaka doktoruna soyle olmadi sana balik yagi hapı verir çünkü gercekten cok onemli hem kalp hemde beyin,icin ihmal etme

Kızlar duramiyorum acayip kasiklarim ağrıyor parol içtim şimdi cildiracagim agridan

Slm kızlar sorum olcakti girdiniz de foruma bilgisi olanlar yazarsa sevinirim, arada sabahları bulantım oldunda hep asidi çıkıyordu yani afedersiniz katı kusmuyodum ama bugün gece bide, hep nevarsa çıkarttım normalmi ilk defa olduda

Merhaba haziran anneleri bende 2015 haziran annesiyim gerci bizim yaramaz 8 hazirabda beklenirken 13 mayista geldi bende iki topige uyeyim.gecen yil bu zamanlar sizin suan hissettiklerinizi duygularinizi endiselerinizi yasiyoduk ama sukur yavrumu sagsalim kucagima aldim rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin ins.eee artik bende tecrubeli bi anne sayilirim :) aslonda daha cok arastirmaci bi anne.merak ettiginiz bi konu olursa bilgim dahilinde yardimci olmak isterim.bizzat tecrube ettigim ve emin oldugum biseyi paylasmak istedim gerci sizin icin henuz erken ama aklimdayken paylasmak istedim bebekleriniz gram olmaktan cikipta artik kilo olmaya baslayinca ozellikle bebeginin gelisi geride olan annelere soyluyorum YUMURTA YİYİN.AMA OYLE GUNDE BİR TANE DEGİL EN AZ İKİ UC.tabi tiksinmiyorsaniz.ben tavuktan tiksindim ama canim deli gibi yumurta istiyodu.sonra kontrollerde bebegimin gelisimi 2 hatta 3 hafta ilerden gitmeye basladi.yumurtadan
oldugunu anladik tabi ben normal dogum istedigim icin dojtorlarinda iri bebek demelerinden korkup yumurtayi azalttim 15 gunde kendi haftasina dondu tabi ben yine dayabamayip yedin yumurtayi.ve oglum 8 aylik dogdu 3.5 kilo 52 cm di masallah.son aylarda cok kilo aliyo bebek bizimki dursaymis 5 kiloyu gecermis.doktorumuz soyledi.ha bu arada normal dogum yapamadim 9 saat suni sanci 8 cm acilmayla sezeryana girdim bebegimin boynuna iki defa kordon dolanmisti basi inmiyodu bu yuzden.sukr hepsi gecti bitti simdilerde disimiz bile cikti :) rabbim yardimciniz olsun baya uzun yazdim kusura bakmayin ama bu yumurtayi tum hamilelere soyluyorum sizinlede paylasmak istedim.
NOT: ESİMİN TAVUK CİFTLİGİ YOK YANİ REKLAM AMACLİ BİR YAZİ DEGİLDİR :) sadece bildigimi psylasmak istedim

Merhaba haziran anneleri bende 2015 haziran annesiyim gerci bizim yaramaz 8 hazirabda beklenirken 13 mayista geldi bende iki topige uyeyim.gecen yil bu zamanlar sizin suan hissettiklerinizi duygularinizi endiselerinizi yasiyoduk ama sukur yavrumu sagsalim kucagima aldim rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin ins.eee artik bende tecrubeli bi anne sayilirim :) aslonda daha cok arastirmaci bi anne.merak ettiginiz bi konu olursa bilgim dahilinde yardimci olmak isterim.bizzat tecrube ettigim ve emin oldugum biseyi paylasmak istedim gerci sizin icin henuz erken ama aklimdayken paylasmak istedim bebekleriniz gram olmaktan cikipta artik kilo olmaya baslayinca ozellikle bebeginin gelisi geride olan annelere soyluyorum YUMURTA YİYİN.AMA OYLE GUNDE BİR TANE DEGİL EN AZ İKİ UC.tabi tiksinmiyorsaniz.ben tavuktan tiksindim ama canim deli gibi yumurta istiyodu.sonra kontrollerde bebegimin gelisimi 2 hatta 3 hafta ilerden gitmeye basladi.yumurtadan
oldugunu anladik tabi ben normal dogum istedigim icin dojtorlarinda iri bebek demelerinden korkup yumurtayi azalttim 15 gunde kendi haftasina dondu tabi ben yine dayabamayip yedin yumurtayi.ve oglum 8 aylik dogdu 3.5 kilo 52 cm di masallah.son aylarda cok kilo aliyo bebek bizimki dursaymis 5 kiloyu gecermis.doktorumuz soyledi.ha bu arada normal dogum yapamadim 9 saat suni sanci 8 cm acilmayla sezeryana girdim bebegimin boynuna iki defa kordon dolanmisti basi inmiyodu bu yuzden.sukr hepsi gecti bitti simdilerde disimiz bile cikti :) rabbim yardimciniz olsun baya uzun yazdim kusura bakmayin ama bu yumurtayi tum hamilelere soyluyorum sizinlede paylasmak istedim.
NOT: ESİMİN TAVUK CİFTLİGİ YOK YANİ REKLAM AMACLİ BİR YAZİ DEGİLDİR :) sadece bildigimi psylasmak istedim
gunaydin:)) bende normalde cok yumurta yiyen ama bu aralar cok yiyemiyenlerdenim.. ben hep faydasini gordum eminim ilerleyen haftalarda bebisimede yarar.. ara sira sizin topici gizli gizli okuyorum ve zamanin hizli gecmesini istiyorum :)

gunaydin anneler. dun cok kasmisim kendimi cok uzgundum atresliydim. yorgunlukta olunca esimle otele geldik. dunden beri kivraniyorum basim patlicak gibi.. cok agrim var. :((

Back
X