• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar doktordan geldik 11+1 olmusuz...resmimizi yukluyorum yapabilirsem..cinsiyet icin doktorumuz birsey demedi..acele etme ögrenirsin dedi sadece..saglikli olsun dedi acele etme dedi..sizce cinsiyet ne olabilir..tahminleri alabilirmiyim..
Bilemedim ki.... belli de degil sanki :)
Ama nedense erkek diye dogdu icime. Hayırlisiyla insallah

Kizim olsun isterim..babamizinda gonlunden oglan geciyor..kendi babasinin adini koymak istiyor cok..biz 2 aylik evliyken kanserden oldu..esim 26 yasinda babasiz kaldi..
genital nub bana paralel geldi cnm tabi çok anladığım bişey de değil ama baktığım resimlere göre kız diye tahmin ediyorum bakalım doğru çıkacak mı:) benim bebiş erkek ve genital nubu dik duruyordu.

genital nub bana paralel geldi cnm tabi çok anladığım bişey de değil ama baktığım resimlere göre kız diye tahmin ediyorum bakalım doğru çıkacak mı:) benim bebiş erkek ve genital nubu dik duruyordu.
Bende baktim biraz banada kiz gibi geldi..genital nub sayfalarina..hayirlisi olsun..kiz erkek hic farketmez ikiside evlat..

Bayanlar sizlere bi soru sormuştum ama cevabını alamadım anladımki burda herkes belirli kisilere cvp veriyor allah a emanet olun hoşçakalın
Bilmediğimiz şeylere nasıl cevap verelimki niye alınıyorsun burda kimse kimseyi tanımıyor.

Amin canim merak cok fena bisey valla..2 hafta sonra ikiliye gidicem..o zaman derler mi ki acaba..
Derler.....
Beni de ikiliye 13 haftada çagırdı.
Yrn 10 haftalk oluyorum.
Bakalım..... ben çok istiyorum bir kızım olsun. Ama erkek olacak biliyorum.
6 cı hissim çok kuvetli benim :D

Kizim olsun isterim..babamizinda gonlunden oglan geciyor..kendi babasinin adini koymak istiyor cok..biz 2 aylik evliyken kanserden oldu..esim 26 yasinda babasiz kaldi..

Allah sabır versin eşine. Sağlıklı olsunda eşinin isim koymasına çok takma şimdiden

Allah sabır versin eşine. Sağlıklı olsunda eşinin isim koymasına çok takma şimdiden
Yok ben anlayisliyim o konuda koyabilir tabikide..kayinpederimi severdim..ama iki isim dusunuyorum...erkek olursa simdilik aklimda ki isim ali kağan...esimede soyledim..ali babasinin adi...kiz olursa meyra akilimdaki isim..

yaseminberat yaseminberat kusura bakma ben yazdigını gordum ama cvp vermedim cunku 2 li yaptrmadim daha.
Zaten bu tür soru burada sorulmaz diye duşünüyorum.
Sana doktordan baskası dogru cvp veremez.
Mazallah burda biri aaaa senin degerin cok yuksek derse ne olacak ?
Korkacaksın ve doktora koşacsksın.
Okadar endişeliysen beklemeden git veya mail whatsupp ile gonder.
Atigin trip k.bakma ama boşa, heleki 2 kisi zaten cvp vermis sana.

Yok ben anlayisliyim o konuda koyabilir tabikide..kayinpederimi severdim..ama iki isim dusunuyorum...erkek olursa simdilik aklimda ki isim ali kağan...esimede soyledim..ali babasinin adi...kiz olursa meyra akilimdaki isim..

İsim güzelmiş :) ikiside

Kizlar doktordan geldik 11+1 olmusuz...resmimizi yukluyorum yapabilirsem..cinsiyet icin doktorumuz birsey demedi..acele etme ögrenirsin dedi sadece..saglikli olsun dedi acele etme dedi..sizce cinsiyet ne olabilir..tahminleri alabilirmiyim..

Canım sanki senin meyra'n olacak gibi geldi:)

Ben de bilekliklerden aldım ama hiç işe yaramadı bende:/
Bende de yaramıyor ama iki gün takmak lazımmış tak ve çıkarma bakalım belki işe yarar. Bende yolculuklarda işe yarıyordu ama hamilelikte işe yeamıyor malesef:((

İki isim de çok güzel. Ali ler de hep zarif gelir bana:) meyra da tek başına güzel. Sanki senin kızın olacak:)

yaseminberat yaseminberat canım sorduğun soru öyle bir şey ki ancak doktorlar bilir herhalde.

Öte yandan bence alınganlık yapma burada herkes hamile ve baştan böyle yapıp güzel paylaşımlardan dostluklardan mahrum etme kendini...

Ben de aradan girip bir yerlerden çıkıyorum, kimseyi tanımadan yazıyoruz, hiç senin gibi düşünmedim..

Ben dedigimi diyorsun ama sen tam okuyamamissin ben seyirme dedim
dogrudur dedim ya cok anlamadim bende seyirme de keseden dolayi mi oluyo ki malum biz tecrübesizler hemen evham yapiyoruz ben neden hissedemiyorum acaba bisey mi var diye daha önce birisi de ilk haftalarda kesesine dokunabildigini yazmıştı bana biraz tuhaf geliyo bunlar o yüzden yaptım o yorumu amacım tenkit değil sakın yanlış anlama

Back
X