- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #42.261
İnşallah iyileşir bian önce canımKendi dusecekmis canim. Daha iyi simdi ama düşmedi henuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah iyileşir bian önce canımKendi dusecekmis canim. Daha iyi simdi ama düşmedi henuz
Ya ne güzel herkes bebek yıkamadan göbeği düştüğünden mamasindan memesinden bahsediyo artik ben de boyle muhabbetlere girmek istiyorum lakin benim kizin gelmeye niyeti yok :) kasılma var düzensiz sancı düzensiz şiddetli değil. Ne su ne nişan :) ben sezeryana doğru mu gidiyorum acaba bu gidişle![]()
annensenicoksevecek
seker000 @emr6 bizimkiler ikizler olmak istemiyor anlaşılan kızlar :) yengeç olmak için bekliyorlar. Allah'ım inşallah kolay güzel doğumlarımız olur. Benim ses gitti doktor dinlen dedi o ses lazım bize dedi :) çatı muayenem vardı yapmadı doğumu tetikleyebilir dedi. Pazartesi tekrar gidecem. Sizler ne alemdesiniz. Başka doğurmayan kaldı mı acaba
Sanırım ikizler değil de yengeç olacaklar inşallah gelirler tez vakitte sağlıkla. Allah kolay doğumlar nasip etsin bizlere herkeslere. Bizim doktor çatı muayenesi yapmıyor ne zaman sancim gelecek hastaneye gidicem o zaman yapacakmis ebeler tarafından. Benim de yarin randevum var bakalım inşallah doğum yaklaşmış der. Nst de sanci filan çıksın :) artik yeter. Hic bir belittim yok kasılmadan başka. Sancim da yok :) bakalim yarin doktor ne dicek.
Ben de acaba diyorum hergün .. aynen sona kalan donakalırben de hergün sabırsızlanıyorum. kızları okudukça hevesleniyorum... emzirmeyi becerebilecek miyim, oğlumla neler yaşayacağız diye düşünüp duruyorum bütün gün...
en ufacık bir kasılma ya da ağrıda acaba geliyor mu diyorum ama arkası gelmiyor... hem aceleci olmak istemiyorum hem de sabırsızlanıyorum... Allah yardımcımız olsun.. sona kalmak da zormuş![]()
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz tatlım :)Kizlar dua edin bana. Suni sancidan yana dayanamicak biseyim yok ama doktora muayene yaptirmiyorum bilincimi kaybetcek gibi oluyorum kadinin kollarini yirttim muayene ederken dokundurtmuyorum bu sebeple epidural aldim sirf muayene olamadigimdn. Ne garip dimi.. Suan aciklik 2.5cmgebito arkadasim dogum olurken sancilari hic hissediyomusun yardimci ol bana
![]()
Son haftalar böyle oluyor ben de şişmişimBen oruç tutmadığım halde hem sahur hem kahvaltı yapıyorum öğle yemeği akşam yemeği aralarda da bişiler bakalım nolucak sonumuz..
40 bitti benim:)) 41 i sayıyorum şimdi..Senin takvim yok kaçıncı haftadasın canım?
Kizlar dua edin bana. Suni sancidan yana dayanamicak biseyim yok ama doktora muayene yaptirmiyorum bilincimi kaybetcek gibi oluyorum kadinin kollarini yirttim muayene ederken dokundurtmuyorum bu sebeple epidural aldim sirf muayene olamadigimdn. Ne garip dimi.. Suan aciklik 2.5cmgebito arkadasim dogum olurken sancilari hic hissediyomusun yardimci ol bana
![]()
Ayy maşallah bitmiş bike 40 hafta..ilki sezeryandı sanki yanlış mı hatırlıyorum ?normal mi bekliyorsun şimdi?Son haftalar böyle oluyor ben de şişmişim(
40 bitti benim:)) 41 i sayıyorum şimdi..
Ayy maşallah bitmiş bike 40 hafta..ilki sezeryandı sanki yanlış mı hatırlıyorum ?normal mi bekliyorsun şimdi?
Canım nedir korsenin markası bende istiyorum kullanmak..bende sezeryan oldum 70 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim..su an 71 kiloyum..normal de kemikli bur yapım olduğu için kilolu gözükmüyorum ama sezeryan göbeği kalsın istemiyorum..korseyi o yüzden kullanmak istiyorum..benim dr nedense gerek yok korseye dedi ama ben kullanıcam pişman olmamak için
Merhaba kızlar. Biz de kızımla 6 günlük olduk. Göbeğimiz henüz düşmedi, banyo da yapmadık bu yüzden.
Biraz gaz sancımız var galiba, karnı tok, altı temiz olduğu halde arada bir ağlama krizlerine giriyoruz.
Kayınvalidem 1-2 tatlı kaşığı ıhlamur veriyor, rahatlıyor miniğim.
Ben korse kullanmıyorum, doktoruma sorsam kesin kovalar beni, dün dikişlerimi göstermeye gittiğimde bile bu kadar sıkı iç çamaşırı giyme dedi bana.
Yanlış hatırlıyormuşum:) Allah bağışlasın kızını♡ dikişlerin olmuş muydu senin ne kadar sürede eski haline döndü o bölge bi de tam olarak eskisi gibi oldu mu?İlki normaldi şimdi 1.5 yaşında kızım.. Ve yine normali bekliyorum inş sağlıkla kolaylıkla normal olur.. Gurbetteyim normal çok kolay doğum bitince bbeğimizi alıp yemeğe gitmiştik.. İnş normal ve kolay sağlıkla olur herkesin dkğumu da:.
Ben ikizler burcuyum..bebeğim de ikizler olsun istiyorum bakalım hayırlısı daha vakit var :) bu arada benim de randevum yarın..bakalım çatı muayenesi yapacak mı bu hafta o demedikçe ben de demiyorum. .
Belki benimki de yapmıyodur yani öyle umuyorum:))Yapar bu hafta haftan gelmiş zaten :) benimki yapmiyo :) nasıl doğurcam kim bilir :)
ben de hergün sabırsızlanıyorum. kızları okudukça hevesleniyorum... emzirmeyi becerebilecek miyim, oğlumla neler yaşayacağız diye düşünüp duruyorum bütün gün...
en ufacık bir kasılma ya da ağrıda acaba geliyor mu diyorum ama arkası gelmiyor... hem aceleci olmak istemiyorum hem de sabırsızlanıyorum... Allah yardımcımız olsun.. sona kalmak da zormuş![]()
Kasılma karnının sertleşmesi mi oluyor :s senin daha yakın gözüküyor belki yarın süpriz yapar yavrucağın :)
Evt bnde kske diyrm kske devam edeblseydimEvet canim spinal oldum. Bugün gene saçma şimdi böyle düşünmek ama nerden tercih ettim dedim . Kaldı rahatsızlıkları yanıma. Keşke normal doğumu bekleseydim die![]()