- 24 Aralık 2015
- 531
- 472
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #44.341
Maşallah bebeğin e.ben gece kac defa kalktigimi bilemiyorum ya..gece defalarca ağlıyor meme istiyor emiyor biraz sonra sancısı oluyo.cikariyor tekrar etmek tekrar ağlama ...böyle sabah oluyor.niye bu bebek sürekli uyanıyor.ya bizim dr da bana gündüz 2 saati gece 3 saati geçirme dedi. gündüz 2 saat olayı zaten yalan oldu da bizde. gündüzü çok sorun etmiyorum çünkü uyanıkken çok iyi emiyor (bazen bi alt aç emzir tekrar altına yap tekrar emzir döngüsüne giriyoruz tekrar tekrar emiyor) ve 3 saat falan uyuyor kendi uyanıyor genelde. 3.5-4 saate doğru uzayacak gibi olursa uynadırıyorum.
ama gece ben uyandırmasam sabaha kadar uyuyacak herhalde. bu gece 10 gibi uyudu 3.5 saat sonra falan baktım bezi temizdi aldım kucağıma uykusunda verdim memeyi hiç sallamadı. 5 saate yaklaştığında bi daha uyandım, yine bezi temizdi uykusunda verdim bu sefer biraz emdi uykulu uykulu. sonra bi 3 saat daha geçince yine uyandım bu sefer altını aldım emdi. sonra 2 saat sonra altına yaptığı için uyandı, zaten sabah 8 olmuştu altını alınca çok iyi emdi. yani gece 10 dan sabah 8 e kadar 2 kez emdi birinde az emdi, birinde normal. çok az değil mi? ama cilt rengi falan iyi. gün boyu bayağı kirli bezi oluyor. en son 8. gün kontrolünde kilo alımı iyi idi. bugün 16. günümüz