Kızlar Benim sorunsuz emen kızım her geçen gün daha fazla emme problemi çıkarmaya başladı. Memeyi reddedilir. Açlığını gidereceği yer olarak görmüyor memeyi. Biberonun verdiği ani tokluk hissine, hızlı süt akışına alıştı. Doktor 1 ayda alışmaz dedi ama öyle değil. Sandığımızdan çok daha akıllılar. İkisini kesinlikle ayırt ediyor. Git gide biberona kayıyor ve memeyi bırakıyor. Ben Tomris'in emzirme kampına girdim. Bugün çok zordu. Çok ağladık ikimiz de

ben aç kaldı diye ağladım, o memeler dolu olmasına rağmen içmemek için ağladı. Ama öğleden sonra memeyi kabul etmeye başladı. Sonra yapışık gezdik. Ve anladım ki ben sağarken ve mama verirken hiç emzirmemişim. Eskiden 3 saatte dolan meme şu an 2 saatte doluyor. Ve sadece 1 günde. Başarılı olur muyuz, bebeğe yeter mi bilmiyorum ama size gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki biberon alan bebek er yada geç onu tercih ediyor. Biberon veren arkadaşlarım nolur en kısa sürede bırakın. Lütfen bize dua edin. Kızım da ben de çok yorulduk. Çabalarımıza değsin, şu mamayı bırakalım. Sütüm yetsin