- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #42.181
Canim isteklerini söyle ısrarcı ol bence hic uuzlme yakinda sadece sen ilgileneceksin.ama ne yalan söyliyim eşinin 1 haftalik bebecikle uçakcilik oynamasına güldüm birazcik :)))))Ya benim moralim bozukilk banyosunu teyzem yaptirdi bebisin ben aglamiyoken sakinken banyoya girmesini istedim ama cok acele ettiler agliyoken yaptirdi teyzem ya banyoyu hic sevmez de sudan korkarsa bebegim
![]()
Buyuklerin faydasi oluyor da bazen dinlemiyorlar ama beni bugun dinlemediler ben bekleyelim biraz sakinlessin aglamasin dedim
Cok uzuluyorum boyle hayal etmedim
Of annelik bu yonlerden zor iste yoksa bebeginle ilgilenmek harika bsey
Bebegim omur boyu sudan korksun istemiyorum sizin ilk banyolariniz nasildi
Bir de mesela mamayi zar zor biraktirdim bn biraktircam dedikce esim kiyamadi annem kiyamadi verelim diye onu biraktim
Simdi de biberonu biraktirmak istiyorum ama cocuk cok aglayinca esim tutturuyo yeter aglamasin biberonla ver diye
Ee ben de emmeyi birakir diye korkuyorum silikon uç, biberon, mama fln bunlari biraktirmak istiyorum ama annem de esim de kiyamiyo bebege hadi verelim diye beni yildiriyorlar ben de kiyamiyorum veriyorum
Esim 1 haftalik cocukla ucakcilik oynuyo ucuruyo cocugu fln yapma askm yapma btnm deyince uzuluyo
Annem teyzem fln nedense bi esim ne zmn kucagina almaya kalksa aman dur alma diyorlar esimin morali bozuluyo onlardan gizli aliyo
Ben koynumda uyutmak istiyorum kokuna alismasin diye tutturuyolar
Ben ozluyorim bebegimi uyurken yatagima aliyorum alistirma diyolar
Annelik bu yonlerden zormus iste
Ilk bebegim diye ben de surekli koklamak istiyorum kucagima almak istiyorum
Annem olmasa mahfolurdum cok iyi bakiyo bana hakkini asla odeyemem esim de oyle cok yardimci iste kiyamiyolar bebege ondan boyle skntilar cikiyor