• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Emzirmeden önce egzersiz yaptırıyoruz cnm.bacaklarını hareket ettirip karnına bastırıyoruz

Kolik bebek genelde akşamları belli saatlerde ağlarmış.kızarma, ıkınma, ayakları karnına doğru çekme, hem emmek isteyip hem de sancıdan emememe...

10-15 günden sonra başlarmış gaz problemi.ve belli (aynı) saatlerde ağlarmış kolik bebekler.bizim kızın saati akşam 6-12 arası. Sallamakta bulduk çareyi, ya da beni gezdirin diyor.yalancı emzik veriyoruz zorla o da rahatlatıyor

Annen e mi sinir oluyorsun.eğer öyleyse emin ol annenle alakası yok.benim kız çok acıktıgi zaman hırsından kaçırıyor, ya da kolik başladığında emmekle emmemek arasında kaldığı zaman

Olan olmuş cnm, çok şükür iyisiniz ya ona bak.belki normal doğumda bi problem olacakti bilemeyiz.sütün etkilenir fazla düşünme artık.doğum hikayem kötü yazmistin en son.sonra yazdın mi bilmiyorum ama merak ettim.ben de ilk sezeryan da rahattım, ikinci de mahvoldum
Sağol canım kendime.de kızıyodum ya biz kaka da çok zorlanıyoruz sizin günde bir kere mo yapıyo onun harici uykusu rahat mı bizim sürekli hareket halinde idi uykudaykende şimdi bazı zamanlar daha rahat onun faydasinoluyo mu bir buyuselerdu

Benim artık bu süt mevzusunda sabrım tükenmeye başladı. Eğer olmayacaksa bilsem de uğraşmasam. Sürekli emzir, sağ ver, mama ver, tekrar emzir ve bebeğimle mücadele et. Biraz emip bırakmaya başladı. sürekli "süt mü yetmedi" "biberon mu alışkanlık yaptı" diye düşünmekten bıktım. Süt kelimesini bile duymak istemiyorum.

bu konuyla alakalı bilgim yok ama olabilir. benim bikaç gün öncesine kadar çok daha şişti ve sürekli pijamamın önü ıslanıyordu. göğüs pedi koyuyordum. şimdi o kadar şişmiyor. terbiye olmaya başladılar herhalde. bu şartlar altında 4 saat aradan sonra tek memeden 70 çıktı. belki sen 2 saat sonra sağsan da 65-70 çıkacak, 4 saatte 2 kere sağsan benimki kadar çıkmış olacak toplamda. belki de sadece az depoluyor olabilir mi. denedin mi hiç 2 saat aradan sonra sağmayı.

Yok canım bir deneyeyim.

Görevini tam yapmıyor :( Bebek aç kalıp ağladıkça çok sinirlerim bozuluyorç

Ayyy benimdeee.. Yada artik terbiye olsun. Akmasin, agrimasin, davul gibi olmasin istiyorum.

Ya canım süt olsa ben razıyım akıp ağırmasına :(

Ben pztesi sezeyan çarşamba bandaj çıktı perşembe duş. Duşumu kendim aldım. Öyle çok sabunlayamadım kendimi ama. Hamileliğin son zamanlarında eşim yaptırırdı. Şimdi evde anne kayınvalide olunca eşime söyleyemedim tabi :):) pansumana gerek yok dedi doktorum. ve bu yumuşak göbekler ne zaman eski haline döner :)

Gebelikten önce var mıydı bilmiyorum ama benim çok umudum yok zaten obezdim. 6.ayda ağır egzersize başlarsak 5-6 ay sonra cevap alırız herhalde. Bu da gelecek yıla tekabül eder. Ben almasam böyle kalsam da yeter şimdilik...

Kızlar bebeğim çok kusuyor onereceģiniz bişey var mı?

Geçmiş olsun.
Sizdiriyor mu fişkırtıyor mu ?

Çökelek mi süt mü kusuyor?
Kilo alımı iyi mi?
Fazlasını mi kusuyor?
Gazı var mi? Uykusu nasil?
Biberonla gaz mi yutuyor?

Eğer reflusu varsa soluna yatir onu.
Ya da eğimli yerde yatsın doktor sedyesi gibi.
Emer emmez gazını çıkarmalisin.

Kilo alamiyor ve açlıktan uyuyamiyorsa doktora götür bence.
Eğer fazlasini sızdırıyor ve gazini cikarirken azcik kaçırıyorsa tüm bebekler öyle zaten

seker000 seker000 bir de karnın gaz doludur şimdi o gaz içerde hareket ettikçe de ağrın olur. benimki bildiğin içerde bebek varmış gibi hareket ediyordu karnımda. ağrı kesici al ve eşinle yürü evin içinde kolay atarsın gazını. yattığın yerden gitmiyor boşuna ağrı çekme gaz yüzünden.

