• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım bir bardaktan birmley olmaz allahın izniyle hamilelerin öok fazla maydanoz vs yemesi de yasak kanama yapar diye mesela ya da badem yağı da düşüğe sebep oluyor, kanıtlanmış ama tüm hamileliği boyunca badem yağı süren insanlar var.
Sen bol bol su iç dinlen bir şey olmaz. Toksin attırdığı için hamile ve emzirenlere yasaktır, düşüğe neden olmaz korkma inş

Ay Allah razı olsun. Içim rahatladı. Bol bol su iceyim şimdi. Dua edin birşey olmasın yavruma. Ya kahve bile icmiyorum zararlı diye gittik bitki cayi ictim. Allaha emanet bebeğim. Çok korkuyorum. Inşallah birşey olmaz.

ben de zararlı olduğunu bilmeyerek ilk haftalarda baya bi maydanoz yemiştim cnm sonradan öğrendim ki düşüğe sebep oluyormuş ama çok şükür bişey olmadı senin de bi taneyle bişey olmaz bence cnm.

Çok teşekkür ederim. Inşallah olmaz. Allaha emanet artık.

Ay Allah razı olsun. Içim rahatladı. Bol bol su iceyim şimdi. Dua edin birşey olmasın yavruma. Ya kahve bile icmiyorum zararlı diye gittik bitki cayi ictim. Allaha emanet bebeğim. Çok korkuyorum. Inşallah birşey olmaz.

Tüm bebekler allaha emanet.. Bilmeden neler yiyor içiyoruz. Sen stres yapma korkma toksin attığı için tavsiye edilmiyordur. Geçmiş olsun..

Doktorum beni perinatoloğa yönlendirdi ordaki doktor bakarken dedi ki ben her açıdan her detayıyla bakarım milim hesaplıyoruz dedi. onlar kadın doğumcudan farklı anlıyolarmış çok uzun süre inceledi. Doppler renkli ultrasonla bakıldı zaten. 20. haftadan sonraki 2. düzey ayrıntılı usg yede oraya gidicem.
cnm ne kdr ücret ödediniz?

Hem his hem de belirtiler de öyle sanki kız annesymişim gibi hissediyorum:) amin canım inş bir kız bir oğlan olur doğum sayfasını da kaparım artık:) ama her şetin hayırlısı..
Ben erkek olursa çocuk sayfasını kapatırım hayırlısıyla :anneadayı: ben de belirtiler farklı ama hala bebeğin hareketini hissedemedim.. ultrasonda da hiç hareketli görmedim

Ben sabahları omlet 1 parça sert beyaz peynir domates salatalık yanına canım isterse zeytin falan yiyorum yanında toz kakao dökerek laktozsuz süt veya açık çay içiyorum. öğlen daha çok aperatif oluyor o an elime ne geçerse canım ne isterse bir gün yoğurt meyveler falan yerken bir başka gün kek pasta yiyorum yemek kaldıysa yemek atıştırıyorum ya da avokado yiyorum bazen sabah kahvaltım avokado oluyor bazen öğle yemeğim .aralarda sert beyaz peynir, elma, kivi akşamları ise et balık veya tavuk üçlüsünden birini yiyorum yanına salata ayran belki bir kaç kaşık az yağlı pilav makarna alıyorum bazen ise sadece sebze yemeği yoğurt oluyor yani değişiyor ama her gün mutlaka alabildiğim kadar protein almaya çalışıyorum. Sodalı ayran neye iyi geliyor?
Yazdıklarınızı görünce 14.hafta hersey çok güzel olacak diye düşünüyorum

Levrek çupra büyük balığa giriyor canım ben çok araştırmıştım balık konusunu en iyisi hamsi aslında onu bende yiyemiyorum çok ağır. Büyük balıklarda civa oranı daha yüksek oluyor cnm hem büyük hem dipte yaşadıkları için. Yoksa bende levrek çupra çok severim ama yemiyorum hamile kaldığımdan beri.
Sazan balıgı da mı iyi degil yemek ?
Bulgaristanda tek tagze sazan balıgı

cnm ne kdr ücret ödediniz?
Benim özel sağlık sigortam var ordan yaptırdım doğum teminatımdan , 28 tl ödedim ama 140 tl di sanırım. Sigorta indirimli fiyatı. Sigorta olmayınca ne kadara olur bilmiyorum bi arayıp sorabilirsiniz randevulu gitmek gerekiyor zaten.

Benim özel sağlık sigortam var ordan yaptırdım doğum teminatımdan , 28 tl ödedim ama 140 tl di sanırım. Sigorta indirimli fiyatı. Sigorta olmayınca ne kadara olur bilmiyorum bi arayıp sorabilirsiniz randevulu gitmek gerekiyor zaten.
benim sadece ultrasonla bakılıcak cnm. ikili test için kanı dün verdm. eşimle bi konuşayım olmadı oraya gidelim aklımızda kalmasın. ztn yaşımda ileri ondan da pimpirikliyim çok.

Ben erkek olursa çocuk sayfasını kapatırım hayırlısıyla :anneadayı: ben de belirtiler farklı ama hala bebeğin hareketini hissedemedim.. ultrasonda da hiç hareketli görmedim

Ben de seninkini erkek gibi hissediyorum hem doktorun da öyle demiş:) hayırlısıyla bir dahakinde öğrenirsn inş:)

Gerçektenmi :KK43: canım ya allah kolaylık versin inşallah sende bi an önce normal hayata dönersin
Amin canım hep birlikte sağlıkla inş..

benim sadece ultrasonla bakılıcak cnm. ikili test için kanı dün verdm. eşimle bi konuşayım olmadı oraya gidelim aklımızda kalmasın. ztn yaşımda ileri ondan da pimpirikliyim çok.
Bi arayıp görüş o zaman canım telefonda fiyat veriyorlar. Huzursuzsan git zaten bide orası istanbulda ki en iyi görüntüleme ve laboratuvar merkezi. Daha sonra ayrıntılı usg yede oraya gidersin. Halit bey baktı bizde ultrasona çok ilgili ve tecrübeli bi doktordu.

Ben de seninkini erkek gibi hissediyorum hem doktorun da öyle demiş:) hayırlısıyla bir dahakinde öğrenirsn inş:)

Amin canım hep birlikte sağlıkla inş..
İnşallah canım dün gittim aynı doktora.. bacakları kapalı dedi.. yani kesin birşey yok..

13. Haftadayum hala bulantı hapı alıyorum arada. Kesmeli miyim acaba? Benim gibi olan var mı???
Genelde 16. Haftaya kadar dvam ediyor, ilaçlar iyi geliyorsa kesme kullanmaya devam et. Ben de hala ilaç alıyorım bileklik takıyorum inş kısa sürer ilk hamileliğimde buzdolabı poşetleri ile geziyordum dokuz ay kustum..

İnşallah canım dün gittim aynı doktora.. bacakları kapalı dedi.. yani kesin birşey yok..
Rabbim gönlümüze göre versin inş sağlıkla kolaylıkla huzurla...

Bayanlar sizlere bi soru sormuştum ama cevabını alamadım anladımki burda herkes belirli kisilere cvp veriyor allah a emanet olun hoşçakalın

Back
X