• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kesintisiz bir gece uykusu çek ancak öyle geçiyor canım

Bebegim sabah 5te uyuyor 10da uyaniyor 5 saat kesintisiz uyuyorum aslinda onunla beraber, az mı ki 5 saat

kızlar clexane ıgnesı yapanlar varmı cok caresızım:KK43::KK43:: ne olur yardım
dogum sonunda damarlarım tıkandı.kan pıhtılasma sorunu olusmus.sımdı ıgnelerımı yapmak ıcın hastaneye gıtsem bebegıme bakacak kımse yok.ığne fobım var.dah gorunce cıldırıyorum. ama kendı kendıme de yapmam lazım. acıl yardım . nasıl yapıosunuz?

Ben kan pihtilasmasi nedeniyle hamileligim boyunca igne vurdum dogumdan sonra da 6 hafta devam ediyor 3 haftasi bitti 3 haftasi kaldi

Benim de esimin de igne fobimiz var ama alistik mecbur yapacak bir sey yok

Her seferinde hastaneye gidemezsin esin yapsa olmaz mi?

Uyanir uyanmaz denicem. Pes etmeek uzereydim simdi sayenizde umut besliyorum cok sag olun

Benim bebegim 21 gunluk ve daha anca birkac gundur emzirmelerimiz duzene girdi

Kolay degil kesinlikle

Yavrular bilmiyor nasil emmesi gerektigini refleksleei var ama beceremiyorlar

Kafalarini tutup yapistirmadan olmuyor ben kiyamiyordum ama mecburuz ogretmeye :)

Simdi 2-3 saat emiyor masallah
Emiyor kafasini gogsume yasliyor keyif yapiyor sonra geri devamnediyor sonra geri keyif yapiyor derken 3 saati buluyor :)

Bebegim sabah 5te uyuyor 10da uyaniyor 5 saat kesintisiz uyuyorum aslinda onunla beraber, az mı ki 5 saat

Ben kan pihtilasmasi nedeniyle hamileligim boyunca igne vurdum dogumdan sonra da 6 hafta devam ediyor 3 haftasi bitti 3 haftasi kaldi

Benim de esimin de igne fobimiz var ama alistik mecbur yapacak bir sey yok

Her seferinde hastaneye gidemezsin esin yapsa olmaz mi?
canım bende ıstıyorum kendım vurulayım. hastaneye artık gıdemem bebıs hastalık kapacak dıye korkuyorum. kendim vurulmak istiyorum. igneyi dik mi tutuyorsun yatay mı nerden daha az acıyor senın hep esin mı yaptı

canım bende ıstıyorum kendım vurulayım. hastaneye artık gıdemem bebıs hastalık kapacak dıye korkuyorum. kendim vurulmak istiyorum. igneyi dik mi tutuyorsun yatay mı nerden daha az acıyor senın hep esin mı yaptı

Ilk baslarda annem yapti sonra ben yaptim sonra esim yapmaya basladi

Igneyi dik tutmuyoruz daha yatay tutuyoruz yaklasik 45 derecelik aciyla fln

Ben uzun bi sure bacaktan vuruldum sonra kollara gectim

Kimisinde yavas yavas ilaci vermek iyi oluyor kimisinde hizli vermek

Benim ignemi esim hizli yapiyor yavas yapilmasi cok canimi yakiyor

UOTE="PembeLokum, post: 47103872, member: 553272"]Benim bebegim 21 gunluk ve daha anca birkac gundur emzirmelerimiz duzene girdi

Kolay degil kesinlikle

Kafalarini tutup yapistirmadan olmuyor ben kiyamiyordum ama mecburuz ogretmeye :)

Emiyor kafasini gogsume yasliyor keyif yapiyor sonra geri devamnediyor sonra geri keyif yapiyor derken 3 saati buluyor :)[/QUOTE
Benim bebegim 21 gunluk ve daha anca birkac gundur emzirmelerimiz duzene girdi

Kolay degil kesinlikle

Emiyor kafasini gogsume yasliyor keyif yapiyor sonra geri devamnediyor sonra geri keyif yapiyor derken 3 saati buluyor :)
Masalah darasi basima insallah

UOTE="PembeLokum, post: 47103872, member: 553272"]Benim bebegim 21 gunluk ve daha anca birkac gundur emzirmelerimiz duzene girdi

Kolay degil kesinlikle

Emiyor kafasini gogsume yasliyor keyif yapiyor sonra geri devamnediyor sonra geri keyif yapiyor derken 3 saati buluyor :)[/QUOTE

Masalah darasi basima insallah

Insallah cnm bazen yine krizlere giriyor daha dun gece sol mememi almiyordu bi turlu nasil deliriyor anlatamam ne derdi varsa sol mememle:)))

Bizimki yaklcak bsy yok dedi sizinti vardi ama 10 gun surunce insan tedrgn oluyo ck skur gcti ya
bizimki de geçmişti. yine olmuş azıcık kanama. bir de vücudunda isilik gibi birşey çıkmaya başladı. yanağındada beyaz beyaz minik sivilceler başladı. bi banyo yaptırcam bugün, geçmezse dr giderim gitmişken göbeği de bi sorarım olmadı.

Ilk baslarda annem yapti sonra ben yaptim sonra esim yapmaya basladi

Igneyi dik tutmuyoruz daha yatay tutuyoruz yaklasik 45 derecelik aciyla fln

Ben uzun bi sure bacaktan vuruldum sonra kollara gectim

Kimisinde yavas yavas ilaci vermek iyi oluyor kimisinde hizli vermek

Benim ignemi esim hizli yapiyor yavas yapilmasi cok canimi yakiyor
tesekkurler:) ınsallah bu aksam ben vuracagım.bırde doktoruma soramadım. kan ılacı ıle gno ferro gıbı beraber kullanılabılıyormu?

