Benim bebegim de 15-20 gunden sonra kabul etti memeyi canim. O da cani isterse emiyordu istemezse , cok acsa asla almiyordu memeyi. Bagira bagira mahvetti bizi. AC biraktim, 15-20 dk denedim, memenin ucuna tatli surdum falan yok almadi. Oglum 35 haftalik 2600 dogmustu bu arada, doktor cenesi kuvvetlendikce allir denemeye devam et dedi. (Senin bebegin de o kilo civarinda dogmustu yanlis hatirlamiyorssam) Gercekten de oyle oldu. Bi sabah mamasini hazirladim tam vermrden once dur bir daha deniyim su memeuo dedim ve kabul etti dakikalarca emdi. Sonrasindaki 15 gun keyfi aldi mrmeyi cani isterse yani. Gunde 2-3 kere ancak emdi.Mesela cok acsa kabul etmiyordu 15-20 dakika ugrasiyordum alsin diye. Sonradan kendi kendime bir yontem buldum. Cok aciktiginda yatistirmak icin az mama verdim, mesela 20 30 cc. Tabii doymadigi icin aranmaya devam etti o zaman da meme verdim sorunsuz kabul etti. Bir sure de boyle devam ettik . Simdi 45 gunluk oldu ve cok ac olsa bile ilk once memeyi alabiliyor yaklasik 10 gundur. Ilk once emziriyorum sonra doymazssa mama veriyorum. Zaten cogunlukla doymuyor sutum yetersiz benim de. Ama bir sekilde mama + meme idare ediuoruz. Simdiki hedefim sutu arttirip mamayi cok azaltmak hatta tamamen kesmek. Insallah nasip olur sut olsun diye yemedigim icmedigim yapmadigim kalmadi.
yani demem o ki canim sakin pes etme. Ben zamanla bebeginin meme alacagini dusunuyorum, uygun yontemi deneyerek bulacaksiniz her bebek ayni degil sonucta. Bazilarimiz hemen memeyi kabul ettirecrk kadar sansli olmadi burda, ya da yetersiz sut yuzundrn mamayla beslemek zorunda kaldi. ben de bunlrdam biriyim. Ama savas vericez yapacak birsey yok. Umutsuzluga kapilma denemeye devam et canim.