slm kızlar bizim göbüş salı düştü, dün ilk banyosunu yaptırdık (düne kadar sadece nemli bezle sildik). dr a bi uğradık dr göbek deliğindeki bi parça kalıntıyı aldı, gümüş nitrat sürdü bi çubukla. 3440 doğmuştu, 2. gün 3300 e düşmüştü, 4.gün 3400, dün (8. gün ) 3.640 civarı olmuş kilosu (kıyafetli ve bezli).
meme ucu yaralarına gelince benim de sol göğüs ucum yara değil ama çok acıyor. o tarafı emzirmek çok zoruma gidiyor ama emziriyorum. arada garmastan sürüyorum rahatlıyor ama emince aynı şey oluyordu. Ucunda beyaz sivilce ucu gibi birşey vardı onu sıktım rahatladı biraz daha.
Ben biraz daha iyiyim ama hala tam rahat değilim tabiki. uzunca bir süre de eğilmeyi zor işler yapmayı düşünmüyorum iyice bi iyileşsin iç dış tüm yara yeri sonra başıma iş açmasın. Buradan henüz doğum yapmayanlara sesleniyorum kişisel görüşüm mecbur kalmadıkça herşey yolunda iken sadece normal doğum korkusu ile sezeryan olmak akıl işi değil. Sakın! ilk 2-3 gün tuvalete bile yardımsız gidilmiyor. tuvaletta çamaşırınızı çekip indiremiyorsunuz, vücut temizliğinizi dahi yapamıyorsunuz o kadardı yani benim ki. mecbur kalan arkadaşlar yapacak bir şey yok 3.günden sonra bi parça rahatlamaya başlıyorsunuz.
Bir de dün akşam ilk kez (hastane dışında) dışarı çıktık . eşim annem ve kızımla iftara gittik. kızım uslu durdu sadece altını değiştirmek gerekti ve emmek istedi o kadar. Maşallah deyin bize.
Sizlerin bebişler de iyidir umarım. Gaz, süt ve sağma sorunlarıyla uğraşan arkadaşlar Allah en kısa sürede yardımcınız olsun. bu sorunlarda saat dakika tutmada çok boğulup aşırı stres yapıp bebişlerin keyfini çıkarmayı unutmayın sevin okşayın onları ohh miss. bi daha bu minnoşlukta olmayacaklar.