• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bayanlar sizlere bi soru sormuştum ama cevabını alamadım anladımki burda herkes belirli kisilere cvp veriyor allah a emanet olun hoşçakalın
bu sekilde alinganlik yapmana gerek yok bende dunden beri yaziyorum cvp yok. gördugum kadariyla sana zaten bir iki arkadas cevap yazmis benim bilgim olsa bende yazardim ama bilmedigim bi konuda sana yardimci olamam. arada kayniyo yazdiklarimiz yapacak bisey yok

bu sekilde alinganlik yapmana gerek yok bende dunden beri yaziyorum cvp yok. gördugum kadariyla sana zaten bir iki arkadas cevap yazmis benim bilgim olsa bende yazardim ama bilmedigim bi konuda sana yardimci olamam. arada kayniyo yazdiklarimiz yapacak bisey yok
Bence de ya bu nedir herkes herkese cevap vermek zorunda değil ki burada danışmanlar yok herkesin işi gücü var yani :)) ki testi çıkmayanlar var ...

Melo nerelerdesin napıyosun canım nasıl gidiyor :KK66: doktorunu değiştirdin mi hastane sorunu halloldu mu :)
İyiyim canım dün çok agrım vardı ilk doktoruma gittim hemde ilacımı yazdırdım şükür bebek iyi uyuyordu :) progestana devam ikili test ayın 10'da. Özeldeki doktora bir kere daha gidicem aynı tavrı devam ederse değiştiricem devlet hastanesinde ki doktorum ondan daha ilgili. Ayda bir kan uyuşmazlığı testi yaptırmam lazımmış
sen nasıl oldun göründün mü doktora

Bayanlar sizlere bi soru sormuştum ama cevabını alamadım anladımki burda herkes belirli kisilere cvp veriyor allah a emanet olun hoşçakalın
neden böyle alınganlık yaptın ki? ben kendi adıma söyliyim sorunun cvbını bilmiyorum bilsem söylerdim. kimse kimseyi çok yakından tanımıyor ki seçerek cvp yazsın.

Kızlar ben 45 kilo bir insanım. Hamileliğe 45 kilo ile girdim, hatta şu anda 44,5 falanım. Benim normalde hiç göbeğim yok. Peki bu göbek mi, şişkinlik mi, bebek mi sizce? Dokununca çok sert de değil çok yumuşak da değil. Şişkinliğim gazım da yok.
Bir de azcık göğüslerim büyüdü gibi. Ama etrafındaki pembe halka aynı
Zayıf old için bebek kendini erken göstermiş bence

Ya arkadaşlar ben öyle bisey yaptım ki. Mide bulantisini geçiriyor diye zencefil çayını duymuştum. Baktım evde dogada nin sallama zencefil cayi var icine bakmadim hic. Koydum güzelce 30 sn bile tutmadım icinde. Yaklaşık bir fincan ictim. Sonra içindekilere bakayım dedim içinde hindiba bamya cicegi var. H amileler kesinlikle icmesin yaziyor. Ne yapi cam ben? Bebeğine birşey olursa nereden anlicam? Kanama falan ne zaman olur? Ya nerden ictim. Çok korkuyorum :cry:
Allahın izniyle bir şey olmaz.dediğin gibi bol su iç, vücut çabuk atsin

Ne sormuştun ki ? Belki bilmediğimiz bir konuydu doktor değiliz ki herşeyi bilelim. Gözden de kaçmış olabilir tekrar yazsaydın. Ayrıca kimse kimseyi tanımıyor sanal bir ortam burası. Boşuna alınganlık yapmışsın.

Bence de ya bu nedir herkes herkese cevap vermek zorunda değil ki burada danışmanlar yok herkesin işi gücü var yani :)) ki testi çıkmayanlar var ...
Ben bu tip testler de yorum yapılmasını uygun görmüyorum hiçbirimiz uzman degiliz, doktor değiliz en ufak bir hatalı yorum anne adayını üzer Allah korusun doktora danışmakta fayda var

Genelde 16. Haftaya kadar dvam ediyor, ilaçlar iyi geliyorsa kesme kullanmaya devam et. Ben de hala ilaç alıyorım bileklik takıyorum inş kısa sürer ilk hamileliğimde buzdolabı poşetleri ile geziyordum dokuz ay kustum..

