- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #43.721

Ben hala 3 saatte bir uyandırıyorum kızımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sağmadan sonra sıcak su ile yıkıyorumSüt sağan arkadaşlar her sağmadan sonra makinanın parçalarını sterilize ediyor musunuz? Ben çok mu abartıyorum acaba dedim de her defasında kaynar suya yatırıyorum. Arada da biberon temizleyiciyle yıkıyorum. Çok mı abartıyorum ki siz Nasıl temizliyorsunuz
O bana da oluyor kusmaya o kadar alışmışlar ki sessiz sessiz oluyor bazen. Gözümüzün önünden hiç ayırmıcaz onlarıAa oyle mi canim cocuk doktorumuza bi soyleyeyim bu durumu
Dun gece de kusmus hic duymadim dibinde olmama ragmen cok sessiz kusmus bi baktim cocuga her yeri islak bu kdr terlemis olamaz yaw dedim yatak islak gorunce kusmus oldugunu anladim farketmeyip uyusam oyle islak islak yatacak hasta olacak cocuk
Allahimm napacagim ben boyle ya
![]()
Süt sağan arkadaşlar her sağmadan sonra makinanın parçalarını sterilize ediyor musunuz? Ben çok mu abartıyorum acaba dedim de her defasında kaynar suya yatırıyorum. Arada da biberon temizleyiciyle yıkıyorum. Çok mı abartıyorum ki siz Nasıl temizliyorsunuz
O bana da oluyor kusmaya o kadar alışmışlar ki sessiz sessiz oluyor bazen. Gözümüzün önünden hiç ayırmıcaz onları
gecmıs olsun cnm. boyle ufak kazalar olabılıyor. allah bebıslerımızı bıze bagıslasın. bende yanında uyuyakamısım 5 dakıka bebegım kaya kaya ustume gelmıs koluma sıkısms yavrum bır uyandım son anda aldım kucagıma. bıraz daha kaysa koluma gelecek ve burnu agzı tıkanacakmıs:bırdahamı koltukta yanıma alayım.besıgınde uyutuyorum:):):)
PembeLokum 5 saat mi uyuyorsun daha ne istiyorsun :)) ohh yeter
Ben hala 3 saatte bir uyandırıyorum kızımı
Kuzum ya cok gecmis olsun..Ah arkadaslar dun basimiza ne geldi
O kadar cok agladim ki resmen sutum geri cekildi bi muddet
Bebegimin altini degisiyordum yarisinda aglamaya basladi ben de pisik kremini fln suruyordum guzelce sureyim diye biraz uzadi islem bebisimde agliyordu
Sonra sesi kesildi
Allahim kendime beddua etmemek icin zor duruyorum
Sesi kesilince ben de iyi sakinlesti herhalde diyorum poposuna gomulmusum cocugun iyice kremi surcem ya kafayi kaldirip bebege bakmiyorum poposuna bakiyorum!
Kafami bi kaldirdim bebegim mos mor olmus! Agzi boyle acık bisekilde hareketsiz mos mor yatiyor!
Ciglik attim şok oldum resmen dondum kaldim annem kostu bebegi gorunce o da bi ciglik atti
Annem hemen bebegi ters fln cevirdi bseyler yapti bebegim tekrar aglamaya basladi rengi duzeldi
Ama salak ben donup kaldigim icin hicbir sey yapmadim o an
Halen daha dusundukce kahroluyorum bebegimin o mosmor halini unutamiyorum yavrum öldü sandım her şey bitti sandım..![]()
dr böyle deyince insan mecbur kabul ediyor işte, hakkında hayırlısı bu imiş demek ki. Şimdiden geçmiş olsun hayırlısı ile sağlıcakla al kucağına canım.Çok sağol Allah razı olsun..şimdi doktordan geldim yarına gün verdi sezeryan için..bebek kanala girmemiş beklemek tehlikeli olabilirmiş başının çevresi büyükmüş hayırlısı olsun hakkımızda
geçmiş olsun canım ya, en ufak bi sesleri gelince bakmak lazım ya. ben de emzirirken genzine kaçtı bikaç kere hemen ters çevirdim sırtına vurdum falan birşey olmadı Allah tan. Renginde falan birşey olmamıştı ama ama nefes alışı bi değişti, öksürür gibi bi sesler vs çok korkuyo insan ya. Allah korusun yavrularımızı.Ah arkadaslar dun basimiza ne geldi
Bebegimin altini degisiyordum yarisinda aglamaya basladi ben de pisik kremini fln suruyordum guzelce sureyim diye biraz uzadi islem bebisimde agliyordu
Sonra sesi kesildi
Sesi kesilince ben de iyi sakinlesti herhalde diyorum poposuna gomulmusum cocugun iyice kremi surcem ya kafayi kaldirip bebege bakmiyorum poposuna bakiyorum!
