2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sancım hiç artmadığı için Zorum sezeryan oldum bebeğimin kafası rahimden gerideydi zaten normal doğum yapamazmışım bebeğim iriymiş yine de sezeryan düşünenlere şunu söylemek istiyorum asla asla asla normal doğum yapanlar 2 saat ayaklanıyor
Canım hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütsün inşallah♡

@Parker06 gözün aydın hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Haftaya daha iyi olacaksın merak etme. Bebeğini göğsünde uyut. Sana da ona da güç verir.

1hafta sadece tuvalete kalk. oturman gerekirse Sert ve yüksek yerlere otur. Eğilme. Çömelme.

Ben sandalyeye yastık koyup oturdum ilk hafta rahat kalkmak için. Yataga oturunca arkama yastıklara dayandim. Yan yatarak emzir. Çabuk iyilesirsen daha zinde olursun. Parolu ben 6saatte bir içtim ilk hafta.

Hapsirmak oksurmek kahkahayla gülmek dikişleri zedelemesin diye yastikla bastir oylebi durum olursa.
Hızlı yazdım anlatim bozuksa kusura bakma canım. Komposto ye ve bol bol su iç bağırsakların ve sütün için. Şifa ve bol süt diliyorum.

Önemli olan kavuşmanız. Gerisini atlatirsin insallah. Bol bol uyu sütün olsun. Moralin iyi olursa hem sütün olur, hem de bebeğin de sakin olur. Öpüyorum sizi...

zeyzey3428 zeyzey3428 daha önceki dogumlarda makat sorunu yaşamıştım, çaresi sarı kantoron yağıyla islatilan pamuğu günde 3 -4defa makata yerleştirip en az yarim saat sonra wcye gitmek. Zeytinyağı da is görüyor. Bi de günde 5tane zeytin çekirdeği yutarsan rahatlarsin inşallah. Bol su içmen gerekiyor. Geçmiş olsun

Evet canim normal oldu. Dogumum bekledigimden iyiydi. Benim oncesinde acikligim vardi hatirliyorsan onun icin cok sanci cekmeden acikligim ilerlemisti. Ama dogum tabiki zor. Ama sonrasinda hemen ayaklanmak ve bebeginle ilgilenmek cok guzel. Yapabilen herkes normal dogum yapsin :) doktor kesi acmadi ama bebek cikarken Yirtiklar olusmus. Disardan 3 dikisin var demisti. Ilk 3 4 gun agri kesici ihtiyacim oldu artik ilac almiyorum cok sukur.
doğumdan önce açıklık kaç cm di?

Kizlar dua edin bana. Suni sancidan yana dayanamicak biseyim yok ama doktora muayene yaptirmiyorum bilincimi kaybetcek gibi oluyorum kadinin kollarini yirttim muayene ederken dokundurtmuyorum bu sebeple epidural aldim sirf muayene olamadigimdn. Ne garip dimi.. Suan aciklik 2.5cm @gebito arkadasim dogum olurken sancilari hic hissediyomusun yardimci ol bana :KK43:
Allah yardımcın olsun inşallah gelmiştir bebeğin sağlıkla dünyaya.

Kızlar p.tesi minik kızım kavustum :KK46:2.800 gr doğdu sezaryenle.ismini asya koydum.cok ağrılarım var gaz sancısı mahvediyor beni.kac günden sonra yatıp kalkarken agriniz gitti.meme uçlarından ağlıyorum resmen emzirirken.sutum biraz gelmeye başladı.bir kaç defa mama verdik.bu arada birinci sezaryen de spinal olmuş ve bin pişman olmuştum.simdi genel oldum baş boyun ağrısı cekmiyorum en azından.sezaryan olacaklar belden uyuşma yaptırmayı bence.
15 gün oldu karnım agrio hala . Hala derken fazlaca hani dokunamiyirm göbekten aşağı. Bel sırt ağrısı cabasi :( :( ağrılar à razıyım ben .. yeter ki bebemle normal ilgilenebilsem. .. kaldır koy emzirirken çok acio. Bi de bacaklarımdan yediğim ignelerin yerleri de çok engellio hareketlerimi

Aynen ya kaburgam ameliyat yerinden cok agriyor benimki de yan duruyo diye mi boyle oldu acaba birisi resmen kaburgamin ustune cikti yani gordum dayanamiyorum yeter napiyosunuz ya diye bagirdim bi de azarladim :KK70:

Bu ameliyat yeri uzerindeki bandaji bi sure sonra cikariyoruz onu biliyosun dimi 3 gun sonra miydi neydi ama sadece bandaji cikar yaraya mudahele etme tel varmis sanirim

Ameliyat yeri ne kdr asagida farkettin mi?

Mamayi ben tam bir hafta dolunca biraktim sen de birakirsin merak etme :)
Evet bugün çıkardım bandajı yarın da banyo yapcam. Koktum valla günlerdir. Henüz ameliyat yerime çok bakamadım. Bugün mama vermedim hiç. Sütü sağıp veriyorum

Benm bu göğüs uçlarım geçmiyo pompaylada sağamıyorum elimle sağıyorum :( ağlıycam artık kızlar çare bulun bana dediğiniz bütğn herşeyi yapıyorum geçmiyo :(

15 gün oldu karnım agrio hala . Hala derken fazlaca hani dokunamiyirm göbekten aşağı. Bel sırt ağrısı cabasi :KK43: :KK43: ağrılar à razıyım ben .. yeter ki bebemle normal ilgilenebilsem. .. kaldır koy emzirirken çok acio. Bi de bacaklarımdan yediğim ignelerin yerleri de çok engellio hareketlerimi

Bacaklardan agri kesici igneler ve damar yolundan antibiyotik cok acitiyodu ya :(

Evet bugün çıkardım bandajı yarın da banyo yapcam. Koktum valla günlerdir. Henüz ameliyat yerime çok bakamadım. Bugün mama vermedim hiç. Sütü sağıp veriyorum

Tmm cnm bn de boyle senden once oldum diye bisiyler soyleyip duruyorum ya itici olmuyorumdur umarim :)

10. Gunde muayeneye gidecrk misin? Bna zor geliyo yarin 10. Gun :/

Silikon ucu birakmasam hep boyle emzirsem ne olur?? Bi bilgisi olan var mi? Tamam biyle de aciyor ama hic degilse yara olup kabuk baglamiyor

Back
X