• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar yardim edin bebegim memeden ayrilmiyor :KK43: emziriyorum o sirada uyuklamaya basliyor cekiyor bi taraftan. Yatagina koydugum an uyaniyor. Mama da takviye ediyoruz karni tika basa doluyken bile agzi hep araniyor ve uyumuyor. Sabah 7den bu vakte sadece 2 saat uyudu gerisi hep memedeki mikmiklanmalar. Normalde geceleri uzun uyur fakat bu gecemiz nasil gececek cok endiseliyim:KK43: nasil uyutucam ben bu yavruyu:KK43:
Emzik ver canım 0-1 YAŞ oral dönemdeler, bende karşıydım emziğe , aile hekimimiz ziyarete geldiğinde emzik ver diye baskı kurdu Yanındaki arkadaşı da diş hekimiydi , onayladı onu , ben inatla vermedim emzik şimdi hala parmağını soruyor dedi,çocuğu beş Yaşında , hem sende rahat edersin...

Ne güzel canım ya azcık kalmış senin
Ben fena uçmuşum :)
82 civarındaydım doğumdan önce
Gebelikten önce 55 56 civarlarındaydım
Şuan 70 kg :KK43:
Baya var zayıflamama

Evet ya ilk 10 kilo Nasıl gitti anlamadım ben de asıl kalan 10 kilo Nasıl gidecek o mesele gibi sanki
Ben 56 kiloyla hamile kaldim 60.7 yle doguma girdim simdi 51 kiloyum ve daha fazla zayiflamak istemiyorum ama istahim tamamen kapandi keske benimde biraz kilom olsaydida gidince uzulmeseydim kizlar ya vermek kolayda almak zor

Kizlar yardim edin bebegim memeden ayrilmiyor :KK43: emziriyorum o sirada uyuklamaya basliyor cekiyor bi taraftan. Yatagina koydugum an uyaniyor. Mama da takviye ediyoruz karni tika basa doluyken bile agzi hep araniyor ve uyumuyor. Sabah 7den bu vakte sadece 2 saat uyudu gerisi hep memedeki mikmiklanmalar. Normalde geceleri uzun uyur fakat bu gecemiz nasil gececek cok endiseliyim:KK43: nasil uyutucam ben bu yavruyu:KK43:
Aynı Can'ım sabah 7.30da uyandı daha şimdi uyudu. Tüm gün memede idi. Ağladım resmen

Uykusu değişiyor.bazen yatağında koyuyorum iki dk sonra uyanıyor, bazen de mışıl mışıl uyuyor çok şükür.ilk kızımda çok bilinçsizdik.mırıldanmaya başlasa hemen kucağımıza alırdık.şimdi ağlamaya başlamasını bekliyorum.çünkü bazen ıkınıyor, gaz çıkarmaya çalışıyor, kendi kendine çıkarabilirse bazen çıkarttıktan sonra tekrar uykuya dalabiliyor.çok şükür kaka problemimiz yok, zorla kaka yaptırtıyoruz bazen

Sanırım sizin bebek de kolik.3 ay içinde geçermiş.internetten yazarsan anlarsın kolik mi değil mi.Şu an kızım ayakta sallanıyor (7 ye geliyordu başladığında)
Insallah degildir biliyorum ewet ama oyleyse naparim bilmiyorum. Kendimi zaten iyi hissetmiyorum hic. Psikolojik destek almayi dusunuyorum

Ben 56 kiloyla hamile kaldim 60.7 yle doguma girdim simdi 51 kiloyum ve daha fazla zayiflamak istemiyorum ama istahim tamamen kapandi keske benimde biraz kilom olsaydida gidince uzulmeseydim kizlar ya vermek kolayda almak zor
Canım çok az almışsın kiloyu , her insanın bünyesi farklı bende Sibel can Vücudu var çok kolay kilo Alıp çok kolay verebiliyorum :))))) ben 18 kilo aldım 8 kilom kaldı 3 aya veririm diye düşünüyorum , tabi bebek Emerse...

Kızlar Benim sorunsuz emen kızım her geçen gün daha fazla emme problemi çıkarmaya başladı. Memeyi reddedilir. Açlığını gidereceği yer olarak görmüyor memeyi. Biberonun verdiği ani tokluk hissine, hızlı süt akışına alıştı. Doktor 1 ayda alışmaz dedi ama öyle değil. Sandığımızdan çok daha akıllılar. İkisini kesinlikle ayırt ediyor. Git gide biberona kayıyor ve memeyi bırakıyor. Ben Tomris'in emzirme kampına girdim. Bugün çok zordu. Çok ağladık ikimiz de :KK43: ben aç kaldı diye ağladım, o memeler dolu olmasına rağmen içmemek için ağladı. Ama öğleden sonra memeyi kabul etmeye başladı. Sonra yapışık gezdik. Ve anladım ki ben sağarken ve mama verirken hiç emzirmemişim. Eskiden 3 saatte dolan meme şu an 2 saatte doluyor. Ve sadece 1 günde. Başarılı olur muyuz, bebeğe yeter mi bilmiyorum ama size gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki biberon alan bebek er yada geç onu tercih ediyor. Biberon veren arkadaşlarım nolur en kısa sürede bırakın. Lütfen bize dua edin. Kızım da ben de çok yorulduk. Çabalarımıza değsin, şu mamayı bırakalım. Sütüm yetsin