Kafami bi kaldirdim bebegim mos mor olmus! Agzi boyle acık bisekilde hareketsiz mos mor yatiyor!
Ciglik attim şok oldum resmen dondum kaldim annem kostu bebegi gorunce o da bi ciglik atti
Annem hemen bebegi ters fln cevirdi bseyler yapti bebegim tekrar aglamaya basladi rengi duzeldi
Halen daha dusundukce kahroluyorum bebegimin o mosmor halini unutamiyorum yavrum öldü sandım her şey bitti sandım..![]()
Canım hepimiz bu aşamalardan geçtik. İlk günler zor oluyor böyle. Biberonla mı veriyorsun sütü? Ya da kaşıkla mı? Böyle daha kolayına geliyor ve Memeden çekmeye üşendiği için seni emmeyi reddediyor kuzum. Azıcık süt verince arkasından memeni ağzına daya. Zor oluyor ilk günler gerçekten. Ayy emmeyecek galiba deyip pes edeceğim zamanlar oldu. Ama sabredince muradına eriyorsun canım. Pes etme ağlasa da mızırdansa da ağzına daya. Göğüs ucun çıkmıyorsa çıkarıcılardan kullanabilirsin. Minikler filan ama parmaklarında oynatıyorlar :) evirdik çevirdik amuda kaldırdık resmen çocuğu bir şekilde memeyi tutturduk. Pozisyonlarınj değiştirerek emzirmeyi dene. Ben birine alıştırdım sonra diğer göğüs için uğraştım baya :/Meraba kizlar 18haziran epitural dogum yaotim. 3kilo 48cm kiz bebisim oldu cok sukur. Ama beni hic emmiyo sagip veriyorum sutumu ne yaomaliyim bilmiyorum moralim sifir. Mememi agzina verdigim an agliyo ciglik cigliga sagip verdigim zaman gayet iyi anlasiyoruz. Biri bana akil vrrsin. Hep boyle mi surcek beni hic mi emmicek
Ah arkadaslar dun basimiza ne geldi
Sonra sesi kesildi
maşallah hepsini içiyor mu? Yazık benimki çok az yiyor sanırım. Ben ancak 70 sağıyorum. O kadar ememiyor olabilirİki saatte bazen 3 saatte bir sağıyorum 120 cc bazende 150 cc çıkıyor canım
canım ben sadece ilk günler bikaçkez sağdım şimdi ihtiyaç duymuyorum, yanlış hatırlamıyorsam tomrisin emzirme notlarında geçiyordu. kısa bir süre sonra tekrar kullanılacaksa buzdolabına kaldırıp sonra tekrar kullanılabilir diye. sık aralıklarla sağıyorsan 2-3 sağmaya bir temizlenebilir bu yöntemle.Süt sağan arkadaşlar her sağmadan sonra makinanın parçalarını sterilize ediyor musunuz? Ben çok mu abartıyorum acaba dedim de her defasında kaynar suya yatırıyorum. Arada da biberon temizleyiciyle yıkıyorum. Çok mı abartıyorum ki siz Nasıl temizliyorsunuz
canım en iyi pompalar bile bebeklerin çektiğinin %70 i ni anca çekebiliyormuş. merak etme o senin sağdığından daha fazla içiyordur inş. ben ilk günler göğüs ucum acıyınca pompa ile sağdım birçoğumuz bunu yapıyor niye çünkü pompa daha az çektiği için daha az acıtıyor. bebeğim ısrarla o memeyi isteyince veriyordum öyle bir çekiyorduki canım nasıl yanıyordu anlatamam. keyifle cuk cuk içiyordu valla.Canım çok geçmiş olsun. Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Boğazına tükürük mü kaçtı?Ben altını değiştirirken başının altına yastık koyuyorum.
maşallah hepsini içiyor mu? Yazık benimki çok az yiyor sanırım. Ben ancak 70 sağıyorum. O kadar ememiyor olabilir
Bizde cktan oldu isilik sudocrem Iyi geliyo yani iyi geldi bize geciriyo hatta dun sivri bile isirdi kuzumubizimki de geçmişti. yine olmuş azıcık kanama. bir de vücudunda isilik gibi birşey çıkmaya başladı. yanağındada beyaz beyaz minik sivilceler başladı. bi banyo yaptırcam bugün, geçmezse dr giderim gitmişken göbeği de bi sorarım olmadı.
Cnm ztn cogu doktor gak guk deseemzir diyolar kac gnlk oldunuz blmiyrm ama bz 21 gunlugz bnde saat tutmuyrm 3 saati gecirmiyrm sadece ztn karni toksa sakin sakin duruyo mirildaniyo kendi kndine ac olsa cigligi basarBen artik hic saat tutamiyorum iyi mi kotu mu bilmem. Zaten dskka basi istiyor diye.. Gece de ne zaman uyanirsa. Bazen hic uyumuyor zaten.