- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #42.321
Harbiden bizim topigin anneleri hep sezaryen oldu ya ben de dahil 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütsün inşallah♡Sancım hiç artmadığı için Zorum sezeryan oldum bebeğimin kafası rahimden gerideydi zaten normal doğum yapamazmışım bebeğim iriymiş yine de sezeryan düşünenlere şunu söylemek istiyorum asla asla asla normal doğum yapanlar 2 saat ayaklanıyor
Ben 50 ile basladim 60la sezaryen oldum bugun 20gunluguz ve 50bucugumKizlar kilolar ne alemde ne kadar gitti ne kadar kaldi :)
Benimde ilk oyleydi canim korkma duzelcekBenimki hala 4 5 aylık gibi :/
doğumdan önce açıklık kaç cm di?Evet canim normal oldu. Dogumum bekledigimden iyiydi. Benim oncesinde acikligim vardi hatirliyorsan onun icin cok sanci cekmeden acikligim ilerlemisti. Ama dogum tabiki zor. Ama sonrasinda hemen ayaklanmak ve bebeginle ilgilenmek cok guzel. Yapabilen herkes normal dogum yapsin :) doktor kesi acmadi ama bebek cikarken Yirtiklar olusmus. Disardan 3 dikisin var demisti. Ilk 3 4 gun agri kesici ihtiyacim oldu artik ilac almiyorum cok sukur.
Allah yardımcın olsun inşallah gelmiştir bebeğin sağlıkla dünyaya.Kizlar dua edin bana. Suni sancidan yana dayanamicak biseyim yok ama doktora muayene yaptirmiyorum bilincimi kaybetcek gibi oluyorum kadinin kollarini yirttim muayene ederken dokundurtmuyorum bu sebeple epidural aldim sirf muayene olamadigimdn. Ne garip dimi.. Suan aciklik 2.5cm @gebito arkadasim dogum olurken sancilari hic hissediyomusun yardimci ol bana![]()
15 gün oldu karnım agrio hala . Hala derken fazlaca hani dokunamiyirm göbekten aşağı. Bel sırt ağrısı cabasiKızlar p.tesi minik kızım kavustum2.800 gr doğdu sezaryenle.ismini asya koydum.cok ağrılarım var gaz sancısı mahvediyor beni.kac günden sonra yatıp kalkarken agriniz gitti.meme uçlarından ağlıyorum resmen emzirirken.sutum biraz gelmeye başladı.bir kaç defa mama verdik.bu arada birinci sezaryen de spinal olmuş ve bin pişman olmuştum.simdi genel oldum baş boyun ağrısı cekmiyorum en azından.sezaryan olacaklar belden uyuşma yaptırmayı bence.
Ben de kesin kasarım kendimi..ama ultrasonla bakması lazımdı sen yine bol su iç..geçen hafta kaçtı bebeğinin kilosu?
Canım uzun süre emmiyor aç kalıyor. Ben de kaşıkla sütümü veriyorum.Canım sen neden sağıyorsun sütünü
Evet bugün çıkardım bandajı yarın da banyo yapcam. Koktum valla günlerdir. Henüz ameliyat yerime çok bakamadım. Bugün mama vermedim hiç. Sütü sağıp veriyorumAynen ya kaburgam ameliyat yerinden cok agriyor benimki de yan duruyo diye mi boyle oldu acaba birisi resmen kaburgamin ustune cikti yani gordum dayanamiyorum yeter napiyosunuz ya diye bagirdim bi de azarladim
Bu ameliyat yeri uzerindeki bandaji bi sure sonra cikariyoruz onu biliyosun dimi 3 gun sonra miydi neydi ama sadece bandaji cikar yaraya mudahele etme tel varmis sanirim
Ameliyat yeri ne kdr asagida farkettin mi?
Mamayi ben tam bir hafta dolunca biraktim sen de birakirsin merak etme :)
2.5 cm ile 10 gun durdum canimdoğumdan önce açıklık kaç cm di?
Benim de geçen hafta 2900dü bana da az geldi dr da bu haftada 3100 olabilirdi dedi..bakalım bu hafta kaç olmuşbencede bakması gerekirdi( geçtiğimiz hafta 3kg idi. biraz düşük ama normal diyor
15 gün oldu karnım agrio hala . Hala derken fazlaca hani dokunamiyirm göbekten aşağı. Bel sırt ağrısı cabasi![]()
ağrılar à razıyım ben .. yeter ki bebemle normal ilgilenebilsem. .. kaldır koy emzirirken çok acio. Bi de bacaklarımdan yediğim ignelerin yerleri de çok engellio hareketlerimi
Evet bugün çıkardım bandajı yarın da banyo yapcam. Koktum valla günlerdir. Henüz ameliyat yerime çok bakamadım. Bugün mama vermedim hiç. Sütü sağıp veriyorum