Ah arkadaslar dun basimiza ne geldi:KK43:
O kadar cok agladim ki resmen sutum geri cekildi bi muddet:KK43:

Bebegimin altini degisiyordum yarisinda aglamaya basladi ben de pisik kremini fln suruyordum guzelce sureyim diye biraz uzadi islem bebisimde agliyordu

Sonra sesi kesildi
Allahim kendime beddua etmemek icin zor duruyorum
Sesi kesilince ben de iyi sakinlesti herhalde diyorum poposuna gomulmusum cocugun iyice kremi surcem ya kafayi kaldirip bebege bakmiyorum poposuna bakiyorum!

Kafami bi kaldirdim bebegim mos mor olmus! Agzi boyle acık bisekilde hareketsiz mos mor yatiyor!

Ciglik attim şok oldum resmen dondum kaldim annem kostu bebegi gorunce o da bi ciglik atti:KK43:

Annem hemen bebegi ters fln cevirdi bseyler yapti bebegim tekrar aglamaya basladi rengi duzeldi

Ama salak ben donup kaldigim icin hicbir sey yapmadim o ano_O

Halen daha dusundukce kahroluyorum bebegimin o mosmor halini unutamiyorum yavrum öldü sandım her şey bitti sandım..:KK43:

Bebegimin altini degisiyordum yarisinda aglamaya basladi ben de pisik kremini fln suruyordum guzelce sureyim diye biraz uzadi islem bebisimde agliyordu

Sonra sesi kesildi
Sesi kesilince ben de iyi sakinlesti herhalde diyorum poposuna gomulmusum cocugun iyice kremi surcem ya kafayi kaldirip bebege bakmiyorum poposuna bakiyorum!

Kafami bi kaldirdim bebegim mos mor olmus! Agzi boyle acık bisekilde hareketsiz mos mor yatiyor!

Ciglik attim şok oldum resmen dondum kaldim annem kostu bebegi gorunce o da bi ciglik atti:KK43:

Annem hemen bebegi ters fln cevirdi bseyler yapti bebegim tekrar aglamaya basladi rengi duzeldi

Halen daha dusundukce kahroluyorum bebegimin o mosmor halini unutamiyorum yavrum öldü sandım her şey bitti sandım..:KK43:
gecmıs olsun cnm. boyle ufak kazalar olabılıyor. allah bebıslerımızı bıze bagıslasın. bende yanında uyuyakamısım 5 dakıka bebegım kaya kaya ustume gelmıs koluma sıkısms yavrum bır uyandım son anda aldım kucagıma. bıraz daha kaysa koluma gelecek ve burnu agzı tıkanacakmıs:(:(:bırdahamı koltukta yanıma alayım.besıgınde uyutuyorum:):):)

Meraba kizlar 18haziran epitural dogum yaotim. 3kilo 48cm kiz bebisim oldu cok sukur. Ama beni hic emmiyo sagip veriyorum sutumu ne yaomaliyim bilmiyorum moralim sifir. Mememi agzina verdigim an agliyo ciglik cigliga sagip verdigim zaman gayet iyi anlasiyoruz. Biri bana akil vrrsin. Hep boyle mi surcek beni hic mi emmicek
Biberona alışmış öyleyse ben silikon başlıkla emziriyorum aynı biberon gibi geliyor sanırım sorun çıkarmıyor. Aslı'nda memeyi de alıyor ama akıtıyor sütün yarısı boşa gidiyor

Canım pes etme. Bıkmadan usanmadan emzir. Bak görürsün o bırakmak istemeyecek. Süt ne kadar sağabiliyorsun? Benim günlerce aynı kalıyor sonra biraz artıyor.
İki saatte bazen 3 saatte bir sağıyorum 120 cc bazende 150 cc çıkıyor canım

• Beğen
Reactions: 9ay
Pes etme cnm digru pozisyon alabiliyor musun acaba? Bebegin gobegi senin gobegine degecek yapistircaksin kendine bebegi, cenesi ve burnunu da memeye yapistircaksin bebegi kafasindan tutup yapistircaksin memeye baska caresi yok kafasini geri cekmesine izin vermeyeceksin

Mouse Mouse sen de boyle yapiyor musun?
Pozisyon problemimde var doğru
Tam beceremiyorum
Sağ tarafta biraz yapıyorum ama sol tarafta hiç beceremiyorum zorlanıyorum

Sonra sesi kesildi

Çok geçmiş olsun. Allahım evlatlarımızı korusun. Bebekken ben de öyle olmuşum birkaç defa kansızlık çıkmış sonunda kan ilacıyla düzelmiş. Takip et bebeğini Can'ım bakalım

Süt sağan arkadaşlar her sağmadan sonra makinanın parçalarını sterilize ediyor musunuz? Ben çok mu abartıyorum acaba dedim de her defasında kaynar suya yatırıyorum. Arada da biberon temizleyiciyle yıkıyorum. Çok mı abartıyorum ki siz Nasıl temizliyorsunuz

Çok geçmiş olsun. Allahım evlatlarımızı korusun. Bebekken ben de öyle olmuşum birkaç defa kansızlık çıkmış sonunda kan ilacıyla düzelmiş. Takip et bebeğini Can'ım bakalım

Aa oyle mi canim cocuk doktorumuza bi soyleyeyim bu durumu

Dun gece de kusmus hic duymadim dibinde olmama ragmen cok sessiz kusmus bi baktim cocuga her yeri islak bu kdr terlemis olamaz yaw dedim yatak islak gorunce kusmus oldugunu anladim farketmeyip uyusam oyle islak islak yatacak hasta olacak cocuk

Allahimm napacagim ben boyle ya
:(

Back
X