2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya ne güzel herkes bebek yıkamadan göbeği düştüğünden mamasindan memesinden bahsediyo artik ben de boyle muhabbetlere girmek istiyorum lakin benim kizin gelmeye niyeti yok :) kasılma var düzensiz sancı düzensiz şiddetli değil. Ne su ne nişan :) ben sezeryana doğru mu gidiyorum acaba bu gidişle :KK43:

ben de hergün sabırsızlanıyorum. kızları okudukça hevesleniyorum... emzirmeyi becerebilecek miyim, oğlumla neler yaşayacağız diye düşünüp duruyorum bütün gün...

en ufacık bir kasılma ya da ağrıda acaba geliyor mu diyorum ama arkası gelmiyor... hem aceleci olmak istemiyorum hem de sabırsızlanıyorum... Allah yardımcımız olsun.. sona kalmak da zormuş :KK12:

annensenicoksevecek annensenicoksevecek seker000 seker000 @emr6 bizimkiler ikizler olmak istemiyor anlaşılan kızlar :) yengeç olmak için bekliyorlar. Allah'ım inşallah kolay güzel doğumlarımız olur. Benim ses gitti doktor dinlen dedi o ses lazım bize dedi :) çatı muayenem vardı yapmadı doğumu tetikleyebilir dedi. Pazartesi tekrar gidecem. Sizler ne alemdesiniz. Başka doğurmayan kaldı mı acaba

Sanırım ikizler değil de yengeç olacaklar inşallah gelirler tez vakitte sağlıkla. Allah kolay doğumlar nasip etsin bizlere herkeslere. Bizim doktor çatı muayenesi yapmıyor ne zaman sancim gelecek hastaneye gidicem o zaman yapacakmis ebeler tarafından. Benim de yarin randevum var bakalım inşallah doğum yaklaşmış der. Nst de sanci filan çıksın :) artik yeter. Hic bir belittim yok kasılmadan başka. Sancim da yok :) bakalim yarin doktor ne dicek.

Ben ikizler burcuyum..bebeğim de ikizler olsun istiyorum bakalım hayırlısı daha vakit var :) bu arada benim de randevum yarın..bakalım çatı muayenesi yapacak mı bu hafta o demedikçe ben de demiyorum. .

ben de hergün sabırsızlanıyorum. kızları okudukça hevesleniyorum... emzirmeyi becerebilecek miyim, oğlumla neler yaşayacağız diye düşünüp duruyorum bütün gün...

en ufacık bir kasılma ya da ağrıda acaba geliyor mu diyorum ama arkası gelmiyor... hem aceleci olmak istemiyorum hem de sabırsızlanıyorum... Allah yardımcımız olsun.. sona kalmak da zormuş :KK12:
Ben de acaba diyorum hergün .. aynen sona kalan donakalır:D

Kizlar dua edin bana. Suni sancidan yana dayanamicak biseyim yok ama doktora muayene yaptirmiyorum bilincimi kaybetcek gibi oluyorum kadinin kollarini yirttim muayene ederken dokundurtmuyorum bu sebeple epidural aldim sirf muayene olamadigimdn. Ne garip dimi.. Suan aciklik 2.5cm gebito gebito arkadasim dogum olurken sancilari hic hissediyomusun yardimci ol bana :(

Kizlar dua edin bana. Suni sancidan yana dayanamicak biseyim yok ama doktora muayene yaptirmiyorum bilincimi kaybetcek gibi oluyorum kadinin kollarini yirttim muayene ederken dokundurtmuyorum bu sebeple epidural aldim sirf muayene olamadigimdn. Ne garip dimi.. Suan aciklik 2.5cm gebito gebito arkadasim dogum olurken sancilari hic hissediyomusun yardimci ol bana :KK43:
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz tatlım :)

Kizlar dua edin bana. Suni sancidan yana dayanamicak biseyim yok ama doktora muayene yaptirmiyorum bilincimi kaybetcek gibi oluyorum kadinin kollarini yirttim muayene ederken dokundurtmuyorum bu sebeple epidural aldim sirf muayene olamadigimdn. Ne garip dimi.. Suan aciklik 2.5cm gebito gebito arkadasim dogum olurken sancilari hic hissediyomusun yardimci ol bana :KK43:

Eğidural almışsın artık hiçbir şey gissetmezsin eahatla ve bebeğini rahatlamış öutlu karşılaöay bak gergin olma o da olmasın canım.. Bundan sonra acı yok öerak etme

Ayy maşallah bitmiş bike 40 hafta..ilki sezeryandı sanki yanlış mı hatırlıyorum ?normal mi bekliyorsun şimdi?