Geçmiş olsun.
Sizdiriyor mu fişkırtıyor mu ?

Çökelek mi süt mü kusuyor?
Kilo alımı iyi mi?
Fazlasını mi kusuyor?
Gazı var mi? Uykusu nasil?
Biberonla gaz mi yutuyor?

Eğer reflusu varsa soluna yatir onu.
Ya da eğimli yerde yatsın doktor sedyesi gibi.
Emer emmez gazını çıkarmalisin.

Kilo alamiyor ve açlıktan uyuyamiyorsa doktora götür bence.
Eğer fazlasini sızdırıyor ve gazini cikarirken azcik kaçırıyorsa tüm bebekler öyle zaten
Bazen çok emiyor ağız dolusu kusuyor genelde de gazını çıkarırken ya da yatarken sızdiriyor.3240 gr doğdu 12 günde 3440 gr olmuş doğduğunun ertesi günü 100 gr vermişti sonra ne kadar vrdi bilmiyorum.mama çok az veriyorum bazi gunler hiç vermedim bazen Çökelek gibi kusuyor bazende bence fazla emiyor ve direk sütü cikariyor bu durm çok canimi sıkıyor inşallah uzun surmez:(

@GlnU zeyzey3428 zeyzey3428
ben de bir gün öncesi başka bi doktora daha gitmedigime pişman oldum. Ama sonra da teselli ettim kendimi en azından vajinam, idrar kesem sarkmadi.
şimdi 25günü devirdim daha rahatım. Evimin işini yapıyorum. Tayt giyince hayat bana güzel ama geceleri çıkarıyorum .

Ikinciyi normal doğum yapabilirsiniz doktorunu bulursanız ve kendi sancinizi beklerseniz. Ama sezeryan de olsa millet tekrar doğuruyor.
Tavuk da yarın dogurmam dermiş:)

Kızlar mama olarak ne aldınız ben evde bulunması açısından golden goat aldım sanrım aptamilde gdo fln varmış
Biz evolvia kullandık. Açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmesi gerekiyormuş o yüzden bu cumartesi çöpe gidecek. İnternetten kabrita sipariş verdim keçi sütü maması umarım beğenir zaten çok nadiren kullanıyoruz Da yine bulunsun

Bazen çok emiyor ağız dolusu kusuyor genelde de gazını çıkarırken ya da yatarken sızdiriyor.3240 gr doğdu 12 günde 3440 gr olmuş doğduğunun ertesi günü 100 gr vermişti sonra ne kadar vrdi bilmiyorum.mama çok az veriyorum bazi gunler hiç vermedim bazen Çökelek gibi kusuyor bazende bence fazla emiyor ve direk sütü cikariyor bu durm çok canimi sıkıyor inşallah uzun surmez:KK43:

Bence biraz takip et daha küçük minigin. Soluna yatır ve emzirdikten sonra bi süre dik tut gezdir gazı cikinca yatır. Kilosu bence iyi. Çökelek kusunca süt yarıyor diyorlar. Fışkırtması fazla gazdan veya refluden olabilir. Geçmiş olsun. Benimkinde de böyle oluyor gazı olduğu saatler.
Sen de kabiz veya gazli olursan o da etki edebilir

Gunde 4.5 litre fln su iciyorum ben ya emzirmekten midir nedir cok susuyorum normalde su icmeyi sevmem su da yariyor olabilir bana

Bayramda tatile gidecegim cnm goguslerim yara olsun istemiorum o nedenle silikon ucu birakmadim henuz (doktorumuza sordum gidebilirsin dedi havuza girebilirsin dedi)

Biraz nefes almak lazim cnm iyi olur

Ben aglatmak istemiyorum ama aglasin cigeri gelisir aman kucagina alma kokuna alisir diyenlerden gına geldi.. :/
Annem de korkuyor o da huyunu biliyor cok aglayinca tikandigini, o da aglatmamak icin ugrasiyor, ugrasiyoruz bakalim :/
Sizde de bir daha olmaz insaallah :/

Dogumdan sonra 6 hafta canim :/
Ayaklarimda sislik yok

Cnm 3.gun ben 2 saat yol gittim agri kesici yaptir kendine agrin oldukca azalacak gececek hepsi merak etme (kalcadan ya da bacaktan vuruyorlar agri kesiciyi)
Doktorun mu kullan dedi iğneyi canım.. Benimki niye kullandırmadı bem birde homozigot mutasyonum

Back
X