- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #43.601
Benim kv de vardı hastaneden eve gönderdim eve geldiğim günü de ertesi gitti zaten. Gittiği gün eşim yanımda değildi yerimden kalkmak için ondan yardım istedim . Bana . Normal yapsaydın dà söyle rezil olmasaydın. . Dedi. O an beynimden vuruldum . Ha bşi dedim mi demedm haklıydı kadin . Her şeyi eşimden istemek ten ki şu an bile ev isleri konusunda vs. Catisiyoruz artık. .. Ayrı bi eziyet.. benim de ilkten şırınga ile iki kez mama verildi ama.ben hala da zor da olsa emzirme minderi vs. İle hep emzirmeye calisiorum. Karnıma deye deye acıya acıya. O uyusuk ve sarkmış hali bazen çok sıkıo benj ama hala erken diorum hersey için .
Bazen uykularimi kaçıran pismanlik yaşatan ne biliomusun. Doğum günü biz ona ameliyat dielim..nst ye bağladılar sancı varmış ama hiç hissetmiorum. Hemşire şaşırmıştı hatta. Diorum ki ben ki aşılama vs. Yaşayan hani alttan muayene den korkmayan . . Her ay adet ağrısı ni müthiş çeken tanıyan biri olarak .çatır çatır yapardim mi acaba normal doğumü. İşin kötü tarafı . Sezeryandan sonra 2. Çocuk dà sezeryan oluomus. Şansımı kaybettim. Hep ukte kalacak içimde .
Tatlım benim mecburi sezeryan olduğuma eşim daha yeni inanıyor. Bana da normal olmadı diye söylendi. Ben de hastane hastane gezdirseydin diye kızdım. Iki doktor da sezeryan dedi. Direttim. Kontrollu 1ay durdum yine de olmadı. Sezeryan oldum ışte..
Daha önce de yazmıştım sana mı bilmiyorum. Sezeryan sonrası vajinal doğum yapan kişi az değil. Internette bunu araştır. Benim komşum yaptı ve hiç komplikasyon yaşamadı. Bunu destekleyen çok doktor var. Ararsan bulursun.