Rabbim gönlümüze göre versin inş sağlıkla kolaylıkla huzurla...
İnşallah canım sana , bana, tüm hamilelere..

İyiyim canım dün çok agrım vardı ilk doktoruma gittim hemde ilacımı yazdırdım şükür bebek iyi uyuyordu :) progestana devam ikili test ayın 10'da. Özeldeki doktora bir kere daha gidicem aynı tavrı devam ederse değiştiricem devlet hastanesinde ki doktorum ondan daha ilgili. Ayda bir kan uyuşmazlığı testi yaptırmam lazımmış
sen nasıl oldun göründün mü doktora
Aa hadi ya ayda bir bilmiyodum öyle oldupunu sevindim canım bebişinin iyi olmasına. Testler açısından evet devlet hastanesinde ki doktorunu bırakma canım bazı özelller devletten daha kötü ve sadece para tuzağı. Progrstanı ağızdan mı vajinal mı alıyosun ben de burada doktora gittim docentti ve progestan vajınal olmadığınsürece fazla etkisi olmaz demişti. İnşallah testin sonucuda olumlu çıkar. ;)

Kizlar doktordan geldik 11+1 olmusuz...resmimizi yukluyorum yapabilirsem..cinsiyet icin doktorumuz birsey demedi..acele etme ögrenirsin dedi sadece..saglikli olsun dedi acele etme dedi..sizce cinsiyet ne olabilir..tahminleri alabilirmiyim..

Eklentiler

• 20151202_152503.webp
    20151202_152503.webp
    17 KB · Görüntüleme: 89
Kizlar doktordan geldik 11+1 olmusuz...resmimizi yukluyorum yapabilirsem..cinsiyet icin doktorumuz birsey demedi..acele etme ögrenirsin dedi sadece..saglikli olsun dedi acele etme dedi..sizce cinsiyet ne olabilir..tahminleri alabilirmiyim..
Maşallah erkek geçti içimden yöntemleri ben bilmiyorum :)))

Aa hadi ya ayda bir bilmiyodum öyle oldupunu sevindim canım bebişinin iyi olmasına. Testler açısından evet devlet hastanesinde ki doktorunu bırakma canım bazı özelller devletten daha kötü ve sadece para tuzağı. Progrstanı ağızdan mı vajinal mı alıyosun ben de burada doktora gittim docentti ve progestan vajınal olmadığınsürece fazla etkisi olmaz demişti. İnşallah testin sonucuda olumlu çıkar. :KK66:
Sagol canım zaten doktorum beni bırakmıyor 3. Aya kadar takip etmesi gerekiyor normalde 3. Aydan sonrada devam edecegiz sana verdigim testleri yaptır gel yeter dedi. Allah razı olsun yapılmayan o igne yüzünden çok telaşlandı bebegi kaybetme riskim yüksekmiş. progestanı agızdan alıyorum canım vajinalden daha etkili ama kullanım kılavuzunda agızdan alınız yazıyordu sabah akşam yutuyorum.
İnşallah olumlu çıkar canım bebegin kesesi, yapısı, suyu gayet iyiydi dün 30mm olmuş.

Genelde 16. Haftaya kadar dvam ediyor, ilaçlar iyi geliyorsa kesme kullanmaya devam et. Ben de hala ilaç alıyorım bileklik takıyorum inş kısa sürer ilk hamileliğimde buzdolabı poşetleri ile geziyordum dokuz ay kustum..

Rabbim gönlümüze göre versin inş sağlıkla kolaylıkla huzurla...
Ben de bilekliklerden aldım ama hiç işe yaramadı bende:/

Baya büyümüş maşallah ben hiç anlamıyorum cinsiyet tahminlerinden

bence bebeğin kız cnm :)

Kizlar su basi sagda yada solda okunca cinsiyetler ne oluyordu...9 haftalikken basi soldaydi 11.haftada sagda..

Back
X