Son düzenleme:
Kızlar dün geceden beri sütümde yarı yarıya azalma oldu
İlk defa kızıma mama vermek zorunda kaldım bu gece
Fazlasıyla dolu geliyordu sütüm neden böyle oldu bilmiyorum :/
Tekrar düzelir mi bu durum
Böyle dönemler yaşanabiliyor mu

Sezeryan dikişimin sağ ucunda bir paröa kızarmış yer var.. Geçenlerde sağ bacağımı kıvırmıştım popo altına o zaman bir acı olmuştu.doktor krem verdi ama hala aynı cimciriyo resmen orası

Insallah degildir biliyorum ewet ama oyleyse naparim bilmiyorum. Kendimi zaten iyi hissetmiyorum hic. Psikolojik destek almayi dusunuyorum
Bu dönemler geçici arkadaşlar, çok takmayın kafaya.ilk bebeğimde sizin gibiydim, belki daha fazlası.Şimdi o kadar rahatım ki (maşallah)
Sizler de en kısa sürede anlatırsınız inş

Arada ucunu emiyor sadece. Onda da süt gelmez zaten. Oynaşıyorlar bizle :) anne kucağı tatlı geliyor herhalde. Multiveri kullanıyormmusun sen?

Kullaniyorum cnm icindekilerde glukoz surubu yaziyor o aklimi karistiriyor reklamlarda torku hep glikoz surubu kullanmiyoruz fln diyor glikoz surubu cok zararlitmis fln acaba bu glikoz ile glukoz birbirinden farkli seyler mi ki ya

Ben bu aksam 4 saat durmadan emzirdim artik dayanamadim bi yerden sonra biraktim oyaladilar bebisi uyudu

Benimki de biraksam saatlerce emiyor 4 saat dayandim ben ama aglasa da bebegi kucagina alip oyalarsan bi yerden sonra susuyor uyuyor denedin mi?

Kızlar Benim sorunsuz emen kızım her geçen gün daha fazla emme problemi çıkarmaya başladı. Memeyi reddedilir. Açlığını gidereceği yer olarak görmüyor memeyi. Biberonun verdiği ani tokluk hissine, hızlı süt akışına alıştı. Doktor 1 ayda alışmaz dedi ama öyle değil. Sandığımızdan çok daha akıllılar. İkisini kesinlikle ayırt ediyor. Git gide biberona kayıyor ve memeyi bırakıyor. Ben Tomris'in emzirme kampına girdim. Bugün çok zordu. Çok ağladık ikimiz de :KK43: ben aç kaldı diye ağladım, o memeler dolu olmasına rağmen içmemek için ağladı. Ama öğleden sonra memeyi kabul etmeye başladı. Sonra yapışık gezdik. Ve anladım ki ben sağarken ve mama verirken hiç emzirmemişim. Eskiden 3 saatte dolan meme şu an 2 saatte doluyor. Ve sadece 1 günde. Başarılı olur muyuz, bebeğe yeter mi bilmiyorum ama size gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki biberon alan bebek er yada geç onu tercih ediyor. Biberon veren arkadaşlarım nolur en kısa sürede bırakın. Lütfen bize dua edin. Kızım da ben de çok yorulduk. Çabalarımıza değsin, şu mamayı bırakalım. Sütüm yetsin

Canim basarirsin sen bu bebegi cok bekledin bunu da basarirsin benimki de gece biberona alisti 4 saat durmadan da emzirsem ille biberon dudagina degmeden uyumuyor

Dikişlerin ağrısından ölüyorum dayanamıyorumm:KK42: günde iki kere ağrı kesici yazmış siz kaç tane içiyodunuz:KK43:

Parol ise gunde 4 kere icilebuliyor Allah yardimcin olsun cnm gececek hepsi

Kızlar dün geceden beri sütümde yarı yarıya azalma oldu
İlk defa kızıma mama vermek zorunda kaldım bu gece
Fazlasıyla dolu geliyordu sütüm neden böyle oldu bilmiyorum :/
Tekrar düzelir mi bu durum
Böyle dönemler yaşanabiliyor mu

Canim olur oyle bazen uyuyup uyandiginda geri artar yorgunluktan oluyordur

Back
X