İlki normaldi şimdi 1.5 yaşında kızım.. Ve yine normali bekliyorum inş sağlıkla kolaylıkla normal olur.. Gurbetteyim normal çok kolay doğum bitince bbeğimizi alıp yemeğe gitmiştik.. İnş normal ve kolay sağlıkla olur herkesin dkğumu da:.

Merhaba kızlar. Biz de kızımla 6 günlük olduk. Göbeğimiz henüz düşmedi, banyo da yapmadık bu yüzden.
Biraz gaz sancımız var galiba, karnı tok, altı temiz olduğu halde arada bir ağlama krizlerine giriyoruz.
Kayınvalidem 1-2 tatlı kaşığı ıhlamur veriyor, rahatlıyor miniğim.
Ben korse kullanmıyorum, doktoruma sorsam kesin kovalar beni, dün dikişlerimi göstermeye gittiğimde bile bu kadar sıkı iç çamaşırı giyme dedi bana.

Canım nedir korsenin markası bende istiyorum kullanmak..bende sezeryan oldum 70 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim..su an 71 kiloyum..normal de kemikli bur yapım olduğu için kilolu gözükmüyorum ama sezeryan göbeği kalsın istemiyorum..korseyi o yüzden kullanmak istiyorum..benim dr nedense gerek yok korseye dedi ama ben kullanıcam pişman olmamak için

Cnm etiketinde chezmam chezelle yazıyor. Doğum sonrasi toparlayici korse die almis ablam. Oda sezeryan yapmisti.
Ben almadim o verdi sağolsun.
Ben suan 70 kiloyum L beden tam oluyor. Cokta sıkı da rahatsız eder heralde bilemiyorum.

Merhaba kızlar. Biz de kızımla 6 günlük olduk. Göbeğimiz henüz düşmedi, banyo da yapmadık bu yüzden.
Biraz gaz sancımız var galiba, karnı tok, altı temiz olduğu halde arada bir ağlama krizlerine giriyoruz.
Kayınvalidem 1-2 tatlı kaşığı ıhlamur veriyor, rahatlıyor miniğim.
Ben korse kullanmıyorum, doktoruma sorsam kesin kovalar beni, dün dikişlerimi göstermeye gittiğimde bile bu kadar sıkı iç çamaşırı giyme dedi bana.

Canım bebeği silebilirsiniz en azından vücufu rahatlar yıkamasanız da.. Kolları koltukaltı gıdığı bacakları poposubu yıkayabilirsiniz kaka sonrası vs..

İlki normaldi şimdi 1.5 yaşında kızım.. Ve yine normali bekliyorum inş sağlıkla kolaylıkla normal olur.. Gurbetteyim normal çok kolay doğum bitince bbeğimizi alıp yemeğe gitmiştik.. İnş normal ve kolay sağlıkla olur herkesin dkğumu da:.
Yanlış hatırlıyormuşum:) Allah bağışlasın kızını♡ dikişlerin olmuş muydu senin ne kadar sürede eski haline döndü o bölge bi de tam olarak eskisi gibi oldu mu?

Ben ikizler burcuyum..bebeğim de ikizler olsun istiyorum bakalım hayırlısı daha vakit var :) bu arada benim de randevum yarın..bakalım çatı muayenesi yapacak mı bu hafta o demedikçe ben de demiyorum. .

Yapar bu hafta haftan gelmiş zaten :) benimki yapmiyo :) nasıl doğurcam kim bilir :)

Aynen sona kalmak zor :) bende sabırsızlanıyorum artik bugünü saymazsak 40 bitmesine 4 gun kaldi :) bende her bir kasılma da acaba diyorum gerisi gelmiyor :) acaba neden boyle oluyor neden gerisi gelmiyor senin ki erkekmiş oğlan geç gelir derler ne kadar doğru bilemem de gerçi benim ki kiz :) oğlanlara taş çıkartır :) amma geciktiler ya :)

Kasılma karnının sertleşmesi mi oluyor :s senin daha yakın gözüküyor belki yarın süpriz yapar yavrucağın :)

Ah inşallah :) allah mi söyletti ağzından bal damlıyor :) keşke gelse. Kasılma karnın sertleşmesi oluyor. Tas gibi oluyor karnım sonra ağrı giriyor bazen 5 dk.da bir bazen yarim saatte bir ama düzensiz o yüzden gelmiyor benim yavrucak neler denedim neler. Doğum çayları çörek otu yagi açılma yapar dediler içtim 1 haftadır yok. Gelen giden yok :)

Back
X